נעים להכיר

עכשיו אני...

בת 28, נשואה (אוטוטו שנה) לנסיך שהיה החבר הראשון שלי ויצאנו כ- 12 שנים לפני שהתחתנו. בוגרת תואר שני בשיווק ועוסקת בתחום (אחרי שעשיתי הסבה מהוראה) לפני כשנה וחצי מצאתי את עצמי במקום עבודה חדש ודיי אפל, ומהר מאוד הבנתי שמקומי ועתידי אינם במקום זה. מאוחר יותר הבנתי שלאותו מקום היה ייעוד מאוד חשוב- הוא הפגיש אותי עם אישה נפלאה שהובילה אותי לתוך המסע החשוב ביותר בחיי, המסע אל עצמי. היכרותי עימה הביאו אותי לרצות להידמות אליה מבחינה רוחנית ספגתי ממנה כל מה שרק היה אפשר (ואני עדיין עושה זאת) קיבלתי כלים המסייעים לי לחיות חיים בריאים ונכונים. שמחה להיות כאן עמכן.

גם לי נעים להכיר../images/Emo189.gif../images/Emo140.gif

שמי אריאלה, נולדתי במלבס- פתח-תקווה. למדתי בבתי ספר דתיים,היום עם המון אמונה בבורא-עולם. אני הנדסאית תעשיה וניהול וכלכלה- למדתי בהנדסאים ברמת-אביב, וחייתי ועבדתי במקצוע זה , עד לפני 11 שנה . לפני 18 שנים עברתי מת"א לכחל בדרום הגליל העליון. נישאתי, ואמא- לשחר בת 17 כמעט, ורוני בת 14.5 . כשהתפטרתי מהתעשיה , בנינו צימרים, ללינה ולמטיילים בצפון. בשנת 1997 התחלתי " במקרה" ללמוד רייקי, ומשם הדרך היתה קצרה, להתפתחות הרוחנית שלי, המסטרית שלי לרייקי 3, היתה מתקשרת ואז גם גיליתי את יכולות התיקשור"במקרה".. ואז למדתי תיקשור . הלכתי לכל סדנת רייקי מסורתי, קרונה , סייכם.. וכמובן רייקי הוראתי. וכך נסחפתי-מודעות-עצמית, רפלקסולוגיה, ארומתרפיה ,דמיון-מודרך, הילינג אנרגטי רוחני ועוד... קוראת ולומדת כל הזמן, וככל שעולים התדרים החוויות והחיבורים שלי למדריכים, למלאכים וישויות גדלות. אוהבת כל מטופל וכל תלמיד שלי. יש לי תלימידים מכל הארץ,כי יש אפשרות ללון במקום.
עדיין אין ממש מודעות לריפוי ותיקשור באזור, כמו בערים הגדולות, ומקווה שזה מתחיל להגיע גם לכאן. אני בת 46 - אמרתי? באהבה אריאלה

הי נעים מאד אסנת וכולן ../images/Emo24.gif

שמי מיכל, בת 30, גרה בתל אביב. אני בשנה החמישית ללימודי קונג-פו
אוהבת את זה מאד! אני מאמנת ביסודות של הקונג-פו בקבוצות וגם מנחה מפגשי התפתחות אישית, וסדנאות וגם מפגשים אחד על אחד להגשמת מטרות
אני גם כותבת ספרים! אוהבת את הים אוהבת להתפתח נהנית מהחיים אוהבת לקרוא אוהבת להרגיש את עצמי
אוהבת לרקוד ושמחה להיות כאן!!! איזה פורום כיפי! יוהוהו! (אני מנהלת גם 3 פורומים בתפוז - לחיות בהרמוניה 283, ארבע ההסכמות 423, דרך הלוחמים 245)

הי גם אני פה ואולי יביא חברה

שמי אושרת בת 31 גרה בכפר סבא אני בשנה השניה שלי ללימודי אי'צינג למדתי בשנה הקודמת פור פילרס 4 עמודות הגורל... אני התחלתי את המסע כאשר הייתי בתהום וקמתי ממנו. אני הילרית ומאסטרית ברייקי ומתקשרת ( כמו קוראים לזה היום) והשנה זאת שנת ההתגשמות שלי .. אוהבת לעזור אוהבת לתת אוהבת לשמוע את הציפורים בבוקר מוקדם יש להם כוח עצום לומדת עכשיו להיות שם בשביל האחר ושמה לב שעדין אני נמצאת ...:) אחלה פורום חזק מאוד... יש לי חברה עכשיו שהיא בתהליך הכרת עצמי והיא עוברת חוויות מדהימות וכתבה משהו גדול על גלי רחמך אשלח אותה לפורום הזה..

שלום. אני מפוזרת

גם הנשמתי וגם בהתנהגותי. זה לא שמי, אבל בהחלט שמי השני. אני בת ארבעים עד סוף יוני....... אני אשה, אמא, גננת [עדיין] ובת אנוש. אני פה כי ככל שהשנים עוברות, נשים מעניינות אותי יותר ויותר [לא, לא מהזווית המינית, מהזווית של ההתפתחות, המחשבה הנשית, השכל הבריא וכן הלאה], וכי ככל שהשנים עוברות אני חשה שנעשה עוול נורא לנשים, שעובדות כלכך קשה, מקבלות משכורות נמוכות משל גברים, חוזרות הביתה וצריכות להמשיך לעבוד, ואז שואלים אותן : למה כל הנשים על פרוזאק? אני מחפשת פתרונות שונים מפרוזאק [עדיין אופטימית] ונשמע לי שהפורום הזה גם כן.....

אחת חדשה....אומרת שלום ../images/Emo39.gif

מאד מסקרן ומושך אותי הפורום. אז אני ברת חלוף בת 33 מהשרון הירוק נשואה ואם לשתי בנות יש לי תואר בחינוך מיוחד ועסקתי בכך מס' שנים עד שנשחקתי. כיום אמנם עובדת לפרנסתי אך עדיין מחפשת את עצמי בחיים... בשנים האחרונות חוויתי מהפכים רגשיים ורוחניים. גדלתי בבית דתי , התחתנתי עם בחור דתי. והתפתחתי....השתניתי...לא התאים לי המחנק והמסגרת וכיום מרגישה צורך עז למצוא את הנשמה ואת השלווה שלי לא יכולה לראות את עצמי חיה ללא עולם רוחני, סתם חיי חומר וחול. תחום הדימוי הנשי שלי עבר לאחרונה משבר פנימי בתוכי. חושבת שאין כמו חברת נשים כדי להחזיר אותו אליי, כדי למצוא את עצמי שוב. שיהיה חג לבן ושמח

נעים מאוד גם לי

חדשה כאן. בת 28 ומסיימת בקרוב תואר שני. נפרדתי מחבר שלי לפני שבועיים. אכזבה גדולה. אוף! בא לי כבר למצוא את האחד. עצוב...

טוףףףףף קיבלתי אומץ

אני מדי פעם מציצה בפורום המקסים שלכן אז קוראים לי רותי אני באמצע שנות הארבעים . אמא לבן 10 ובת 7 מתעסקת בקוסמטיקה .התחביב העיקרי הוא אומנות והגולם קם על יוצרו בקיצור האמונות תפסה אותי חזק גולשת המון באומנות שימושית של תפוז ולסיום אני דיסלקטית אז לא להעיר על השגיאות לא יעזור

einatgross1

New member
נעים לי מאוד להכיר

שמי עינת גרוס, נשואה ואם לשלושה. בעלת מכון להכשרת מאמנות ומאמנים. מכורה לעולם הפורומים ומנהלת את פורום אסטרטגיה ארגונית בNRG מעריב. נעים לי לבקר כאן במקום כל כך פתוח, תומך ומרתק. חג שמח,

המונשרי

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo203.gif נעים נעים.

יש לי 2 שמות אחד לועזי ואחד עיברי ואיני מחוברת לאף אחד מהם. אני בשנות ה- 30 המאוחרות לחיי.נשואה כ-19 שנה. למדתי חינוך אך איני עוסקת בכך. ( כרגע מחפשת משהו יצירתי שיהווה מזון לנשמה שיצית לי את הזיק בעיניים).מציירת באקוורל, חורזת מחרוזות, כותבת שירה,אוהבת מיסטיקה, מוזיאונים לאומנות ונופים מתחלפים.

הנת גם אני אצטרף.

קצת מאוחר עקב שבוע עמוס שסופו בשינה ארוכה וזאת למרות שרוב הזמן אני דווקא לא מצליחה לישון הרבה כפי שהייתי רוצה. אני בת 25, לאחר תואר, אבל מעוניינת בתואר אחר נוסף כבר כמה שנים בתחום התיירות כרגע אני באותה דעה כמו שירה בנושא הילדים אבל מלאה בשאלות על העניין, וקרוב לוודאי שאמשיך לשאול ולבדוק את עצמי כי אני עם בן זוג שמדי פעם כן מראה עניין ברצון לילדים ויש לנו שיחות רבות על הנושא. בזמן האחרון השבועות שלי עמוסים ביותר עקב הוספת פעילויות לחיי. זהו בנתיים.

primavera 1

New member
ואני...

שמי אביבית משה אני בת 41, נשואה+3 בנות. לאחר שנים של חרדות קשות, בחרתי בחיים באהבה ובשמחה. היום אני מטפלת הוליסטית ורפלקסולוגית מלמדת אנשים את התהליך שלי ומראה להם דרך להתחבר לעצמם. כל האנרגיה שבי שהופנתה לחושך עברה התמרה וגיליתי אוצר של יצירה, נתינה כתיבה ושפע.. אני בתהליך למידה מעתה ועד עולם...

../images/Emo140.gif ברוכות הבאות ../images/Emo24.gif

נעים מאוד להכיר ! תענוג לקרוא אתכן ולראות את העוצמה האישית של כל אחת ואחת מכן.

בפוקס גיליתי את הפורום הזה../images/Emo9.gif

וגם גיליתי שאני "מכירה" כמה וכמה נשים פה
אז..אני זאת אני
בת 38 עד אוגוסט...נשואה 19 שנים.אמא לבן 18.5 לבת 14.5 ובונבונת בת 3.... צמיחה אישית? זה הדבר שאני הכי זקוקה לו כעת.עוד אין לי את הכלים\אומץ\זמן\כוח להתחיל את זה.אני גם לא ממש יודעת איך... אשמח להיות חלק מכן

anat72

New member
../images/Emo36.gif ועכשיו תורי ...... ../images/Emo26.gif

שמי ענת אוטוטו בת 34 נשואה באושר 8 שנים. אמא לשלושה מקסימים: עידן בן 6.5, ותאומים רותם (בת) ותומר (בן) בני 9 חודשים. מתגוררים ביוקנעם. תחום העיסוק שלי הוא הוראת נהיגה. מתעסקת בזה 10 שנים. יחד עם זאת אני עובדת גם ב- GIS (מרכז מידע גיאוגרפי הנדסי).

אמברון

New member
אני אמברון

המכונה גם הילה, תיכף בת 36, אמא לבן ובת מקסימים, מתעסקת באיכות סביבה (למרות שלא זאת ההשכלה שרכשתי. הגעתי במקרה ונשארתי - אולי קצת יותר מדי). אני כאן קודם כל בגלל אסנת (חברה יקרה ומופלאה שלי, שמראה לי בכל פעם את הפרופורציות ומכוונת אותי הכי נכון למקום בו אני שואפת להיות) וגם בגלל הנשים המקסימות שכותבות כאן. גם אני, כמו המפוזרת (שגם אותה אני אוהבת
) מגלה עניין דומה בנשים ובעוצמה שלהן. נעים להכיר אתכן

למעלה