נעליים

אוגוסט14

New member
נעליים ../images/Emo12.gif

טוב, אז הייתי בעיר, ראיתי אותן, וחשבתי לעצמי שהן משהו בין המזעזע למדליק לאללה. קניתי אותן ועכשיו הן עומדות פה לשיפוטכן. מה אתן אומרות? אני החלטתי לתייק אותן ב"מדליק לאללה" למרות שאני משאירה לעצמי בנתיים את האופציה לרכוש זוג נוסף לקבלת הפנים, משהו שיהיה יותר אלגנטי, ולהשאיר את אלו לריקודים (למרות הגובה הן מאד נוחות). הערת אגב: השמלה היא בצבע שמנת ויהיו בה שילובים עדינים של תחרה מוזהבת... well?

ט ו ש ה

New member
משהו בין מזעזע למדליק לאללה

זו הגדרה קולעת לחלוטין
הבעיה איתן זה שהן לא סגורות מאחורה, מה שאומר שיש להן פוטנציאל נפלא להחליק לך מהרגליים בזמן הריקודים, ובנוסף - אין שום תמיכה לקרסוליים, מה שיכול להיות הרה אסון אם יש לך איזו שהיא הסטוריה של קרסוליים מסובבים, נקעים או סתם נפילות לא מוצלחות. אם כבר, היינו נועלת את אלה בהתחלה, וקונה זוג יותר "יציב" לריקודים.

אוגוסט14

New member
המממ, יש דברים בג(')ו

הבעיה היא שאם אני מחליטה ללכת על שני זוגות נעליים שונות, שניהם חייבים להיות באותו הגובה (מבחינת השמלה...) וקשה לי לחשוב על זוג "יציב" בגובה כזה... רעיונות יתקבלו בברכה בכל מקרה טושה תודה על הטיפ, זה משהו שבהחלט כדאי לקחת בחשבון!

ט ו ש ה

New member
בהחלט כדאי לקחת בחשבון

זה יכול להיות נורא לא מגניב לגמור את החתונה עם נקע ברגל... מה שאפשר לעשות זה לקצר את השמלה עוד טיפה, ככה שעם הנעל הממש גבוהה היא תהיה טיפונת יותר קצר, ועם הנעל של הריקודים היא תהיה טיפונת יותר ארוכה. אני חושבת שזה גם הגיוני יותר. אם השמלה תהיה טיפה קצרה בזמן הצילומים המקדימים וקבלת הפנים, זה מפחית את הסיכויים שידרכו עלייך או שהתחתית של השמלה תתלכלך בצילומים, וככה גם יראו את הנעליים יותר טוב, ואלה נעליים ששווה לראות. בריקודים היא בכל מקרה לא נגררת על הרצפה, גם אם יש לה עוד אקסטרה של כמה סנטימטרים

אוגוסט14

New member
מאחר ואת צודקת באופן שיטתי../images/Emo140.gif

אין לי אלא להסכים עם דברייך
טוב, למישהי יש רעיון לנעליים לא שטוחות שאפשר לרקוד איתן?

ט ו ש ה

New member
נו, כמו שליתלת אמרה....

תראי, אני אף פעם לא הולכת על עקבים (אם תפתחי מילון במילה "קרוסל דפוק" תמצאי תמונה שלי שם...) מצד שני, רציתי קצת גובה, אז עשיתי נעליים על פלטפורמה - לא עצבנית מדי (בערך 7 סנטימטר), והן היו מאד נוחות ומאד יציבות. זה אחלה, וזה לא יגרום לפער גדול מדי בין הפלטפורמה של נעלי הזהב והנעליים האחרות. לא צריכה להיות בעיה למצוא או להזמין נעליי פלטפורמה לבנות או בכל צבע אחר, בכל חנות של נעלי כלה וגם ברוב חנויות הנעליים הרגילות תוכלי למצוא פלטפורמות שיהיו גם נוחות וגם עדינות.

אוגוסט14

New member
השאלה היא אם לא תהיה בעיה

שנעל אחת היא בעלת עקב משופע ונעל אחרת היא שטוחה (פלטפורמה, כאמור)... על פניו נראה לי שזה כן יכול ליצור בעיה בעניין האורך של השמלה, לא?

ליתלת

New member
לא קשור

השאלה היא מה הגובה של העקב. בסופו של דבר, אם לשתיהן יש אותו גובה של עקב, אז הן אותו גובה, גם אם אחת שטוחה ואחת משופעת. (מה שכן, ההבד הוא באיך שזה נראה - סוליה עם שיפוע תמיד יותר מחמיאה לרגל מאשר סוליה שטוחה. מצד שני - סוליה שטוחה זה יותר נוח...)

אוגוסט14

New member
נכון, שיפוע אכן יותר מחמיא...

טוב, כנראה שאצרטך להתפשר על אחד מהשניים: יופי או נוחות... (או לחלופין להתפשר על שניהם, פעם על זה ופעם על זה...)

ט ו ש ה

New member
תעשי לעצמך טובה...

אל תתפשרי על הנוחות. נורא קל למצוא נעליים יפות ולא נוחות, אבל בהחלט אפשר למצוא נעליים שיהיו גם יפות, וגם לא יגרמו לך לכאבי ברכיים או גב בסוף החתונה...

אוגוסט14

New member
../images/Emo24.gif חזק על הדאגה!!!

אני בהחלט אעשה לעצמי את הטובה הזו אני שוקלת את ההצעה של גוגו לגבי הסרטים שיקשרו מסביב לקרסול, ואם גם זה לא יהיה נח אני בהחלט אחפש זוג אחר שלא יעיק עלי כל הערב. תודה על זה שאכפת לך

Jazz Singer

New member
מגלה לך סוד

מכירה את הכפכפים עם הפלטפורמה? אלה שכולם הלכו איתם בקיץ? הצלחתי ליפול מהם, לנקוע קרסול ולשבור אצבע ברגל... כל כך לא נעים. עיקומי קרסול זה חלק יומיומי מהחיים שלי

ליתלת

New member
הכי טוב גם וגם ../images/Emo13.gif

אני לא בעד לסרבל לעצמי את החיים אבל דווקא להחליף נעליים נראה לי בסדר. אז אם את רוצה גם כאלה וגם כאלה - למה לא? יכול להיות אחלה.

ליתלת

New member
ההגדרה שלך מצויינת...

ואני נוטה לומר שהן מדליקות. אני אוהבת זהב. בכמויות קטנות ובעיצוב מתאים זה יכול להיות מאגניב. בעיקר קשור לכל שאר ההופעה... (אני קניתי לא מזמן גופיה מגניבה בזארה עם שורת פאייטים מוזהבים ורק מחכה שתהיה לי הזדמנות ללבוש אותה...) השאלה היחידה כאן היא, כמו שטושה אמרה, עניין הבטיחותיות שלהן? תסתובבי איתן קצת בבית ותראי שאת יכולה להדס לך בנוחות ובחדווה של כלה בלי לפחד לעשות פזצט"א על איזה דודה בקבלת פנים או על הרב בחופה...

אוגוסט14

New member
אמנית עקבים שכמותי../images/Emo68.gif

בערך מרגע שיצאתי לאויר העולם אני על עקבים, כך שיש לי רזומה ונסיון בתחום...
באוסף הנעליים שלי יש גם נעליים עם עקבים יותר גבוהים, ובד"כ אני ועקבים חברים טובים מאד (מה שלא עושה הטבע...) אבל אין ספק שבארוע אני לא רוצה כאבים/נקעים/שברים למיניהם אני אנסה לנעול אותם בבית כעצתכם, ונראה....

batz6

New member
נו אז מה הבעיה?

סנדל מעוקב עם אבזם מאחור שתומך בקרסול יכול לבוא מצוין , רק לא לשכוח לקחת את הזוג הנ"ל לתאם גבהים

למעלה