נעליים ללא עור - יש נקודת אור!../images/Emo42.gif
אני מניח, שהתכוונת לחנויות כאן בארץ... אז ככה, מנסיוני ומנסיונם של חברים, כדי למצוא "סתם" נעליים לא מעור פשוט צריך לכתת רגליים. אמנם העור שולט, אבל דוקא בחנות שהכי פחות נראה סביר, מגלים בסוף זוג נעליים שאין בהן עור. מדובר בדרך כלל במשהו פשוט, שכדי לעשות אותו זול במיוחד השתמשו בחומרים שהיו זולים אפילו יותר מעור... קניתי כאלה לפני זמן מה בחדרה... איכות דרג ד´, אבל מספק לצרכים בסיסייים.
בחו"ל המצב טוב בהרבה! למטה, אני מצרף קישור לאתר CowsAreCool, לדף קישורים לחנויות בחו"ל, שלחלקן יש אתרים באינטרנט. מהמפורסמות ביניהן: Pangea, ו-Vegetarian-shoes.co.uk שם אפשר למצוא שלל נעליים צמחוניות מאיכות טובה, מכל הסוגים.
ועכשיו לחדשות הטובות: אפשר להשיג
נעלי טיולים צמחוניות בארץ. מדובר על דגם Vegan של חברת
Garmont. שימו לב רק, שהמחיר בהתאם לנעלי טיולים, ועוד נעלי טיולים של
Garmont... המחיר לפני הנחה הוא 595 ש"ח, שזהו בהחלט סכום מפולפל לנעליים, אם כי יש כל מיני סוגים של הנחות שאפשר לקבל. אני למשל, שלפתי כרטיס של מי שעשה קורס סנפלינג לפני 165 מליון שנים במצוקי דרגות, כשעדיין נסעתי בדינוזאור במקום ברכב (עוד לא היה לי רשיון על רכב...) והסכימו לתת לי את ההנחה המובטחת של 10% למרות שההסדר הזה, כך נתבשרתי, לא בתוקף יותר, (מאז נפילת המטאור במרכז אמריקה). הבשורה הפחות משמחת היא שמה שיש להם כרגע הוא ממשלוח שהובא ע"י היבואן בעבר, ונראה שהיבואן החליט שלא להביא יותר. כלומר, אחרי סיום המלאי כבר אי אפשר יהיה להשיג אותן בארץ - עד שייובאו שוב, אם... וכאשר... ייובאו שוב.. לכן גם אין להם את כל המידות, ולא בכל הסניפים. ייתכן וייצטרכו להזמין לכם מידה זו או אחרת מסניף בקצה השני של הארץ. ובאותו עניין: קחו בחשבון,שהמידה שלכם בנעליים אלו תהיה שונה באופן מהותי ממה שאתם חושבים. אני לדוגמא, נמצא בדרך כלל איפהשהו באיזור ה-41, אבל עבור הנעליים האלה מסתבר שאני זקוק ל-43. בהצלחה! שי משולם