Justin Angel
New member
נעים להכיר
שלום שלום, קוראים לי ג'סטין והצטרפתי בשקט בשקט לפורום שלכם עם הזמן. אני תוכניתן עם ניסיון של שש שנים. בשלוש-ארבע שנים האחרונות מירב העבודה התמקדה בפיתוח WEB. כבר שנה שאני לא אזרח, ותוכניתן במסגרת צבאית מאוד חופשית שמעודדת יוזמה. בתוך המסגרת הזאת הגעתי לדילמה שאני מעוניין לשמוע מה יש לאנשי מקצוע אחרים להגיד עליה. מהרגע שנכנסתי לתפקיד הייתי צריך לעשות גם את העבודה השוטפת של פיתוח וגם היו 10 פרוייקטים שהיו להשלים, וכל זה בזמן שאני עם הכי הרבה ניסיון בצוות שלי ככה שיוצא שאני מייעץ פה ושם לכמעט כל דבר. שהבנתי שיש לי 10 פרוייקטים (
) התחלתי לעבוד עליהם ולפני שבועיים סיימתי את הפרוייקט השמיני. מה שקרה הוא ששני הנוספים התבטלו. עכשיו אני מוצא את עצמי בלי שום רעיונות לעוד פרוייקטים רציניים ומלבד תחזוקה ושיפור ושינויים אני לא עושה כלום. זה לא שאני לא בן-אדם יצירתי ואני לא חושב על מערכות שאפשר לבנות, אבל דברים כאלה לוקחים זמן לקבל אישורים וביינתים נתקעתי במצב כזה שאין לי פרוייקט פעיל. אין מה לאפיין, אין מה לעצב, אין מה לבנות, אין מה לעשות QA ונשאר רק קצת הטמעה של פרוייקטים שסיימתי. ואני לא מצליח להשתחרר מאיזה הרגשה כזאת של "אין עבודה, קשה קשה". אני מניח שזה מצב שאנשים במשרה קבועה בסופו של דבר מגיעים עליו, יש לכם מחשבות בנושא? רוח לכנפיכם,
שלום שלום, קוראים לי ג'סטין והצטרפתי בשקט בשקט לפורום שלכם עם הזמן. אני תוכניתן עם ניסיון של שש שנים. בשלוש-ארבע שנים האחרונות מירב העבודה התמקדה בפיתוח WEB. כבר שנה שאני לא אזרח, ותוכניתן במסגרת צבאית מאוד חופשית שמעודדת יוזמה. בתוך המסגרת הזאת הגעתי לדילמה שאני מעוניין לשמוע מה יש לאנשי מקצוע אחרים להגיד עליה. מהרגע שנכנסתי לתפקיד הייתי צריך לעשות גם את העבודה השוטפת של פיתוח וגם היו 10 פרוייקטים שהיו להשלים, וכל זה בזמן שאני עם הכי הרבה ניסיון בצוות שלי ככה שיוצא שאני מייעץ פה ושם לכמעט כל דבר. שהבנתי שיש לי 10 פרוייקטים (