נעים להכיר=0)

היא תדע, היא תדע, אל תדאגו...

אני סומכת על אורלי

שירוש1989

New member
../images/Emo15.gifעונה..../images/Emo178.gif../images/Emo121.gif

4.גיל:16 5.כיתה:יא(וואו אני גדולה!
) 6.עיר מגורים:---- 7.תחביב:לשיר לרקוד לצחוק לקרוא לכתוב ולהתפלסף(גאונה אני לא לפי איינשטיין) 8.סרט אהוב:ממ...תנו לי לחזור אליכם..בעיקרון רוב מה שיש בו ג'וני דפ 9.שיר אהוב: איי דונט וואנה קלוז מיי אייז, דה פאוור אוף לאב, כל המירי מסיקות למיניהן, בי פיית'פול, they 10.שחקן אהוב: ג'וני דפ, אורי אומנותי 11.שחקנית אהובה: טלי שרון טלי שרון טלי שרון
*סגידה חולנית* 12.זמר אהוב: 13.זמרת אהובה: כל המירי שירי.. אלאניסט , אבריל, מי שבא ברוך הבא מי שיוצא ברוך השם!(
לילי...) 14. משחק מחשב אהוב:סימס וסוליטייר 15.מעשן/ת לא מעשן/ת: לא, אל תעשנו!!! זה לא בריא!! זה מכוער! זה בזבוז כסף! זה מסריח.1 זה רעלים!זה מזקין את עור הפנים! זה ממכר! זה פוגע בכושר הגופני!! 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה: אין 17.כמה אחים: 3 וגם זה יותר מידי לפעמים 18.חבר/ה בפורמים: טב"ע, טלי שרון, התנועה שלי, ומסתננת לפעמים לאחרים חח 19.חבר/ה בקומונות: אורי אומנותי, קומונות סגורות למיניהן, מסתננת לשל טלי, מגזין מיכאלה וטב"ע וכו' 20.סלקום/אורנג/פלאפון: פלאפון 21.הוט או יס? ממ נחשו... 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים:3,22,8 לפעמים קצת 23.ספר הכי טוב: אוי יש המוןןן, אממ כל מה שקשור לפסואה(לא שקראתי הכל אבל מהדגימות שקראתי הוא מדהים!!מומלץ!), נקמה, רוב ספרי פאולו קואלו, אני כריסטיאנה פ., מישנו לרוץ איתו.. 24.מתוק או מלוח?! בד"כ מתוק אבל יש לי בחילה עכשיו אז מים חח 25.במבה או ביסלי?! במבה.. 26.כדור רגל או כדור סל!? כדורסל אבל אני גרועה.. 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....?זה *אהיה. בגרות בלשון כבר עשיתי חח.. אמממ אני וצה נורא להופיע אבל כנראה שלא יילך אז.. פסיכולוגית? רואת חשבון? 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?! בבית, וקצת אצל ידידים מקווה 29.בונים סוכה או לא בונים?! הלוואי 30.מוטו לחיים....!!חיה ותן לחיות טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב: טלי שרון טלי שרון טלי שרון
צריך להוסיף משהו? 2.דמות אהובה:שארית, ובטי 3.דמות שנואה: רובן, כולל רננה גם איפהשהו 4.זוג אהוב: כפירננה נו יש לי ברירה חח 5.זוג מאוס/שנוא: עלמה ומה שמו.. 6.דנה/רננה:דנה
7.כפיר/ניב: שניהם זבל 8.אופק/אפרת: אפרת 9.בטי/שארית: ממ.. בטי כי היא יותר רזה
10.קייזרמן/שחר: קייזרמן 11.טליה/מירי: מירי 12.עלמה/שירה: שירה 13.ניצה/גרשון: ניצה 14.ג'ק/נפתלי: אף אחד מהם 15.שון/ניב: שוניב..

תמרוש5

New member
חחחח אלנאיסט יפה

אני בדיוק חורשת בפעם ה10000 תדיסק שלה :) (הראשון כמובן..)

../images/Emo9.gif

1.שם פרטי: נעה 2.שם משפחה: #@%#@ 3.תאריך לידה: 21.6 4.גיל: 17 5.כיתה: י"ב 6.עיר מגורים: אין לי עיר
7.תחביב: מוזיקה
8.סרט אהוב: יששש הרבה... נגיד ג'יה ופורסט גאמפ 9.שיר אהוב: כמו בסרטים...
אחד שאני ממש אוהבת בזמן האחרון זה "אף אחת" של מירי מסיקה 10.שחקן אהוב: גוראן ויזניק, אדוארד נורטון 11.שחקנית אהובה: טלי
, מורה טירני 12.זמר אהוב: מוריסי 13.זמרת אהובה: רונה קינן 14. משחק מחשב אהוב: Chuzzle
15.מעשן/ת לא מעשן/ת: לפעמים 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה: אין 17.כמה אחים: 1 18.חבר/ה בפורמים: טב"ע
, פיק אפ, ולפעמים טום מודל ואקזיט 19.חבר/ה בקומונות: וואי הרבה
20.סלקום/אורנג/פלאפון: סלקום 21.הוט או יס? הוט 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים: אממ... לא יודעת
נראה לי HOT3 23.ספר הכי טוב: הנסיך הקטן 24.מתוק או מלוח?! מלוח 25.במבה או ביסלי?! במבה 26.כדור רגל או כדור סל!? כדורסל 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....? גדולה?
לא יודעת... אולי צלמת 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?! בבית [עם המשפחה ושניצי
] 29.בונים סוכה או לא בונים?! לא 30.מוטו לחיים....!! live and let live טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב: טלי
, שרון אלכסנדר, גיא לואל 2.דמות אהובה: רננה 3.דמות שנואה: אודי ודנה 4.זוג אהוב: כפירני
5.זוג מאוס/שנוא: אממ... דנה וכפיר? 6.דנה/רננה: רננה
7.כפיר/ניב: כפיר 8.אופק/אפרת: אופק 9.בטי/שארית: בטי 10.קייזרמן/שחר: קייזרמן 11.טליה/מירי: טליה 12.עלמה/שירה: עלמה 13.ניצה/גרשון: שניהם? 14.ג'ק/נפתלי: ג'ק 15.שון/ניב: לא יודעת, לקראת הסוף שניהם עיצבנו אותי

../images/Emo12.gif

מה? "של הים" זה לא שם המשפחה שלך? ועכשיו ברצינות, אני אוהבת את הטעם שלך.

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

1.שם פרטי:סיון 2.שם משפחה:
3.תאריך לידה:13.11.1992 4.גיל:עוד מעט 13
5.כיתה:ח' 6.עיר מגורים:בת ים~~רדו יש מכות
~~ 7.תחביב:לרקוד ולראות תמונות של אוהד 8.סרט אהוב:יפה בורוד וכשהנערים שרים..! 9.שיר אהוב:holiday של הלהקה ה-ש-ו-ל-ט-ת green day 10.שחקן אהוב:אורי אומנותי ורון שחר 11.שחקנית אהובה:טלי שרון 12.זמר אהוב:אוהד
13.זמרת אהובה:אממ אין לי.. 14. משחק מחשב אהוב:סימס
וסופרמריו
15.מעשן/ת לא מעשן/ת:לא מעשנת 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה:אין חבר
17.כמה אחים:אחות אחת 18.חבר/ה בפורמים:אורי אומנות טב"ע פיק אפ טלי שרון ורבלדה
19.חבר/ה בקומונות:קומונת אוהד אלישע
אני המנהלת..קומונה אורי אמנותי רון שחר וטלי שרון יחיאל אלקבץ ועוד כמה במסגרת טב"ע
20.סלקום/אורנג/פלאפון:אורנג#^%@^@ 21.הוט או יס?הוט מן הסתם
22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים:ערוץ הילדים
ארתור שמינייה אהאה 23.ספר הכי טוב:לא קוראת ספרים
24.מתוק או מלוח?!מתוק
25.במבה או ביסלי?!צ'יפס
26.כדור רגל או כדור סל!?כדורסל(מג על צחקי עליי
) 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....?אשתו של אוהד(כן בטח..בחלומות) 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?!אם חברים 29.בונים סוכה או לא בונים?!בונים 30.מוטו לחיים....!! "תן חיוך כי החיוך הוא קו עקום שמישר את הכל" המשפט חיים של אוהד
טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב: 2.דמות אהובה:שון וניב 3.דמות שנואה:שירה 4.זוג אהוב:שוניב 5.זוג מאוס/שנוא:שון ושירה יאק! 6.דנה/רננה:רננה 7.כפיר/ניב:ניב 8.אופק/אפרת:אפרת%@אין עליה אה
9.בטי/שארית:שתיהן באותה מידה 10.קייזרמן/שחר:קייזזזזז^$#^$@
11.טליה/מירי:טליה ערסית...קססס 12.עלמה/שירה:עלמה~רק לא שירה המעצבנת%$#%#@% 13.ניצה/גרשון:גרשון
14.ג'ק/נפתלי:נפתלי
15.שון/ניב:ניב

עונה../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

1.שם פרטי:אורטלי 2.שם משפחה:
3.תאריך לידה:10.6.91 4.גיל:14 5.כיתה:ט 6.עיר מגורים:ראש העין 7.תחביב:מחשב, טיוי.. 8.סרט אהוב:הרבה..אימה בעיקר 9.שיר אהוב:טומי-של אחת מהפיקות
10.שחקן אהוב:גיא אריאלי
11.שחקנית אהובה:טלי שרון
12.זמר אהוב:אין
13.זמרת אהובה:שירי מימון 14. משחק מחשב אהוב:אין
15.מעשן/ת לא מעשן/ת:לא מעשנת
16.יש חבר/ה או אין חבר/ה:
17.כמה אחים:3(איתי) 18.חבר/ה בפורמים:טלי
,טב"ע,מיכאלה 19.חבר/ה בקומונות:טלי
,צאד
20.סלקום/אורנג/פלאפון:אורנג' 21.הוט או יס?הוט 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים:VOD
23.ספר הכי טוב:לא קוראת הרבה.. 24.מתוק או מלוח?!שניהם 25.במבה או ביסלי?!במבה
26.כדור רגל או כדור סל!?שומדבר 27.שאני אהיה גדולה אהיה.....?נחיה ונראה 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?!בבית
29.בונים סוכה או לא בונים?!בונים כמו גדולים
30.מוטו לחיים....!! "אם אני אני,כי אתה אתה, אז אני לא אני ואתה לא אתה. אבל אם אני אני, כי אתה אתה, אז אני אני, ואתה אתה"- תיהיו עצמכם ואל תשתנו בשביל אף-אחד. טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב:טלי,רון,מיכל,רותם,גיא,2 השרונים 2.דמות אהובה:רננה,בטי 3.דמות שנואה:הרופא שבדק את דנה בבית חולים
(אחרי החומצה) 4.זוג אהוב:כםפירני,שוניב
5.זוג מאוס/שנוא:עיילי ועלמה 6.דנה/רננה:רננה
7.כפיר/ניב:ניב 8.אופק/אפרת:אפרת 9.בטי/שארית:שתיהן
10.קייזרמן/שחר:קייזרמן 11.טליה/מירי:טליה 12.עלמה/שירה:עלמה 13.ניצה/גרשון:ניצה 14.ג'ק/נפתלי:ג'ק 15.שון/ניב:שון

why oh why

New member
יאללה עונה גם....

.שם פרטי:שירלי 2.שם משפחה:לא משנה... 3.תאריך לידה:לא משנה... 4.גיל:גול(ולמי שלא הבין גילגול) 5.כיתה:מחוננים.... 6.עיר מגורים:ת"א 7.תחביב:פורומים בתפוז 8.סרט אהוב:טיטניק 9.שיר אהוב:לשם 10.שחקן אהוב:יש הרבה 11.שחקנית אהובה:טלי שרון אלא מה.. 12.זמר אהוב:עברי לידר 13.זמרת אהובה:מיקי מסיקה 14. משחק מחשב אהוב:סימס 15.מעשן/ת לא מעשן/ת:כן ונהנת מכל רגע.... 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה:לא 17.כמה אחים:2 18.חבר/ה בפורמים:טלנובלה בע"מ, טלי שרון 19.חבר/ה בקומונות:טלי שרון(כל הקומונות למינהן שלה),צחוקים דאחקות 20.סלקום/אורנג/פלאפון:אורנג' 21.הוט או יס?נו מה נראה לכם? 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים:2 23.ספר הכי טוב:ספר השיאים של גינס.... 24.מתוק או מלוח?!מתוק בדרך כלל 25.במבה או ביסלי?!במבה 26.כדור רגל או כדור סל!?כדורסל 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....?מפותחת מאוד.... 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?!אצל סבתא שלי 29.בונים סוכה או לא בונים?!לא 30.מוטו לחיים....!!חיה ותן לחיות... טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב:טלי שרון,אורי אומנותי,שרון אלכסנדר ועוד ועוד 2.דמות אהובה:רננה 3.דמות שנואה:טליה ואבי 4.זוג אהוב:רננה וכפיר 5.זוג מאוס/שנוא:שמשון ושירה 6.דנה/רננה:רננה 7.כפיר/ניב:ניב 8.אופק/אפרת:אפרת 9.בטי/שארית:שתיהן 10.קייזרמן/שחר:קייזרמן 11.טליה/מירי:מירי 12.עלמה/שירה:שירה 13.ניצה/גרשון:ניצה 14.ג'ק/נפתלי:נפתלח 15.שון/ניב:ניב

../images/Emo79.gifעונה../images/Emo3.gif

1.שם פרטי:נגה(בלי ו' שליטא
) 2.שם משפחה:----- 3.תאריך לידה:25.12 4.גיל:12 וחצי 5.כיתה:ח' 6.עיר מגורים:כפר סבא 7.תחביב:טלי
8.סרט אהוב:שודדי הקאריבים(קללת הפנינה השחורה
)וגם בקול גדול זה אחלה
9.שיר אהוב:כל שיר של עברי לידר,"שיר הסמרטוטים","רחוק" 10.שחקן אהוב:גיא לואל מלך
11.שחקנית אהובה:שאלה רטורית
אבל...טלי
$%^&*)()*&^%$# 12.זמר אהוב:עברי לידר 13.זמרת אהובה:שירי מימון,מירי מסיקה,קלי קלארקסון 14. משחק מחשב אהוב:סימס
15.מעשן/ת לא מעשן/ת:לא מעשנת 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה:אין חבר
17.כמה אחים:2 אחיות 18.חבר/ה בפורמים:טב"ע,יב"ז,פלוריסיינטה,כפיר אונגר(שגוסס),טלי
19.חבר/ה בקומונות:המשפחה של המפיק
20.סלקום/אורנג/פלאפון:אורנג' 21.הוט או יס?הוט 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים:הוט3 23.ספר הכי טוב:סלי שום ספק הספר של טב"ע.חעחע סתם הוא גרוע ברמות
הארי פוטר
24.מתוק או מלוח?!מלוח 25.במבה או ביסלי?!במבה 26.כדור רגל או כדור סל!?כדורסל 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....?קודם אני אהיה גדולה ואז אני אהיה.... 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?!מממ...אצל הדודע?
29.בונים סוכה או לא בונים?!נראה
30.מוטו לחיים....!!תרקדו כאילו אף אחד לא רואה. אבל אז אם מישו רואה,פאדיחות
(תיראו עסוקים,ישו מגיע) טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב:טלי שרון שרון אלכסנדר שרון מלכי שמש(ווע הייתי חייבת לשים את כל ה"שרון")ו...גיא לואל
(לא לשכוח את יעקוביאן) 2.דמות אהובה:רננה לוסטיג (עטיה?
) 3.דמות שנואה:אני לא בנאדם ששונא
4.זוג אהוב:כפירני
5.זוג מאוס/שנוא:כפיר ודנה בלום
6.דנה/רננה:רננה 7.כפיר/ניב:ניב 8.אופק/אפרת:אפרת 9.בטי/שארית:אי אפשר לבחור
10.קייזרמן/שחר:קייזרמן 11.טליה/מירי:טליה 12.עלמה/שירה:שירה 13.ניצה/גרשון:ניצה 14.ג'ק/נפתלי:נפתלי 15.שון/ניב:שוניב

oshriti123

New member
שאלון בדיוק לשעות האלה../images/Emo3.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

1.שם פרטי:אושרית 2.שם משפחה:
3.תאריך לידה:16.1.92 4.גיל:13 ו10 חודשים 5.כיתה:ח'5 6.עיר מגורים:חיפה 7.תחביב:לשיר,להיות במחשב,לראות סרטים,לשמוע מוזיקה 8.סרט אהוב:אין...אני אוהבת המון סרטים 9.שיר אהוב:כנ"ל^ 10.שחקן אהוב:אורי אומנותי
12.זמר אהוב:הראל סקעת,עברי לידר ויוסי אזולאי 13.זמרת אהובה:שירי מימון$^%%$#
14. משחק מחשב אהוב:סימס 2
15.מעשן/ת לא מעשן/ת:לא מעשנת ואני גם בחיים לא אעשן
16.יש חבר/ה או אין חבר/ה:אין 17.כמה אחים:אחד 18.חבר/ה בפורמים:טב"ע,שירי מימון,טלי,יב"ז 19.חבר/ה בקומונות:אני אל נמצאת כל כך בקומונה בזמן האחרון.. 20.סלקום/אורנג/פלאפון:פלאפון 21.הוט או יס?הוטטטט
22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים:24 והוט3 23.ספר הכי טוב:לא יודעת 24.מתוק או מלוח?!מתוק 25.במבה או ביסלי?!במבה 26.כדור רגל או כדור סל!? כדורגל 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....? אין יל מושג 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?!אין יל מושג 29.בונים סוכה או לא בונים?!לא 30.מוטו לחיים....!! חייכו,חיוך הוא קו עקום שמיישר הכל! טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב:אורי אומנותי,טלי שרון,שרון אלכסנדר 2.דמות אהובה:רננה/ניב/בני/שארית 3.דמות שנואה:טליה 4.זוג אהוב:שוניב&^&^$%^
5.זוג מאוס/שנוא:אין 6.דנה/רננה:רננה 7.כפיר/ניב:ניב 8.אופק/אפרת:אפרת 9.בטי/שארית:שארית 10.קייזרמן/שחר:קייזרמן 11.טליה/מירי:מירי 12.עלמה/שירה:שירה 13.ניצה/גרשון:ניצה 14.ג'ק/נפתלי:נפתלי 15.שון/ניב:שניהם ביחד

danit1234

New member
הנה התשובות ../images/Emo13.gif

1.שם פרטי:דנית 2.שם משפחה:חסוי
3.תאריך לידה:14.8.92 4.גיל:13 וחודשיים 5.כיתה:ח 6.עיר מגורים:בקריות 7.תחביב:לצאת , להיפגש עם חברות, לרואת טלוויזיה ,להיות במחשב
8.סרט אהוב: מעודדות צמודות(קיטשי ומגניב
) ויש עוד סרטים טובים.. 9.שיר אהוב:זכיתי לאהוב\ארמגדון-אירוסמית 10.שחקן אהוב: 11.שחקנית אהובה:טליייי
12.זמר אהוב:עברי לידר 13.זמרת אהובה:אמילי[אוונסנס] אבריל, ושירי מימון
14. משחק מחשב אהוב:סימס רולז
15.מעשן/ת לא מעשן/ת:לא מעשנת 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה:אין
17.כמה אחים:2 אח ואחות 18.חבר/ה בפורמים: טלישרון טלנובלה בע"מ פיק אפ יעל בר זוהר השמינייה 19.חבר/ה בקומונות:יש כמה : נגה שחר, שמ"ש,רון שחר,אורי אומנותי, ועוד משו של טלי ועפר 20.סלקום/אורנג/פלאפון:סלקום 21.הוט או יס?מה השאלה ?
הוטט
22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים:10 23.ספר הכי טוב:הארי פוטר
24.מתוק או מלוח?!מלוח ! 25.במבה או ביסלי?!תלוי איזה ביסלי
26.כדור רגל או כדור סל!?כדורסל פחות מעייף
27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....?וטרינרית 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?!בבית ביום שלישי עושים על האש עם המשופחה
בחצר 29.בונים סוכה או לא בונים?!לא נראלי
30.מוטו לחיים....!!תחיה ותן לחית
טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב: טלי שרון אלכסנדר(עשיתי את זה מחובר הא?
) 2.דמות אהובה:בטי
3.דמות שנואה:בטח משו מהאורחים
4.זוג אהוב:כפירני&בטיבני 5.זוג מאוס/שנוא:אודי ודנה
6.דנה/רננה:רני 7.כפיר/ניב:שניהם 8.אופק/אפרת:אפרת יותר יפה
בלי הפאה
9.בטי/שארית:בטטיי אבל גם שאריית רולז
10.קייזרמן/שחר:קייזרמןן! 11.טליה/מירי:מירי
(אלי לא לשחוט
) 12.עלמה/שירה: עללמההה
מלאני מדהימה אבל הדמות של שירה פשוט הייתה קצת טיפשה לפעמים
נו ועלמה זאת הדסיי
13.ניצה/גרשון:גרשון 14.ג'ק/נפתלי:שילוב
15.שון/ניב:למה המציאו את זה:"שוניב "

רונושי

New member
עונה../images/Emo36.gif

1.שם פרטי:רוני 2.שם משפחה:אין לי
3.תאריך לידה:שכחתי 4.גיל:16.5 5.כיתה:י"א 6.עיר מגורים:ירושלים 7.תחביב: אממממ...מוזיקה,סרטים לצאת עם חברים.. 8.סרט אהוב:וואו יש המוןןןןןןןןןןןןן! 9.שיר אהוב:כנ"ל יש פשוט כל כך הרבה שירים שאני אוהבת שאני לא מסוגלת להחליט... 10.שחקן אהוב:אין ממש... 11.שחקנית אהובה:טלי שרון,ג'וליה רוברטס..(נראה לי..) 12.זמר אהוב:גלגל"צ (חחח..יש יותר מידי) 13.זמרת אהובה:כנ"ל כבר סמתם לב שאני לא בנאדם החלטי.. 14.משחק מחשב אהוב: SIMS 15.מעשן/ת לא מעשן/ת:לא מעשנת 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה:אין 17.כמה אחים:1 (אח) 18.חבר/ה בפורמים:טב"ע..וזהו.. 19.חבר/ה בקומונות:אמממ..לא ממש.. 20.סלקום/אורנג/פלאפון:אורנג 21.הוט או יס?הוט! 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים:אממ..לא יודעת אמממ...3\5 23.ספר הכי טוב:פעם אחורנה שקראתי ספר הייתי פחות או יותר בכיתה א'... 24.מתוק או מלוח?!מתוק! 25.במבה או ביסלי?!במבה 26.כדור רגל או כדור סל!?כדור סל 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....?משהו בתקווה..חחח..סתם..אהה אולי שחקנית... 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?!דודה בחיפה 29.בונים סוכה או לא בונים?!לא בונים 30.מוטו לחיים....!!אמממ...יש הרבה אבל נגיד... אהה..."תן חיוך הכל לטובה" טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב:טלי שרון,שרון אלכסנדר,רון שחר,גיא לואל ונראה לי גם עפר שכטר...(הפתיעה אולי ללא ספק!) 2.דמות אהובה:רננה 3.דמות שנואה:דנה! 4.זוג אהוב:כפירננה 5.זוג מאוס/שנוא:לא היה... 6.דנה/רננה:רננה 7.כפיר/ניב:כפיר 8.אופק/אפרת:אופק 9.בטי/שארית:בטי 10.קייזרמן/שחר:קייזרמן -ברור! 11.טליה/מירי:קשה...אמ...לא יודעת! 12.עלמה/שירה:עלמה 13.ניצה/גרשון:אהה..ניצה? 14.ג'ק/נפתלי:ג'ק! 15.שון/ניב:שון!

roselin

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

.שם פרטי:עדי 2.שם משפחה:! 3.תאריך לידה:12.9 4.גיל:20 5.כיתה:בקרוב אוניברסיטה 6.עיר מגורים:בקרוב אילת 7.תחביב:ריקוד, מוזיקה, קולנוע 8.סרט אהוב: אממממ וואי יש מיליון לא יודעת... החיים יפים 9.שיר אהוב:הנוכחים-רבות הדרכים/JERSEY GIRL 10.שחקן אהוב:ג'ק ניקולסון, ג'וני דפ
ו-ניקול קידמן,קייט וינסלט 12.זמר אהוב:עברי לידר!!! 13.זמרת אהובה:מירי מסיקה 14. משחק מחשב אהוב:?! סוליטר?
15.מעשן/ת לא מעשן/ת:בעבר 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה:אחזתי בחבר,אבל עכשיו אני חופשייה ומחפשת את האחד... 17.כמה אחים:3 18.חבר/ה בפורמים: טלי, טב"ע, אקזיט, ומשוטטת בעוד כמה 19.חבר/ה בקומונות: משוטטת בהרבה 20.סלקום/אורנג/פלאפון:אורנג' 21.הוט או יס?הוט 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים: 24 23.ספר הכי טוב: כל חלומות העולם... אחת היציאות הטובות של טלי 24.מתוק או מלוח?!מתוק 25.במבה או ביסלי?!במבה 26.כדור רגל או כדור סל!? כדורררררר שניהם 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....? לא החלטתי 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?! בבית 29.בונים סוכה או לא בונים?! בונים! 30.מוטו לחיים....!! רק לחייך! טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב: טלי, גיא לואל 2.דמות אהובה:רני... וקייזרמן. וניצה 3.דמות שנואה:טליה? למרות שגם אותה לא שנאתי ממש 4.זוג אהוב:כפיר ורננה 5.זוג מאוס/שנוא:עלמה ואודי 6.דנה/רננה:רננה 7.כפיר/ניב:ניב... בגלל החיוך 8.אופק/אפרת:אפרת 9.בטי/שארית:בטי...בגלל הפנינים 10.קייזרמן/שחר:קייזרמן המלך 11.טליה/מירי:טליה 12.עלמה/שירה:שירה 13.ניצה/גרשון:גרשון, רק בגלל דרדסית 14.ג'ק/נפתלי:ג'ק 15.שון/ניב:ניב וואי חפרתי סורי

עונה../images/Emo9.gif

1.שם פרטי: רחלי 2.שם משפחה: דרור 3.תאריך לידה: 24,6 4.גיל: 15 וחצי
5.כיתה: י' 6.עיר מגורים: מעלה אדומים 7.תחביב: טלויזיה, אינטרנט, מוזיקה 8.סרט אהוב: הצילצול 9.שיר אהוב: אי אפשר לבחור אחד
10.שחקן אהוב: אורי אומנותי וגיא לואל 11.שחקנית אהובה: טלי שרון
(מן הסתם
) 12.זמר אהוב: אין מישהו מיוחד... 13.זמרת אהובה: מירי מסיקה ושירי מימון 14. משחק מחשב אהוב: לא אוהבת לשחק במחשב.... אבל אם כבר, אז מריו שולט
15.מעשן/ת לא מעשן/ת: לא מעשנת
16.יש חבר/ה או אין חבר/ה: אין 17.כמה אחים: 2 18.חבר/ה בפורמים: טב"ע, טלי, השמינייה 19.חבר/ה בקומונות: מממ די הרבה
20.סלקום/אורנג/פלאפון: סלקום 21.הוט או יס? הוט 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים: נראה לי ערוץ 3 ו-22 23.ספר הכי טוב: סודות נעורים 24.מתוק או מלוח?! מתוק
25.במבה או ביסלי?! במבה
26.כדור רגל או כדור סל!? כדורסל 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....? לא יודעת
28.איפה אתם עושים את חג סוכות?! בבית
29.בונים סוכה או לא בונים?! בונים
30.מוטו לחיים....!! עדיף לאבד רגע מהחיים, מאשר את החיים ברגע טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב: טלי שרון, גיא לואל, שרון מלכי שמש, שרון אלכסנדר 2.דמות אהובה: רננה 3.דמות שנואה: דנה 4.זוג אהוב: כפירננה
5.זוג מאוס/שנוא: דנה וכפיר 6.דנה/רננה: רננה 7.כפיר/ניב: כפיר 8.אופק/אפרת: אפרת 9.בטי/שארית: שתיהן
10.קייזרמן/שחר: קייזרמן 11.טליה/מירי: טליה 12.עלמה/שירה: שירה 13.ניצה/גרשון: ניצה 14.ג'ק/נפתלי: נפתלי 15.שון/ניב: ניב

אס בי

New member
פשש נצל"ש

27 מסרים בגלל המשחק!! ועוד כמה תגובות.. חח דיי.. אבל אני פותחת.. חח :)

למעלה