סתם, כי ממש ממש ממש משעמם לי
1.שם פרטי: חמוטל 2.שם משפחה: כן, יש לי אחד. 3.תאריך לידה: 20 במאי 4.גיל: מבוגר למדי 5.כיתה: כבר מזמן לא 6.עיר מגורים: בירת הנגב 7.תחביב: יש לי הרבה - קריאה, כתיבה, משחק, שירה, נגינה, צילום, ציור, לימוד הולנדית, קצת תכנות HTML 8.סרט אהוב: הרבה, אבל אם אני חייבת לצמצם ל-3, אז "שליחות קטלנית 2", "ממנטו" ו"קיוב" 9.שיר אהוב: כרגע "Send in the Clowns", ואני עדיין מחפשת את הביצוע המושלם. 10.שחקן אהוב: לא חושבת שיש לי כרגע. 11.שחקנית אהובה: טלי, כמובן. 12.זמר אהוב: אלביס קוסטלו, ליאונרד כהן 13.זמרת אהובה: יש לי המון. נחליט כרגע על אלה פיצג'רלד. 14. משחק מחשב אהוב: התמכרתי לכמה בו זמנית (המלצה על אתר: www.grab.com). משם התמכרתי ל: Tower blaster, text twist, shape shifter ו-Cubis 15.מעשן/ת לא מעשן/ת: הפסקתי לפני כמה שנים 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה: אין 17.כמה אחים: אח גדול אחד 18.חבר/ה בפורמים: לא באופן ממש רציף, אבל: ספרים וספרות, בטיפול, אנגלית 19.חבר/ה בקומונות: טלנובלה בע"מ 21 פלוס, קומונת אורי אומנותי, קומונת דרור נובלמן שליטה 20.סלקום/אורנג/פלאפון: אורנג' rulz 21.הוט או יס? דה! הוט. 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים: ערוץ 3 ו-EXTRA HOT. (תגידו, V.O.D. נחשב ערוץ?) 23.ספר הכי טוב: "תורת עץ הרעל" של ברברה קינגסולבר 24.מתוק או מלוח?! מתוק 25.במבה או ביסלי?! במבה 26.כדור רגל או כדור סל!? כדורסל 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....? סופרת ותסריטאית (אני כבר גדולה, אבל אני עדיין חולמת על זה) 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?! כרגע נראה שבבית 29.בונים סוכה או לא בונים?! לא 30.מוטו לחיים....!! No fate but what we make (זה מ"שליחות קטלנית 2") טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב: טלי שרון ושרון אלכסנדר 2.דמות אהובה: רננה 3.דמות שנואה: היו כמה שעלו לי על העצבים 4.זוג אהוב: כפיר ורננה, שון וניב 5.זוג מאוס/שנוא: שון ושירה 6.דנה/רננה: רננה 7.כפיר/ניב: ניב 8.אופק/אפרת: אופק 9.בטי/שארית: בטי 10.קייזרמן/שחר: שחר 11.טליה/מירי: מירי 12.עלמה/שירה: שתיהן מעצבנות 13.ניצה/גרשון: ניצה 14.ג'ק/נפתלי: ג'ק 15.שון/ניב: ניב