נעליים מendless

littlerunaway

New member
נעליים מendless

אני רשמית מאוהבת בנעליים האלה:
http://www.endless.com/Naturalizer-...ngCart&asins=B0042G3JRO,B005DRXRFK,B005WPJQK8
אבל אני מאוד מתלבטת בגלל המחיר. מה אתן חושבות?
יש עוד זוג ששמתי עליו עין, ויחד עם המשלוח והמיסים האלה שהם מוסיפים, יוצא בערך 500 ש"ח לשניהם.
אני מאוד בררנית בנעליים ולא מוצאת שום דבר בחנויות (אפילו למדוד לא בא לי) בגלל זה אני מחפשת באינטרנט.

@יעל@

New member
הסנדלים ממש יפים.

האם הייתה לך התנסות בקניית נעליים באינטרנט? אם כן, נסי את הזוג הזה ואח"כ תקני את השני, אל תקני ישר 2 זוגות. 500 ש"ח בקניה אחת (את משלמת בפייפל?) זה יותר מידי,

אני לא הייתי קונה נעליים באינטרנט. נעליים צריך למדוד לדעתי, ללכת עליהם, ובשונה מבגדים את לא יכולה להצר נעל או להרחיב אותה, כמו בגדים.

littlerunaway

New member
תאמיני לי שהייתי מעדיפה לקנות בחנות

אם הייתי מוצאת משהו.
יצא לי להזמין 2 זוגות (גם סנדלים) מאיביי וסך הכל היה בסדר.
הייתי מזמינה אחד, אבל המשלוח והמיסים, חבל לי לשלם אותם פעמיים, במיוחד כשהזוג השני עולה קצת מעל 100 ש"ח.

wasaby

New member
אבל יכול להיות שהזוג השני

מעביר אותך ממדרגה של אין מיסים (מתחת 75 דולר לנעליים ומשלוח ביחד) למדרגה של יש מיסים

littlerunaway

New member
האמת לי זה לא מפריע

כל עוד זה לא נראה זול אין לי בעיה. השאלה אם הם שווים את המחיר שלהם... בדיוק אתמול התפרקו לי סנדלים שדי הייתי חורשת עליהן ואני בשלבי חידוש מלתחה באופן כללי (מעבר מעבודה מלכלכת שלא מאפשרת בגדים יפים לחיי סטודנטית) אז אני תרה אחרי נעליים יפות מכל הסוגים.

למעלה