נעים להכיר....

מארה

New member
נעים להכיר....

אוקי, האמת שעד עכשיו הייתי באה לפה לפעמים כנוסעת סמויה אבל אתם פשוט כל כך מקסימים...אז קוראים לי יעל ואני בעלת נסיון לא רשמי במאגיה. אני פשוט לא משתמשת בעזרים רוב הזמן. אני לא יודעת אם זה המקום אבל הייתי שמחה לקבל הצעות לאתרים טובים על שימוש בצמחים למטרות ריפוי ואיזון כללי. אהה,ואם אפשר קצת הסבר על נושא השימוש בקריסטלים שמסובב כאן כי זה באמת הדבר היחיד שלא הבנתי. תודה

Rachel Green

New member
צ´לום!

ברוכה הבאה לפורום! יש לך שם יפה!(גם לי קוראים יעל!!!) אני מקווה שתהני בפורום.... אבל אין לי תשובה לשאלות שלך.... sorry

מארה

New member
: )

בכל מקרה תודה על קבלת הפנים. ניחוש פרוע אבל... מעריצה של "Friends"?

מארה

New member
אוקי, אוקי הבנתי

אז כשיתחשמק לכם לענות...תענו. במטוטא ממכם. אני בנתיים אלך לי לישון. אז ערב אור לכם!

dopey_wizard

New member
שלום ברוכה הבאה...

יש לי תשובות אבל אחרי לילה בים אם הרבה שתיה חריפה ולבסוף נסיעה הביתה אם נהג משוגע (תודה אלדד, אתה גבר....אבל משוגע...) על 140 קמש בעיר... אני קצת עייף לחפש בפייבורטס שלי, כשאני אתעורר אני מבטיח לכתוב הודעה טובה יותר...

לכל מרכז אנרגטי בגוף מותאמת האבן...

שלו!!! אתם מדברים על קריסטלים. אני מדברת על אבנים פשוטות שפזורות בצידי הדרכים. פשוט התשובה נמצאת מתחת לחלוננו. כך גם הצמחים:" הדומה ירפא את הדומה"... אמר הרמב"ם. הציצו מתחת לחלון שם מצויה התשובה. מתחת לאפכם. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

מארה

New member
זה היה הרבה יותר קל פעם....

ניכנסתי לכל מיני אתרים והתחלתי לקרוא קצת על הפרקטיקה של המאגיה ואני חייבת להגיד שזה היה הרבה יותר פשוט כשפעלתי אינטואטיבית (עם קוים אדומים אישיים). הרעיון של מעגל לא הפנים את עצמו עד הסוף אבל אני מבינה את החשיבות. אני כנראה פעלתי יותר מדי זמן בלי הצהרת כוונות כלשהי. אני מקווה שתענו לי על שאלות שיראו לכם אולי טריוויאליות.

c o x

New member
מיכלי.. =)

את אומרת שלכל צ´אקרה בגוף מותאמת אבן, ואת מדברת על סלעים רגילים, כאלה שיש בכל חור, ולא רק על קריסטלים... אם באמת הבנתי אותך נכון- הרי שזה לא נכון במיוחד; הקריסטלים טעונים באנרגיה, כזו שהם קיבלו כשהם עברו את תהליך ההתההוות שלהם באדמה, משך אלפי שנים. נדרשה כמות אנרגיה כזו גבוהה כדי ליצור אותם, וזו האנרגיה שהם פולטים עכשיו, כשהם נמצאים אצלנו, האנרגיה שעוזרת לנו ומאזנת אותנו במינרלם שחסרים לנו בגוף (ומכאן העזרה). לעותמם, הסלעים ´הפשוטים´ התהוו במשך זמן קצר בה-ר-ב-ה! (הרבה הרבה הרבה), ולכן לו מיוחסת להם האנרגיה המיוחסת לקריסטלים. אבל אם הכוונה שלך הייתה שונה, אני כמובן אשמח לספוג תיקונים (אבל בעדינות =) אוהבת, cox

c o x

New member
בעחחח

אוישט, נו באמת... לעותמם=לעומתך, לו=לא... העייפות, העייפות

למעלה