נעים להכיר=0)

danit1234

New member
חח למה דווקא זה נחמד שאלוני לילה

כאלו וגם לא לילה
ולסיום! שירה לא יודעת מה אני ושון עושים מ במכון כל יום ראשון! שירה לא יודעת שירה לא יודעת שירה לא יודעת שירה לא יודעתשירה לא יודעת שירה לא יודעת שירה לא יודעת שירה לא יודעת שירה לא יודעת שירה לא יודעת שירה לא יודעת שירה לא יודעת שירה לא יודעת שירה לא יודעת שירה לא יודעת שירה לא יודעת מה שון ואני עושים במקום לרקוד צעד תימני! שירה לא יודעת שירה לא יודעת שירה לא יודעת טוב די מיצנו

אס בי

New member
חחח מצחיקה..=0)

אמרת שאת מכינה עוד כל מיני שלטים כאלה לטלי.. הכנת או שאת תכיני מתישהו? זה כזה יפה כל היצירות האלה.. חח..:)

danit1234

New member
ועוד אחד כי טלי אוהבת שקוראים לה

כוסית אז.. גמאני חושבת שהיא כוסית

danit1234

New member
ועוד משו !

שמתי לב ש: 1. השאלון שלי מלא בסמיילים
(כמו עכשיו 2. רב מי שאוהב עברי לידר אוהב גמאת שירי מימון מסקנה :א-י-ח-וד! לעזאזל מה אני רוצה
טוב נדמלי שזה הזמן המתאים לפרוש למיטה לילה טוב!

ע נ ב ר 85

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

1.שם פרטי:ענבר
2.שם משפחה:צדוק 3.תאריך לידה:19.11.92 4.גיל:13 5.כיתה:ח' 6.עיר מגורים:פרדסיה(זה לא עיר זה ישוב
) 7.תחביב:לשחק במחשב לגלוש בתפוז ולצייר
8.סרט אהוב:תעביר את זה הלאה
והטיסה
9.שיר אהוב:bad day
10.שחקן אהוב:אורי אומנותי
11.שחקנית אהובה:טלי שרון
12.זמר אהוב:dnial pawter
13.זמרת אהובה:אין
14. משחק מחשב אהוב:סימס 2
15.מעשן/ת לא מעשן/ת:ברור שלא
16.יש חבר/ה או אין חבר/ה:אין חבר
17.כמה אחים:2
18.חבר/ה בפורמים:סימס 2 וטלי שרון 19.חבר/ה בקומונות:הסימתון
20.סלקום/אורנג/פלאפון:סלקום,בשבילי הכוכב זה אתה
21.הוט או יס?הוט
22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים:הוט 3 23.ספר הכי טוב:הארי פוטר 24.מתוק או מלוח?!מתוק! 25.במבה או ביסלי?!במבה! 26.כדור רגל או כדור סל!?כדור סל!
27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....?מעצבת פנים 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?!בבית
29.בונים סוכה או לא בונים?!בונים! 30.מוטו לחיים....!!תרגיע! טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב:טלי שרון
2.דמות אהובה:רננה
3.דמות שנואה:טליה
4.זוג אהוב:רננה וכפיר 5.זוג מאוס/שנוא:ניצה ונפתלי 6.דנה/רננה:רננה 7.כפיר/ניב:כפיר 8.אופק/אפרת:אפרת 9.בטי/שארית:בטי 10.קייזרמן/שחר:שאלה קשה....קייזרמן 11.טליה/מירי:מירי 12.עלמה/שירה:עלמה 13.ניצה/גרשון:ניצה 14.ג'ק/נפתלי:חח זה אותו בן אדם...נפתלי 15.שון/ניב:ניב

עונה!!!

שם פרטי: סיון שם משפחה: גורן תאריך לידה: 11.11.82 גיל: 22 כיתה: סיימתי לפני 5 שנים עיר מגורים: (חור נידח ובקורב עפולה עילית) תחביב: יש לי תחביב חדש לחפור לאנשים במוח סרט אהוב: האמת הרבה זמן לא ראיתי סרטים... שיר אהוב: i'll stand by ypu, משה הדג שחקן אהוב: ברוס ויליס שחקנית אהובה: טלי שרון זמר אהוב: לא יודעת זמרת אהובה: לא יודעת משחק מחשב: לא משחקת מעשנת אין לי חבר (הגעתי למסקנה שבנים הם א-ס-ון) יש לי 2 אחים ואחות. חברה בפורום טב"ע ופורוםטלי סלקום הוט שולט! הערוץ שאני רואה הכי הרבה ערוץ 3 בקורב וי או די... ספר הכי טוב: כל חלומות העולם של פסואה מומלץ!!! מתוק לא זה ולא זה שניהם אני כבר עכשיו גדולה
בבית לא מוטו לחיים: תעשו רק מה שעושה לכם טוב ותהנו מהחיים משחקים הכי טוב: טלי שרון דמות אהובה: רננה ? הזדהיתי איתה במובנים מסויימים אבל יש לה הרבה בעיות בחיים. דמות שנואה: דנה בלום זוג אהוב: כפירני זוג מאוס: נפתלי וניצה רננה כפיר אפרת שתיהן קייזמן טליה שירה גרשון נפתלי שון

עונה..

1.שם פרטי: שירה 2.שם משפחה: לוי 3.תאריך לידה: ו' טבת תשמ"ט 14/12/88 4.גיל:16 וחצי עוד 4 חודשים 17 5.כיתה: יב 6.עיר מגורים: חולון 7.תחביב: לשמוע מוזיקה חחח 8.סרט אהוב:נוטינג היל ויש עוד מלא.. 9.שיר אהוב: אחלום לנצח.. 10.שחקן אהוב: אממ... אין לי כ"כ אבל קייזרמן מלך.. 11.שחקנית אהובה: טלי שרון.. 12.זמר אהוב: אין לי ממש מישהו ספציפי 13.זמרת אהובה: כנ"ל למעלה אבל אני חושבת שנינט זמרת מדהימה 14. משחק מחשב אהוב: פריסל חח 15.מעשן/ת לא מעשן/ת: לא 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה: אין 17.כמה אחים:5 18.חבר/ה בפורמים: של טלי וטב"ע 19.חבר/ה בקומונות:טלי ועפר, קומונה של הכתה שלי, טלי, טלי ותמר 20.סלקום/אורנג/פלאפון: אורנג' 21.הוט או יס? הוט 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים:3 23.ספר הכי טוב:חח יש המון 24.מתוק או מלוח?! מלוח 25.במבה או ביסלי?! ביסלי אם כבר למרות שגם זה לא משהו.. 26.כדור רגל או כדור סל!? כדור סל ברור 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....? מעצבת 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?! בבית 29.בונים סוכה או לא בונים?!בונים 30.מוטו לחיים....!! הכל לטובה טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב: טלי ותמר 2.דמות אהובה: רננה 3.דמות שנואה: דנה וטליה 4.זוג אהוב:כפירננה 5.זוג מאוס/שנוא: כפיר ודנה 6.דנה/רננה:רננה 7.כפיר/ניב:כפיר 8.אופק/אפרת:אפרת 9.בטי/שארית:בטי 10.קייזרמן/שחר:קייזר 11.טליה/מירי:טליה 12.עלמה/שירה:עלמה 13.ניצה/גרשון:ניצה 14.ג'ק/נפתלי:נפתלי 15.שון/ניב:ניב

טוב גם אני עונה...

1.שם פרטי: אבישג 2.שם משפחה:... 3.תאריך לידה:... 4.גיל:14 5.כיתה:..ט (ט'3 שליטאאא חחח) 6.עיר מגורים: .... 7.תחביב: מחשב,מוזיקהההה, טיוי, להפגש עם חברים וללכת לטייל!!! 8.סרט אהוב: שודדי הקאריביים (ניראה לי ככה...חח) 9.שיר אהוב: יש מלא: other side-רד הוט צ'ילי פפרס,nights in white,smell like teen spirit-סייירווי טו האוון (לד זפלין)(אין לי כוח לכתוב באנגלית חחח) 10.שחקן אהוב: ג'וני דאפ (שודדי הקראביים
חח), בן סטילר... 11.שחקנית אהובה: טלי שרון ואמנדה פיט!! 12.זמר אהוב: להקה?!יש מלאא להקות חחח 13.זמרת אהובה: אממ לא יודעת אין ממש.... 14. משחק מחשב אהוב: הירוס (גיבורים..) 15.מעשן/ת לא מעשן/ת: לא מעשנת
16.יש חבר/ה או אין חבר/ה: אין חבר
17.כמה אחים: 2 18.חבר/ה בפורמים: טלי שרון וטב"ע 19.חבר/ה בקומונות: טלי שרון ואממ צחוקים ודאחקות, מכירים את זה 20.סלקום/אורנג/פלאפון: פלאפון 21.הוט או יס? הוטטט 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים: הוט 3 23.ספר הכי טוב: המקרה המוזר של הכל בשעת לילה, 35 במאי (זה מצחיק חחח), אי הילדים שקראתי מזמןןןןן... 24.מתוק או מלוח?! מלוח 25.במבה או ביסלי?!במבה 26.כדור רגל או כדור סל!?כדורסל 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....?לא יודעת... 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?!בת"א אצל חברים 29.בונים סוכה או לא בונים?!בטח שבונים חחח 30.מוטו לחיים....!! יש רק הזדמנות אחת...! טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב: טלי שרון ושרון אלכסנדר 2.דמות אהובה: רננה 3.דמות שנואה: עיילי 4.זוג אהוב: כפיר ורננהןאפרת ושחר 5.זוג מאוס/שנוא: שירה ושון 6.דנה/רננה: רננהה!!! 7.כפיר/ניב: אממ לא יודעת... 8.אופק/אפרת: אפרת למרות שהיא הייתה יותר מידי תמימה 9.בטי/שארית: בטי 10.קייזרמן/שחר: שחר 11.טליה/מירי: טליה 12.עלמה/שירה: שירה 13.ניצה/גרשון: גרשון 14.ג'ק/נפתלי: השילוב חחח 15.שון/ניב: ניב

חחח את מתביישת בתאריך לידה שלנו?!

אני אכתוב אותו ואז כולם ידעו מואהאהאהאהאה

עונה..../images/Emo9.gif

1.שם פרטי: שני 2.שם משפחה:
3.תאריך לידה:
4.גיל: 14 5.כיתה: י' 6.עיר מגורים: מרכז (חחחחח אני שומרת פה על אנונימיות כאילו אפחד לא יודע) 7.תחביב: אמ... 8.סרט אהוב: יש מלא.. אחרון שראיתי ואהבתי זה... מר וגברת סמית'[?!] 9.שיר אהוב: כל הבלדות
10.שחקן אהוב: אין 11.שחקנית אהובה: אין 12.זמר אהוב: אין 13.זמרת אהובה: אין 14. משחק מחשב אהוב: סימס (כמה שנים לא שיחקתי
) 15.מעשן/ת לא מעשן/ת: לא
16.יש חבר/ה או אין חבר/ה: אין
17.כמה אחים: הרבה 18.חבר/ה בפורמים: ט"ב, טופ מודל וזה.. 19.חבר/ה בקומונות: כל מיני
20.סלקום/אורנג/פלאפון:
21.הוט או יס? לא ניסיתי יס
22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים: הוט3 23.ספר הכי טוב: אמ.. אני לא קוראת כל כך הרבה אבל עכשיו אני באמצע ספר יפה (באנגלית) אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו
24.מתוק או מלוח?! מתוק 25.במבה או ביסלי?! אפחד
26.כדור רגל או כדור סל!? כדורגל 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....? שאלה טובה 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?! בבית של נעה
29.בונים סוכה או לא בונים?! בונים 30.מוטו לחיים....!! חפיףףףףף

עונהה

1.שם פרטי:שירן 2.שם משפחה:חסוי 3.תאריך לידה: 6.10 4.גיל:16 5.כיתה:י"א 6.עיר מגורים:פ"ת 7.תחביב: מחשב 8.סרט אהוב:סיפור אהבה בלתי נשכח 9.שיר אהוב:bad day1. 10.שחקן אהוב:עפר שכטר 11.שחקנית אהובה:טלי שרון/מנדי מור 12.זמר אהוב: לא עולה לי כרגע.. 13.זמרת אהובה:שירי מימון 14.משחק מחשב:טטריס 15.מעשנת: לא 17.כמה אחים:3 18.חברה בפורמים:טב"ע טלי אופנה טופ מודל השמינה ולפעמים אקזיט 19.חברה בקומונות:טלי שרון 20.סלקום/אורנג/פלאפון:סלקום 21.הוט/יס:הוט 22.הערוץ שאתם הכי רואים:הוט3 23.ספר הכי אהוב:אהבה שאין כמותה 24.מתוק או מלוח? מלוח 25.במבה או ביסלי? במבה 26.כדורגל או כדורסל? כדורסל 27.שאני יהיה גדולה אני יהיה? עורכת דין! 28.איפה עושים את חג הסוכות? בבית 29.בונים סוכה או לא בונים? בונים 30.מוטו לחיים? לחיייך!! טלנובלה בעמ: 1. משחקים הכי טוב? רננה וקייזרמן 2.דמות אהובה: רננה 3.דמות שנואה:טליה 4.זוג אהוב: כפיר ורננה 5. זוג מאוס: עלמה ואודי 6.דנה/רננה: רננה7

מישו קורא את זה?(שליי)

.שם פרטי:שחר 2.שם משפחה:מממממממ...סקרנים? 3.תאריך לידה:12.7.92 4.גיל:13 ומשו 5.כיתה:ח' 6.עיר מגורים:מקום ליד גדרה...(ישוב שאף אחד לא מכיר) 7.תחביב:לרקוד! 8.סרט אהוב:הנשכחים 9.שיר אהוב:בעולם שלך 10.שחקן אהוב:ג'וני דפ 11.שחקנית אהובה:טלי שרוןןן 12.זמר אהוב:עברי לידר דניאל סלומון... 13.זמרת אהובה:יש המון המון 14. משחק מחשב אהוב:אין 15.מעשן/ת לא מעשן/ת:לא מעשנת 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה:אין חבר
17.כמה אחים:אחות 18.חבר/ה בפורמים:טלנובלה בעמ ועכשיו טלי 19.חבר/ה בקומונות:טלי שרון ועפר שכטר,רננה אונגר, טלי שרון 20.סלקום/אורנג/פלאפון:אורנג' 21.הוט או יס?הוטט 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים:הוט 3 23.ספר הכי טוב:סודות נעורים (1 2 3 4 5) 24.מתוק או מלוח?!מלוח 25.במבה או ביסלי?!ביסלי 26.כדור רגל או כדור סל!?כדורסל 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....?גרפיקאית 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?!בבית 29.בונים סוכה או לא בונים?!לא בניתי 30.מוטו לחיים....!! אנחנו לא רוקדים כי אנחנו שמחים-אנחנו רוקדים וזה משמח טלנובלה בעמ:מעולהההה 1.משחקים הכי טוב:טלי שרון 2.דמות אהובה:רננה 3.דמות שנואה:מירי 4.זוג אהוב:כפירני 5.זוג מאוס/שנוא:שירה ושון 6.דנה/רננה:רננה 7.כפיר/ניב:ניב חחחח 8.אופק/אפרת:אופק 9.בטי/שארית:בטי 10.קייזרמן/שחר:קייזרמן 11.טליה/מירי:טליה 12.עלמה/שירה:עלמה 13.ניצה/גרשון:גרשון 14.ג'ק/נפתלי:נפתלי 15.שון/ניב:שוניב!!

למעלה