נעים להכיר

נעים להכיר ../images/Emo140.gif

שמי אסנת בת 33, נשואה ואם למעין בת שבע וחצי. עוסקת במיסטיקה לצמיחה רוחנית - מתמחה בקלפי טארוט - אהבתי הגדולה. מה אני עושה בעבודתי? אפשר ללמוד מהחתימה שלי :) את תהליך הצמיחה האישית שלי התחלתי לפני כשלוש שנים וליתר דיוק באפריל 2003 בו חוויתי חוויה קשה. הגעתי לתהום וממנה החלטתי לטפס מעלה ולצמוח. מכל מלמדיי השכלתי כך אמרו חז"לנו ואני בהחלט בעד. לומדת כל הזמן. ומי אתן ? מוזמנות לכתוב כאן על עצמכן ככל העולה על רוחכן (אין צורך/חובה לפרטים מזהים ו/או כפי שאני כתבתי, כל אחת כפי בחירתה האישית).

טל30י

New member
נעים גם לי..

אני טל, 32, נשואה בתחום התעסוקה עדיין מחפשת כיוון..אגב, הדרך שלך אסנת נשמעת מרתקת.. ראיתי את ההמלצות שלכן על ספרים ואשמח להוסיף ספר מדהים שבטח מוכר לכן: :אלות בכל אישה" /ג'ין שינודה-בולן. שמחה על הנשים בחיי, איזה מקור של כיף וביחד.:) כרגע מעניין לי רפואה סינית,תזונה וכל התחום הזה. אשמח להשתתף במעגל. חג שמח

שירה1973

New member
נעים מאד גם לי ../images/Emo142.gif

אני "שירה" (לא שמי האמיתי אבל אימצתי אותו כבר די מזמן כך שאני חשה אליו קרבה וחיבה
) בשנות השלושים המוקדמות. פליטת רבנות (גרושה, במלים אחרות). אוהבת טבע, מרחבים פתוחים, מוסיקה, ספרים, הצגות, סרטים ואמנות לסוגיה. מאד אוהבת בעלי חיים ושוקולד (רצוי לא לערבב בין השניים). מאד אוהבת את בן זוגי ושוקולד (רצוי דווקא כן לערבב בין השניים). בעלת תואר ראשון בתחום החינוך אך לא עוסקת בנושא. עובדת לפרסנתי (אך לא לקורת רוחי) בתחום משעמם למדי, מקווה שבקרוב התנאים יבשילו ואוכל לנסות ולהתמקד בדברים שאני באמת אוהבת.

einatgross1

New member
תודה רבה על הזוית המענינת

שהבאת בכתבה. פגשתי מעט מאוד אנשים ובמיוחד נשים שזאת היא תפיסת עולמם. אני מאחלת לך הרבה כח ואומץ בדרכך.

שירה1973

New member
גם אני הופתעתי, למען האמת

בדיוק כמוך, חשבתי שאני די "בודדה במערכה" מבחינת תפיסת החשיבה, לפחות בארצנו הקטנטונת (באירופה זה מאד מאד מקובל). הייתי מופתעת, שלא לומר המומה לגמרי, מכמות האימיילים שהגיעו למייל שלי מאז פרסום הכתבה. זה לא מפסיק, נהר עצום של הודעות וכולן כולן ללא יוצא מן הכלל מביעות הזדהות עם הדברים. המשפט שהופיע כמעט בכל המיילים בניסוח כזה או אחר היה : "תודה שדיברת מתוך גרוני"... כנראה שיש הרבה יותר אנשים שחושבים כך, אבל קצת מפחיד ומאיים להודות בכך כי התגובות (כפי שאפשר היה לראות באינטרנט) עלולות להיות מזעזעות במיוחד. הכינוי החביב יותר בו כינו אותי היה "אגואיסטית" אבל זה הגיע גם ל"חולת נפש" "שאלוהים ירחם על אנשים כמוך" וכלה בכך שצריך לסגור אותי במוסד סגור ולאסור עלי להביא ילדים למשך שארית חיי... תגובות אלימות במיוחד, שמעניקות הסבר די ברור למה החברה הישראלית היא כל כך אלימה כפי שאפשר לראות בכל יום בעיתונים לצערנו.

כל הכבוד שירתי !

קראתי בחטף ואני אקרא שוב מאוחר יותר - נכנסתי רק לראות מה העניינים. את נהדרת ואני מעריצה אותך. מעריצה אותך על כך שאת הולכת בדרך שלך ולא עפ"י חוקי החברה.

שירה1973

New member
תודה יקירתי ../images/Emo24.gif

ממש אין מה "להעריץ". פשוט חושבת שכל אדם צריך לבחור בדרך שלו אל האושר, גם אם היא פחות מקובלת ונורמטיבית. כל זמן שאדם לא פוגע בסביבתו עם הבחירות שלו - אני באמת לא מבינה למה צריכים "להעניש" אותו על כך שהוא בוחר בחירות לא שגרתיות כדי להיות מסופק ומאושר בחייו.

לצאת כנגד החברה זה לא פשוט

אפילו אני שיש לי ילדה, היא "רק ילדה אחת". את לא מתארת לעצמך כמה תגובות כל יום אני מקבלת, כמה תגובות כל יום בעלי מקבל. לנו לפחות יש תירוץ טוב :) אבל הוא לא מספיק אז למה אתם לא מאמצים ? אם פונדקאית ? מעין מסכנה לבד... בלה בלה בלה. ואנחנו החלטנו שטוב לנו כך, עם ילדה אחת.

שירה כל הכבוד! ../images/Emo140.gif

על האומץ לכתוב את זה! ברור לי שאת לא חייבת. ברור לי שאת צריכה להקשיב רק לעצמך. זה נורא קשה בחברה שלנו. שימי לב להקשיב לעצמך כל הזמן., לא להכנס לעקשנות על לא ילד ולא להיפך..... אני הייתי אמא צעירה ולא עמדתי בזה..... בגיל מבוגר ילדתי עוד שני ילדים מבחירה ובשמחה. השתניתי לגמרי בשנים האלה. הכל כך כך לא צפוי.....

Naadin

New member
שירה, הרחם שלי איתך! ../images/Emo85.gif

קראתי את התגובות המרירות לטור הזה, פשוט עצוב. לאנשים קשה לקבל שלא כולם חושבים כמוהם, שלא לכולם אותו אורח חיים והם לא מכירים באוטונומיה שיש לנשים על גופן! קיצר, טוב שהשמעת את דעתך, למרות שמחר בברית של הבחורה במשרד גם אני אצטרך לזייף התלהבות.

../images/Emo140.gifנעים מאוד גם לי

אני נטלי בת כמעט 33 יש לי שלושה בנים בני 11 5 ו 2 עובדת כרגע בעסק שלנו שמתעסק בתחום המנעולנות והדלתות בעלת משפחתון לשעבר - כרגע לא רווחי לי יש לי אינטואיציות ותחושות בטן שהוכיחו את עצמן לא פעם ואני מאוד סומכת על עצמי את תהליך הצמיחה התחלתי כבר ב 99 בעקבות הלימודים ותקופת טיפולים לא קלה שעברה עלינו ומרגישה שנתקעתי קצת לאחרונה . יודעת שכל יום לומדים דבר חדש ופה אני ממש למדה אבל זה יבוא לאט לאט אני לא מתייאשת מאוד נעים לי להיות פה וחבל שאני לא יכולה להגיע למפגשים עקב מרחק

hayapollak

New member
נעים להכיר וגם להיות

שמי חייה,אהיה בת 53 באוגוסט. לא טעות,לא 35, אלא 53,חחחחחה. אני אם לנער בן 14 - אביעד. חד הורית מבחירה,רצון ואהבה. בן זוגי מזה 16 שנה, אבא של אביעד חי ביומיום עם משפחתו המקורית. בזמנו כשנפגשנו והתאהבנו החלטנו שהוא לא מתגרש אבל שיהיה לנו ילד משותף.יש לנו מערכת יחסים מענינת (הוא טוען שהוא החבר הכי טוב שלי..)שמאפשרת לי עצמאות מירבית לטוב ולרע. אני עובדת 28 שנה באותה חברה, היתה לי קריירה אך היום זה מקום עבודה.(פרנסה) את דרכי הרוחנית התחלתי מזמן... למדתי בזמנו אסטרולוגיה, קלפי טארוט (אצל ירון זעפרן) - תרגעו אני לא עוסקת בזה שנים. לקחתי שעורים בקבלה ולמדתי רפלקסולוגיה. מדובר על לפני 25 שנים, האמת שהשתתפתי בהרבה סדנאות וקראתי ספרים רבים בנושאים ותורות רוחניות. לא קיבעתי את עצמי לדבר אחד. בתקופה מסויימת עשיתי התעמלות לפי שיטת פאולה. אני כותבת שירה אירוטית. למדתי אימון אישי - מאד אוהבת לעסוק בזה. אוהבת מאד לעסוק בבישול ואפיה - אוכל והזנה ריגשית, מתאים לי ביחד. עושה מדיטציה (בתקופות שמרגישה צורך) רוצה להמשיך ללמוד ולהתפתח.

שירה03

New member
הי,

גמני "שירה" (ויטואלית...), מטפלת בעיקר בשיאצו ופרחי באך. ומחפשת את האור.... (כבר מצאתי אותו, אבל מחפשת להתחבר אליו ולהכניס אותו לתוכי טוב יותר...). נעים מאוד

../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

אני מיכל, בת 20. כרגע חיילת, אבל אוהבת לעשות הרבה עבודה פנימית של יוגה ומדיטציות. גם אני לומדת הרבה ממה שהחיים נותנים, השיעורים הכי קשים הם המתנות הכי גדולות.

mikilk

Active member
נעים מאוד

שמי מיקי (בעצם מיכל... אבל אף אחד לא זוכר את זה) ואני בת 37 נשואה ואמא ל - מ ק ס י מ י ם (בת17, בן12, בן7). עוסקת בניהול פרויקטים של הקמת מערכות איכות ותקינת ציוד רפואי. בעקבות כמה מקרי טרומה בשנה החולפת, מנסה להתחבר לצד הרוחני שלי,ללא הצלחה, בעיקר בגלל שפע הניו אייג' הסובב אותנו, יש לי אינטואיציות חזקות מאוד שהתחזקו עוד יותר בשנה החולפת... שוקלת לקחת קורסים/ סדנאות לנפש, או להרחיב השכלתי לתחום חדש, למרות שהצד הריאלי שלי קורא ללי תמיד להתעלם וללכת ללימודים מסוג אחר. ובגלל סיבה זו פשוט לא עושה כלום בנידון... נעים להכיר את כולן!

הממ...הנני כאן, מתייצבת../images/Emo70.gif

שמי שירי, בת 22, סטודנטית להוראה יצירתית לגיל הרך, עובדת בחנות צעצועים כרגע, מנהלת של 3 פורומים בתפוז- יחסי אחים ואחיות, מאחורי התמודדויות בחיים ורמת-השרון. יוצאת עם בחור מקסים
מזה כחודש אבל עם עתיד ואופק בהירים ומאוהבים... וזהו... נעים מאוד

נעים מאוד, אני שרון

בת 39, נשואה ואמא לבת ולבן, עוסקת בתחום המשחק והכתיבה, בעבר הייתי מנהלת משאבי אנוש בחברה גדולה, אחר כך עשיתי הסבה להוראה ולפני שנה התחלתי לפתח את היצירה הפנימית שלי, אוהבת ליקרוא, לבשל, ויש לי אוסף של 800 מגנטים למקרר (אלו של הפירסומות לפיצה, אינסטלטורים ווטרינרים)

למעלה