נעים מאד

123נעמי

New member
מעולה../images/Emo9.gif

יהיה מי שיעזור לי לפרק את ה24 אלף חלקים

noale noale

New member
אני מוכנה גם לעזור להרכיב ../images/Emo6.gif

וברצינות - כתבתי כאן לפני כשבועיים לגבי פרוייקט החיים - שאשמח להצטרף לקבוצת הרכבה אם זה יקרום עור וגידים ותהיה קבוצה קל"בית.... וגם לא'כפת לי להשתתף במימון...

מה באמת קרה לו?

גם אני שאלתי את עצמי לאן הוא נעלם. אני לא כל כך מעודכנת - מה הפיל אותו?

ולנעה, הפאזל של הדגים באמת מקסים!

הרעיון מגניב. כבר מזמן חשבתי על העלאת דרגת הקושי ע"י כך שלא יהיו שוליים חלקים, ופלא שאין יותר פאזלים עם הגימיק הזה. לדעתי, למרות שהוא "רק" 750, הוא הרבה יותר קשה מ-1000 רגיל - אולי בדרגה של 1500 - 2000, גם בגלל חוסר השוליים וגם בגלל מיעוט הצבעים, והדוגמה שחוזרת על עצמה (אתה לא יודע איזו חתיכה שייכת לאיזה דג). אם עשית אותו את יכולה בכיף לחזור לתחביב ישר מ - 1000, לא שוכחים, זה כמו לרכוב על אופניים!

noale noale

New member
נכון

בהחלט הקושי מתבטא בנקודות שהזכרת: - אין מסגרת - דוגמה שחוזרת על עצמה, - וגם החלקים המיותרים שאינם מתאימים לשום מקום בפאזל.. אבל מתחברים אחד לשני אתם יודעים כמה זה מתסכל שיש לכם רצועה של חמש חתיכות מחוברות - ואתם לא מצליחים למצוא את המקום שלהם? עד שבסוף נופל האסימון
סתם לסיבור האוזן - הדרך בה נקטתי אז למיון ראשוני היתה למיין את החתיכות עם חלקי הדגים לפי כיוון התנועה שלהם (ימינה או שמאלה), ולפי גודל הדג. דרך אגב , אצל בעלי במשרד תלוי הפאזל של התזמורת (כתוב כאן 2000 חלקים, אני זוכרת 1500) שהרכבתי בזמנו... אני חושבת ששני הפאזלים הללו מייצגים קצת את הטעם שלי בפאזלים "אתגריים".. אבל.. בעצם.. אצל רובנו זה כך - לא ?!

למעלה