נעים מאוד אני חדשה..

שלום לך

גם אני בדעה ללכת ליעוץ בתה"ש. מצב חברתי ברגע שתקבלי את עצמך ואת האנדו כחלק ממך יקבלו אותך כולם.....אבל לפני זה תלמדי מה זה אנדו מה הוא עושה לך ואיך את יכולה לשלוט עליו כשידך על העליונה שום אנדו לא יוריד אותה.... שיהיה בהצלחה ואנחנו כאן

גל פיטר

New member
עוברת לזריקות!

היי בנות! אני סובלת כאבים חזקים מאוד לאחרונה והיום הומלץ לי לעבור לזריקות. קראתי על זה קצת ואני בלחץץץץץ!!! מה עדיף לדעתכן- לוקרין או דפו פרברה? אני פוחדת מהשפעה לשושה חודשים משום שאם יהיו תופעות לוואי.. אני מעדיפה לסבול מהן רק לחודש.. למישהי יש המלצה???? תודה! גל

זואילי

New member
גל, תרשמי לוקרין במנוע החיפוש

וכנ"ל לגבי פרוברה/פרוורה (תנסי ככה וככה מבחינת הכתיבה) ותראי שלל חוויות. אין המלצה גורפת כי לחלקינו היו תופעות לוואי ולאחרות לא - זה מאוד אינדיבידואלי. יש גם דקאפפטיל שזו זריקה לחודש, אז תשאלי את רופאך לגבי זה, אם החשש מתופעות הוא כה גדול. מנסיוני בלבד, בין אם זה היה לוקרין ל3חודשים או דקא אחד אחרי השני ברצף - אני לא סבלתי מהזריקות. כן הייתה לי תחילתה של בריחת סידן ולכן אני נוטלת תוסף של סידן. לדעתי האישית - כל תרופה שהיא, מצידי שזה יהיה סמים קשים לוריד - הכל עדיף על חיים עם כאב. כולל ניתוח...

galim29

New member
../images/Emo207.gifזוזו, אגב בריחת סידן

למשמש יש אבן בכליות בגלל הכדורי סידן שלוקחת שגרמו לה לעודף סידן. אז תעקבי אחרי הסידן חוץ מזה שלא יברח שלא יקרה ההיפך.

פיצ 50

New member
אני עם לוקרין....

כבר חודש+, אומר להשפיע 3 חודשים, אבל כשלוקחים את הזריקה השלב הראשוני שהיא עושה זה החמרת המצב משום שההורמונים עולים, ובואנה אני סבלתי תופת בזמן הזה, לדעת סוריאנו הדימום בשתן עוד קשור לזריקה.... תופעות לוואי: אז עד עכשיו מלבד ההחמרה נכנסתי כבר לדיכוי ויש לי יובש חלומי בנרתיק ואני משתמשת ב KY (סוריאנו אמר לי שאני לא אחכה שזה יחמיר אלא כבר מעכשיו למנוע) ויש לי גלי חום!!! (את האמת גלי חום יש לי מגיל די צעיר בשל הכשל השחלתי וכשלא הייתי על הורמונים סבלתי נורא) אבל: אני חושבת שלעומת הכאבים זה מתגמד.....אני כבר הייתי בשלב שהסכמתי כל דבר העיקר שלא יכאב לי..... מחכה לשקט - טוב ככה הובטח לי....... בהצלחה!!!

galim29

New member
גל

תקראי, יש פה שרשור על דפו פרוורה. כתבנו על זה הרבה. אני לא מחוהבבבי וממליצי הדפו פרוורה אבל קיקונה לקחה ולא הפריע לה. נחשבת זריקה ישנה יותר מהלוקרין או הדקקפטיל.

גל פיטר

New member
תודה!

גם לי עוברת המחשבה שאני מסכימה הכל והעיקר שלא יכאב.... מצד שני יש לי הרגשה של חוסר שליטה ז"א אם זה היה כדור שגורם לתופעות לוואי או מדבקה אז פשוט מורידים וזה עובר או מפסיקים טיפול, אבל זריקה לאחר הזרקתה בעיקר אם זה לשלושה חודשים זה מרגיש שאין להשיב את הנעשה. מלחיץ יותר לא?

רווית04

New member
מנסיוני האישי

פרוברה עשתה לי בעיות ודקפפטיל הייתה טובה עבורי אומנם מעט תופעות לוואי אבל המכשפה לא הופיעה והכאבים פחתו. אבל שוב אצל כל אחת זה משפיע שונה. זה תלוי בכל כך הרבה גורמים סביב ותלוי בשאר הדברים.. בהצלחה!

אצלי בעבר הדקא עשה את העבודה

עד שכבר לא היה מנוס ורק התערבות כירורגית הצליחה להקל. תופעות הלואי לא מלבבות
לא יכולה להמליץ אלא רק במצב של אין ברירה מבחינתך. לגבי כל השאר-אין לי נסיון.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לא פלא שאת מדוכאת, כל אחת כאן עברה תהליך של עיבוד אחרי האבחון ועם הצורך להתמודד באופן יומיומי עם המחלה. יש דרכים להקל ויש גם תקופות טובות
מקווה שתמצאי את זה שירצה אותך בזכות ולמרות כי אל תשכחי שאף אחד לא מושלם, כל אחד נושא עימו את ה"חבילה" שלו. שבי איתנו

למעלה