נעליים בנהיגה..

נעליים בנהיגה..

יש איזה תקנה מיוחדת לגבי נעילת נעליים בזמן נהיגה? יש לי חברה שנוהגת בלי נעליים בכלל.. אתמול הלכתי לעשות סיבוב עם החברות בת"א ונעלתי נעלי בית, ובשקית היו לי נעליים (פשוט זה מגף יפה ולא נוח לי לנהוג איתו...) אולי השאלה מפגרת אבל למישהו יש תשובה?

blabla2a

New member
אני לא בטוח אבל...

נעליים סגורות.... שלא יוכלו להחליק לך בזמן הנהיגה....למרות שזה נשמע טיפשי...אני לא רוצה לתאר מה יקרה אם יפול איזה גפגף מתחת לגז לברקס או מתחת לקלאץ....

green witch

New member
כן זה נשמע טיפשי...../images/Emo8.gif

אבל בינינו עם ואנס מזה לא נוח לנהוג!

blabla2a

New member
גוליבר!!!! ../images/Emo13.gif

דווקא VANS נעליים נוחות אבל העובי שלהם חחחח הכי נוחות לנהיגה זה הפומה הצרות

green witch

New member
נכון! העובי שלהם הם תמיד נתקעות

לי בצד כזה ליד דוושת הגז ואז אני לא מצליחה להרים את הרגל מהגז...
בכל אופן תנהג אתה עם הפומה הצרות הן מכוערות...:)

blabla2a

New member
שני!!!!!!! as known as גוליבר!!

יש לי שאלה
!! שאת נוהגת........ובאוטו של המורה לנהיגה יש חלון למעלה אז הראש שלך מגיע לחלון כאילו את יכולה לראות 360 מעלות הראש יוצא מהחלון מלמעלה חחח מקוו השהבנת
?

green witch

New member
אייל , דבר ראשון אין למורה שלי

sunroof , דבר שני אני לא כזאת גבוהה, צא מזה :)

blabla2a

New member
sunroof זה המילה!

במקום להגיד SUNROOF חפרתיופסדר יצאתי מזה ביי

201002

New member
זה ממש לא טיפשי!

זה היגיון בריא... רצוי נעליים סגורות כי באמת גפגפים יכולים להחליק וליפול...

adidas88

New member
אני בטוחה

שאסור לנהוג יחפים (ואסור גם לנהוג בלי חולצה) בקשר לכפכפים וזה אני לא ממש בטוחה

offirla

New member
אולי מוזר... אבל... אין!

אין שום חוק או תקנה שמחייבים לנהוג עם נעלים או בצורה אחרת, ניתן לנהוג יחפים, עם כפכפים, סנדלים, נעלי בלט וכדומה. אם את/ה רוצה אתם יכולים גם לנהוג בלי חולצה, אם זה "עושה לך את זה". מה שכן, קיים חוק שאוסר על אדם להיות עירום בציבור או במקום שמוגדר "רשות הרבים" אלא אם כן זה נוהג המקום (לדוגמה: חוף נודיסטים). "רשות הרבים" מקום שבו יש לאוכלוסיה רשות להיות בו. על-פי המילון = פרהסיה, מקום פומבי, מקום נפוץ, מקום ציבורי וכדומה.

adidas88

New member
אני כמעט

בטוחה שיש חוק נגד נסיעה יחפים וגם בלי חולצה. החוק של אסור להיות עירום בציבור זה בלי קשר-זאת התערטלות בציבור. אבל עכשיו זה מעניין אני אלך לבדוק

offirla

New member
עברתי כרגע על כל תקנות התעבורה

עברתי כרגע על כל תקנות התעבורה, ולא מוזכר הצירוף "יחף" או "יחפ". חיפשתי "נעל" וקיבלתי רק צירופים הקשורים ל- "נעלי ביטחון" או "רכב שננעל". למי שרוצה לדעת "מה זה 'נעלי ביטחון' אז הנה ההסבר: "נעלי בטחון" - טריזים בצורת משולש ישר-זווית המיועדים למניעת תזוזה מקרית של רכב;

adidas88

New member
טוב סליחה

טעיתי-כנראה המורה שלי לנהיגה אמר לי שיש חוק שאוסר על כך. עכשיו בדקתי ולא מצאתי...

offirla

New member
אם המורה שלך אמר שיש חוק שכזה...

אם המורה שלך אמא שיש חוק שכזה תשאל אותו, ואני אשמח להציג כאן את נוסח החוק. ואולי, עוד יסתבר, מי יודע, שטעינו ובאמת יש חוק או תקנה בנושא....

adidas88

New member
אבל אני בת!

וחוצמזה כבר הוצאתי רישיון אבל אני אשאל אותו בהזדמנות.

offirla

New member
הוי, אני מצטער אם פגעתי בך...

יש לי נטייה כשאני כותב בצ'אט לכתוב בלשון זכר, בגלל הנוחות והקלות שבניסוח. אבל, אם בכל זאת פגעת בך, אני מתנצל על כך.

למעלה