נעליים בנהיגה..

offirla

New member
באמת מה הריגוש....

כשקראתי את המשפט "אבל אני בת!" הייתה לי תחושה שאת צועקת את המשפט הזה, ולכן הגבתי כפי שהגבתי.

adidas88

New member
אז לא../images/Emo13.gif

אבל תודה על האכפתיות

Mis Anna

New member
אסור יחפים

בעקרון מה שנוח ובטוח.. מן הסתם לא נעלי שפיץ עם עקב מסמרי של 10 ס"מ ולא כפכים.

offirla

New member
אני מסכים איתך...../images/Emo9.gif

אני מסכים איתך... למרות שמעת לעת אני נוהג עם כפכפים או סנדלים או בכלל יחף כשהכפכפים לצידי. אני מסכים איתך, שזה לא תמיד נוח.

WildLove

New member
כנראה שחוק אין, כמו שאופיר אמר..

אבל יצא לי להרגיש הבדלים ענקיים בנהיגה שלי עם נעליים שונות למשל, עם נעלי עבודה כבדות (זה ישמע מצחיק) של קאטרפילר לדוגמא, מצאתי את עצמי מהר מאוד במהירויות שהן הרבה מעבר למה שמותר, ולא בכוונה או ניסיון להאיץ יצא לי גם הרבה פעמים כשרק התחלתי לנהוג, לזרוק איתם קלאץ' הכי כיף זה לנהוג יחפים :)

be_roo

New member
כמה טיפים לגבי נהלי נהיגה

מאוד לא מומלץ לנהוג יחפים. אתה לא רוצה שאמצע נסיעה איזהו אבן קטנה שמצאה דרכה לשטיחון הרכב תכנס לך בין האצבעות, או במקרה חירום כשתנסה להעביר את הרגל מהר לבלם הזרת תחטוף מכה מהדוושה, ודברים כאלה קורים. גם כפכפים הם בעייתיים כיוון שאינם צמודים לרגל ועלולים להתפס בשטיחון ובדוושות בדיוק ברגע קריטי. חסרון נוסף יש לנעליים כבדות שבהן חסר רגש או שהן גדולות ומגושמות ועלולות לפעול על שתי הדוושות יחד. וגם לסנדלים יש את החסרונות שלהם כי הם משאירים את הרגל חשופה חלקית. כמובן שזה לא אומר שאסור לנהוג עם שום נעל שאינה אופטימית לנהיגה ושכל אחד צריך להחזיק ברכב זוג נעליים אידאלי ולנהוג רק איתן, אבל צריך להכיר בחסרונות ולנהוג בהתאם וביתר זהירות. ואם באמת הנעל לא נוחה, בהחלט אפשר להחליף באוטו. אבל נהיגה יחיפה או עם כפכפים היא סיכון מיותר לדעתי, ואינו כורך המציאות.

לידע כללי:

יש דבר כזה "נעלי נהיגה", הלל פוסק כתב עליהן כאשר קיבל "סיבוב דאווין" על הפורומולה 1.

ChilD SouL

New member
כ"כ נכון לגבי הנעליים הכבדות...

כל פעם שאני נוהגת עם נעל צבאית אני מרגישה כאילו אין לי רגש ברגל ואני לוחצת יותר חלש על הברקס או הגז.

למעלה