נעליים

אוגוסט14

New member
איזה קטע

כשבאתי הביתה ראיתי שלמרות שביקשתי מהמוכר מידה 38, הנעל היא בעצם במידה 39.... אבל כנראה זה 39 קטן, כי ברוב הנעליים אני 37-38....

גוגולה

New member
אמממ... עוד לא גיבשתי דעה...

אבל יותר נוטה ל"מדליק לאללה", בהחלט מקורי ולא כלתי... זה כן. רוצה לשמוע מה אני הייתי עושה? בגבעה של הרגל, באמצע הנעל הייתי תופרת מבפנים סרט סטן מוזהב עבה מ-2 צידי הנעל כמובן, ואז קושרת את הנעל סביב הקרסול כמו נעל בלט... את יכולה לעשות כל מיני וריאציות עם סרט סטן, גם צורה של איקס על "גבעת הרגל" וכל מה שנפשך תחפוץ בו (וזה שזה תפור מבפנים, את תמיד יכולה לעשות ניסיון ומקסימום לגזור אם לא תאהבי...). זה מה שיגרום לרגל להיות מוחזקת, ולדעתי? יעיף אותם קיבינימט לתוך קטוגרית "נעלי הוואו!!!"

ליתלת

New member
רעיון חביב

אך מתאים רק לבעלות רגליים ארוכות מאוד (וחטובות מאוד). קשירה על הקרסול גורמת לרגל להיראות קצרה. (מניסיון אישי...)

גוגולה

New member
ליתלת כפרות, בחתונה

מי רואה את הרגליים? היא אהבה את הנעל ולכן צריך "לסדר" את החסרון היחיד שלה- היא לא מחזיקה את הקרסול. אחרי האירוע, כמו שאמרתי, היא יכולה לגזור את הסרט וללכת איתן כמו שהן- שייני אנד ביוטיפול

ליתלת

New member
בצילומים יראו...

אבל אולי זה לא כזה משנה. סתם ציינתי, לידע כללי.

אוגוסט14

New member
גאונה קטנה שלי../images/Emo25.gif

רעיון גדול! ועכשיו לביצוע, ושתי שאלות בהקשר: א. האם זה לא יהפוך את הנעל ל- TO MUCH? ב. איפה אפשר לעשות את זה? איפה אפשר לרכוש סרט סטן בעל עמידות גבוה ושאר הלוגיסטיקות?

sosonit

New member
תנסי אצל סנדלר טוב..

בטוח יד לו פטנטים... ואולי בחנות בדים אפשר למצוא סרט סטן טוב ועמיד..

batz6

New member
1. כמו טושה!

2. את האמת תעלי תמונה של השימלה ויהיה יותר קל להחליט.3. סוג של "קבקבים" נראה לי לא הכי נוח לריקודים והשתוללויות הנעלים צריכות להישאר צמודות לרגל כל הזמן ( כן כנגד כל החלומות שלנו לא רק השימלה גם הנעליים) ממש לא נעים לקפל את הרגל באמצע הארוע ואלה נעלים מהסוג הנ"ל המתקפלות( כך זה נראה בעיין) אבל תמיד אפשר זוג נוסף לריקודים, כי איך שהוא נראה לי שחבל לפספס ולא לתת להן את הזדמנות השואו של הצילומים

אוגוסט14

New member
סורי בנות, אין עוד תמונה של השמלה

היא תהייה מוכנה רק בעוד חודשיים בערך, בקשר לקבקבים, הן אכן לא אידאליות לריקודים, ואני שוקלת ברצינות את ההצעה של גוגו (מלשון "גאונה"
) להוסיף להן סרטים שיקשרו מסביב לקרסול...

batz6

New member
לא יודעת לגבי סרטים

אולי ממש לתפור גומי כזה שעטוף באותו בד כזה שתופס את הרגל כל סנדלר יכול לעשות .

Boolintz

New member
אני אומרת: מגניבות מגניבות!

שימי דיסק מגניב ותתחילי לפזז בהן בבית!!! אם תשברי רגל עדיף שזה יקרה בבית לא....

Princes Vespa

New member
א. הן מגניבות ביותר

ב. הן מתאימות לשמלה אבל לא לריקודים. אחרי 5 דקות על הפלטפורמות הללו את מורידה אותן ונשארה יחפה ומאושרת על הרחבה

למעלה