נעליים ללא עור

• פותח הנושא ke
  • פורסם בתאריך

ke

New member
נעליים ללא עור

האם מישהו מכיר חנות בה מוכרים נעליים ללא עור (צמחוניות). תודה

m_shy

New member
נעליים ללא עור - יש נקודת אור!../images/Emo42.gif

אני מניח, שהתכוונת לחנויות כאן בארץ... אז ככה, מנסיוני ומנסיונם של חברים, כדי למצוא "סתם" נעליים לא מעור פשוט צריך לכתת רגליים. אמנם העור שולט, אבל דוקא בחנות שהכי פחות נראה סביר, מגלים בסוף זוג נעליים שאין בהן עור. מדובר בדרך כלל במשהו פשוט, שכדי לעשות אותו זול במיוחד השתמשו בחומרים שהיו זולים אפילו יותר מעור... קניתי כאלה לפני זמן מה בחדרה... איכות דרג ד´, אבל מספק לצרכים בסיסייים. בחו"ל המצב טוב בהרבה! למטה, אני מצרף קישור לאתר CowsAreCool, לדף קישורים לחנויות בחו"ל, שלחלקן יש אתרים באינטרנט. מהמפורסמות ביניהן: Pangea, ו-Vegetarian-shoes.co.uk שם אפשר למצוא שלל נעליים צמחוניות מאיכות טובה, מכל הסוגים. ועכשיו לחדשות הטובות: אפשר להשיג נעלי טיולים צמחוניות בארץ. מדובר על דגם Vegan של חברת Garmont. שימו לב רק, שהמחיר בהתאם לנעלי טיולים, ועוד נעלי טיולים של Garmont... המחיר לפני הנחה הוא 595 ש"ח, שזהו בהחלט סכום מפולפל לנעליים, אם כי יש כל מיני סוגים של הנחות שאפשר לקבל. אני למשל, שלפתי כרטיס של מי שעשה קורס סנפלינג לפני 165 מליון שנים במצוקי דרגות, כשעדיין נסעתי בדינוזאור במקום ברכב (עוד לא היה לי רשיון על רכב...) והסכימו לתת לי את ההנחה המובטחת של 10% למרות שההסדר הזה, כך נתבשרתי, לא בתוקף יותר, (מאז נפילת המטאור במרכז אמריקה). הבשורה הפחות משמחת היא שמה שיש להם כרגע הוא ממשלוח שהובא ע"י היבואן בעבר, ונראה שהיבואן החליט שלא להביא יותר. כלומר, אחרי סיום המלאי כבר אי אפשר יהיה להשיג אותן בארץ - עד שייובאו שוב, אם... וכאשר... ייובאו שוב.. לכן גם אין להם את כל המידות, ולא בכל הסניפים. ייתכן וייצטרכו להזמין לכם מידה זו או אחרת מסניף בקצה השני של הארץ. ובאותו עניין: קחו בחשבון,שהמידה שלכם בנעליים אלו תהיה שונה באופן מהותי ממה שאתם חושבים. אני לדוגמא, נמצא בדרך כלל איפהשהו באיזור ה-41, אבל עבור הנעליים האלה מסתבר שאני זקוק ל-43. בהצלחה! שי משולם

m_shy

New member
כן, אבל איפה!?!?!?!../images/Emo112.gif

פרט קטן.. שכחתי לציין על איזו חנות אני מדבר, שאפשר להשיג בה Garmont Vegan... אז זהו... אפשר להשיג אותן ברשת "למטייל"... זמן לישון, 4:30 לפנות בוקר... שי משולם

dylan

New member
?

הכוונה לחברות שלא מייצרות נעליים מעור בכלל, או נעליים שלא עשויות מעור ולא משנה של איזו חברה? כי אם מדובר באפשרות השניה אז חוץ מנעלי טיולים שלא נראה לי שיש (חוץ מהסוג ששי כתב עליו כנראה), אין בעיה למצוא נעלי הליכה, ריצה, קטרגל, כדורגל ונראה לי שגם כדורסל של כל החברות שלא עשויות מעור.

ke

New member
נעליים ללא עור II

תודה למי שענה. אנחנו מחפשים בעיקר נעליים "ליציאה", כלומר לא נעלי התעמלות ולא נעלי טרקים. מה שאנחנו עושים עד עכשיו זה לחפש בחנויות זולות שמוכרות חיקויי עור, אבל השאלה אם מישהו מכיר משהו אחר . תודה.

אני קניתי בקניון ברמת אביב

נעליים ללא עור הפכתי את כל החנות שמה לא זוכרת ת´שם שלה בכל מקרה לפי מה שאני יודעת הרוב זה חיקויים לעור אין הרבה חנויות שמוכרות במחיר סביר נעליי עור

אדווה ג

New member
נעלים לא מעור- ניתן למצוא בכל מקום

כשאני מסתובבת בעיר רוב החנויות מוכרות נעלי יציאה מחיקויי עור. הן אומנם לא עמידות כמו נעליים מעור אך הן בהחלט זולות יותר, כך שלחנויות משתלם למכור אותן. לי אף פעם לא הייתה בעיה למצוא כאלה. כל המגפים שלי לא מעור. תמיד תסתכלי לפי המחיר, רוב הנעלים הזולות הן לא מעור. (100-300 ש"ח)

Talia E

New member
אני קניתי בדיזנגוף סנטר

בחנות נעליים חדשה יחסית, שנקראת "צעדים" (למעלה, ליד הפנינג). קניתי נעליים אחל´ה (מגניבות!...) ליציאות ולעבודה, ב- 69 ש"ח בלבד! (וגם נעליים אתלטיות ב- 79 ש"ח). רוב הנעליים שם מעור, אבל היו גם לא מעור - וגם ביקשתי שיזמינו דגמי נשים נוספים לא מעור, והם אמרו שיעשו זאת.

למעלה