נעים להכיר=0)

אס בי

New member
נעים להכיר=0)

בניתי שאלון חמודי שכל מי שרוצה יכול למלות ולענות על מה שהוא רוצה וככה נכיר אותו יותר טוב..:))... מי שלא רוצה הפסד שלו.. חח..:) בהצלחה... 1.שם פרטי: 2.שם משפחה: 3.תאריך לידה: 4.גיל: 5.כיתה: 6.עיר מגורים: 7.תחביב: 8.סרט אהוב: 9.שיר אהוב: 10.שחקן אהוב: 11.שחקנית אהובה: 12.זמר אהוב: 13.זמרת אהובה: 14. משחק מחשב אהוב: 15.מעשן/ת לא מעשן/ת: 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה: 17.כמה אחים: 18.חבר/ה בפורמים: 19.חבר/ה בקומונות: 20.סלקום/אורנג/פלאפון: 21.הוט או יס? 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים: 23.ספר הכי טוב: 24.מתוק או מלוח?! 25.במבה או ביסלי?! 26.כדור רגל או כדור סל!? 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....? 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?! 29.בונים סוכה או לא בונים?! 30.מוטו לחיים....!! טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב: 2.דמות אהובה: 3.דמות שנואה: 4.זוג אהוב: 5.זוג מאוס/שנוא: 6.דנה/רננה: 7.כפיר/ניב: 8.אופק/אפרת: 9.בטי/שארית: 10.קייזרמן/שחר: 11.טליה/מירי: 12.עלמה/שירה: 13.ניצה/גרשון: 14.ג'ק/נפתלי: 15.שון/ניב:

אס בי

New member
עונה..:)

1.שם פרטי: סימה 2.שם משפחה: חסוי:) 3.תאריך לידה: 25/08/1987 4.גיל:18 וחודשיים 5.כיתה: סיימתי..:) 6.עיר מגורים: יהוד 7.תחביב: ממ היה צופים.. ולהנות מהחיים. 8.סרט אהוב: ממ.. לא עולה לי כרגע! 9.שיר אהוב: תגידי לו!! 10.שחקן אהוב: לא יודעת.. חח.. עפר..=0) 11.שחקנית אהובה: טלי שרון/ ג'וליה רוברטס 12.זמר אהוב: עברי לידר/אביב גפן 13.זמרת אהובה: שירי מימון ולא יודעת מי עוד..:) 14.משחק מחשב אהוב: לא משחקת.. חח 15.מעשן/ת לא מעשן/ת: לא!! 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה: אין!! 17.כמה אחים: אני ועוד אחד.. בן 13!! 18.חבר/ה בפורמים: טב"ע וטלי שרון 19.חבר/ה בקומונות: נטוש המושלמת והכי הקומונה לשרון מלכי..=0) 20.סלקום/אורנג/פלאפון: סלקום 21.הוט או יס? הוא 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים: וי או די.. חח 23.ספר הכי טוב: ממ הכי טוב? לא יודעת יש מלא האחרון.. של יאיר לפיד.. עומדים בטור.. מומלץ בחום רב.. חחח 24.מתוק או מלוח?! מתוק 25.במבה או ביסלי?! במבה 26.כדור רגל או כדור סל!? כדור סל 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....? מממ מיליונרית.. חחח 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?! בבית! כולם אצלינו..:( 29.בונים סוכה או לא בונים?! לא.. חחח 30.מוטו לחיים....!! חייכו לחיים והם יחייכו אלייכם בחזרה!!! טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב: טלי שרון ו.. ממ הכי טוב? וואו.. ממ קייזרמן! 2.דמות אהובה: רננה 3.דמות שנואה: מירי (!?) 4.זוג אהוב: רני וכפיר! 5.זוג מאוס/שנוא: עלמה ועיליי 6.דנה/רננה:רננה 7.כפיר/ניב:כפיר 8.אופק/אפרת: אפרת 9.בטי/שארית: שניהן!! חחח 10.קייזרמן/שחר: לא יודעת:Q 11.טליה/מירי: טליה 12.עלמה/שירה: שניהן!! חחח 13.ניצה/גרשון: גרשון 14.ג'ק/נפתלי: נפתלי 15.שון/ניב: מממ ניב.. ממ שון!! ממ לא יודעת.. חחח זהו!! זה לוקח בדיוק כמה דקות!! חחח

chen010189

New member
חח תשובות-->

1.שם פרטי:חן 2.שם משפחה:מזה משנה?! :| 3.תאריך לידה:1.1.89 4.גיל:16.5 5.כיתה:י"א 6.עיר מגורים:חיפה 7.תחביב:משחק ועיתונאות 8.סרט אהוב:לא יודעת חח 9.שיר אהוב:כל השירים של שייגעצ!! וגם "אמצע הלילה בכפר" של הראל מויאל 10.שחקן אהוב:אביב אלוש 11.שחקנית אהובה:טלי שרון 12.זמר אהוב:לא יודעת.. 13.זמרת אהובה:אפרת גוש 14. משחק מחשב אהוב:חחחח Sims 15.מעשן/ת לא מעשן/ת:לא 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה:אין 17.כמה אחים:0 18.חבר/ה בפורמים:טלי, פיק אפ, טב"ע ולפעמים יב"ז 19.חבר/ה בקומונות:אורי אומנותי, ויחיאל אלקבץ 20.סלקום/אורנג/פלאפון:אורנג' 21.הוט או יס?הוט 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים:מוזיקה 24 23.ספר הכי טוב:בינתיים.."המאהב" 24.מתוק או מלוח?!מתוק 25.במבה או ביסלי?!ביסלי 26.כדור רגל או כדור סל!?כדורסל
27.שאני אהיה גדולה אני אהיה.....?שחקנית 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?!חחחח לא עושה.. 29.בונים סוכה או לא בונים?!לא, יש מספיק של השכנים למטה
30.מוטו לחיים....!!אל תרים ידיים!(?) טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב:טלי שרון, עפר שכטר, יעל בר זוהר, שרון אלכנסדר, רון שחר, אורי אומנותי, גיא לואל..מלכים!! 2.דמות אהובה:קייזרמן 3.דמות שנואה:חחחח אין 4.זוג אהוב:כפירני
5.זוג מאוס/שנוא:ממ..אין 6.דנה/רננה:רננה 7.כפיר/ניב:כפיר 8.אופק/אפרת:אופק 9.בטי/שארית:בטי 10.קייזרמן/שחר:קייזרמן 11.טליה/מירי:טליה 12.עלמה/שירה:עלמה 13.ניצה/גרשון:גרשון 14.ג'ק/נפתלי:ג'ק 15.שון/ניב:שוניב!

chen010189

New member
שכחתי להוסיף ב"משחקים הכי טוב"

את מלאני פרס והדס מורנו
כוכבות בפני עצמן!! ובקומונות שאני פעילה בהן גם ת'קומונה של אביב אלוש

אני עונההה

1.שם פרטי: רחלי 2.שם משפחה: גור 3.תאריך לידה: 15.10 אתמול חיחיחי 4.גיל: 15 5.כיתה: י' 6.עיר מגורים: חיפה 7.תחביב: מחשב, TV 8.סרט אהוב: פתאום 30 9.שיר אהוב: Incomplete 10.שחקן אהוב: בראד פיט 11.שחקנית אהובה: טלי שרון 12.זמר אהוב: דני סנדרסון חחחח ישנה אני... 13.זמרת אהובה: יהודית רביץ.. 14. משחק מחשב אהוב: סימס [דהההה] 15.מעשן/ת לא מעשן/ת: לא מעשנת 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה: לא אין. 17.כמה אחים: 4 18.חבר/ה בפורמים: טלי שרון, טב"ע 19.חבר/ה בקומונות: טלי שרון, אורי אומנותי 20.סלקום/אורנג/פלאפון: סלקום 21.הוט או יס? הוט [דהההה] 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים: 3 [דהה] 23.ספר הכי טוב: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה. ענקקקק 24.מתוק או מלוח?! מתוקקקק 25.במבה או ביסלי?! במבה [יותר בריא] 26.כדור רגל או כדור סל!? כדור סל 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....? שחקנית בעז"ה 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?! בבית. 29.בונים סוכה או לא בונים?! בונים בונים. 30.מוטו לחיים....!! תהיה מי שאתה! טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב: טלי שרון, עפר שכטר ושרון אלכסנדר. 2.דמות אהובה: רננה כפרהההההה 3.דמות שנואה: טליה 4.זוג אהוב: רננה וכפיררר 5.זוג מאוס/שנוא: דנה וכפיר..? 6.דנה/רננה: רננה 7.כפיר/ניב: כפיר 8.אופק/אפרת: אפרת 9.בטי/שארית: שרית 10.קייזרמן/שחר: שחר 11.טליה/מירי: עדיף כבר את טליה חח 12.עלמה/שירה: שירה 13.ניצה/גרשון: ניצה 14.ג'ק/נפתלי: נפתלי ברוררררר 15.שון/ניב: שון!!! אהבתתתייי.. היה נחמד!!!

אס בי

New member
חח תודה רבה!!

יש לי עוד המון שאלות אבל זה היה כב רמתחיל לעצבן ואפ'חד לא היה עונה.. חח.. אז העדפתי לוותר ולעצור את זה שזה עוד כיף.. חחח

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifססייימממהההה!!!!!!!../images/Emo99.gif

1.שם פרטי: יעל 2.שם משפחה: חסוי
3.תאריך לידה: 16.02.1991 4.גיל: 15 בקרוב 5.כיתה: ט 6.עיר מגורים: חור ליד חיפה 7.תחביב: אופניים, מחשב, טלוויזיה, לנגן, חברות, התנחלות בחדר, לשמוע מוסיקה ועוד הרבה 8.סרט אהוב: יש מלא! אממ... 12 הקופים זה סרט טוב 9.שיר אהוב: יש המון!!!!! 10.שחקן אהוב: דרור נובלמן! סתם.... אין לי 11.שחקנית אהובה:
טלי
שרון
12.זמר אהוב: ...... אין 13.זמרת אהובה: שירי מימון! (שליטאאאאא) 14. משחק מחשב אהוב: יש מלא! אממ... מידטאון מדנס (כל השלושה), בלאק אנד וויט, דה לונגסט ג'ורני ויש עוד 15.מעשן/ת לא מעשן/ת: לא מעשנת! וגם לא אעשן!!
16.יש חבר/ה או אין חבר/ה: חסוי B-{ 17.כמה אחים: אחות ואח 18.חבר/ה בפורמים: אין לי כוח לפרט!! הרבה בהרבה פיצולים שונים (אין לי מושג למה!)! 19.חבר/ה בקומונות: אותה תשובה כמו שאלה 18 20.סלקום/אורנג/פלאפון: פלאפון 21.הוט או יס? הוט! 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים: VOD נחשב? אם לא אז ערוץ 3, MTV, ביפ, ועוד 23.ספר הכי טוב: הארי פוטר! (הגירסה הבריטית! הכי טובה!) 24.מתוק או מלוח?! מתוק 25.במבה או ביסלי?! במבה 26.כדור רגל או כדור סל!? כדורסל 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....? כשאני אהיה גדולה אני אדע! 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?! בבית!! 29.בונים סוכה או לא בונים?! ניראה לי בונים 30.מוטו לחיים....!! Life is a bitch and then you die טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב: כולם! 2.דמות אהובה: רננה לוסטיג/אונגר 3.דמות שנואה: דנה כלום! זתומרת בלום! 4.זוג אהוב: כפירננה
5.זוג מאוס/שנוא: שון ושירה!!! עלו לי על העצבים! עד שהם נפרדו!!!! 6.דנה/רננה: רננה
!!! 7.כפיר/ניב: אוווו קשה!! אממ... כפיר 8.אופק/אפרת: אפרת!!! 9.בטי/שארית: קשה קשה!! בטי 10.קייזרמן/שחר: קייזרמן! 11.טליה/מירי: טליה! הרשע בהתגלמותו! 12.עלמה/שירה: לא זאת ולא זאת! 13.ניצה/גרשון: גרשון! 14.ג'ק/נפתלי: ג'ק!!!!! מואהאהאהאהאהאהא 15.שון/ניב: ניב!!!!

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifבכיף! כפרעלייך! חוקרת השב"כ

של פורום טלי שרון! מהיום את צריכה לאמץ את

sapir love tali

New member
ח-ד-ש-ה-!-!-! אה והתשובות

1.שם פרטי:ספיר 2.שם משפחה: רוטברד 3.תאריך לידה: 29.7 4.גיל: 13! 5.כיתה: ח 6.עיר מגורים: פתח תיקווה 7.תחביב: לרקוד, לשיר, לראות טלוויזיה ולגלוש בפורומיםם 8.סרט אהוב: טיטאניק 9.שיר אהוב: overprotected של בריטני ספירס behind these hazel eyes ו imortal 10.שחקן אהוב: עפר שכטר 11.שחקנית אהובה: טלי שרון!!!! 12.זמר אהוב: אין! 13.זמרת אהובה: קלי קלרקסון 14. משחק מחשב אהוב: מריו!!!!!! 15.מעשן/ת לא מעשן/ת: לא פיכסה 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה: אין מי צריך בנים בכלל?? 17.כמה אחים: אין אחים! 18.חבר/ה בפורמים: טב"ע 19.חבר/ה בקומונות: הקומונה הרישמית לרננה אונגר וזאת 20.סלקום/אורנג/פלאפון: סלקום 21.הוט או יס? ברור שהוט 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים: HOT3 23.ספר הכי טוב: סודות נעורים 24.מתוק או מלוח?! מתוק 25.במבה או ביסלי?! במבה 26.כדור רגל או כדור סל!? כדורסל 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....? רופאת ילדים 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?! אצל סבתא 29.בונים סוכה או לא בונים?! בונים 30.מוטו לחיים....!! תן חיוך
בכל לטובה טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב: טלי שרון, שרון אלכסנדר, עפר שכטר, יב"ז. 2.דמות אהובה: אמורה ואמורה טליה וקייזר 3.דמות שנואה: אודי ושירה כי שניהם לקקנים.. 4.זוג אהוב: כפירני 5.זוג מאוס/שנוא: שון ושירה 6.דנה/רננה: רננה 7.כפיר/ניב: כפיר 8.אופק/אפרת: אפרת (רק בגלל שאין לה פאה מכוערת) 9.בטי/שארית: אותו דבר 10.קייזרמן/שחר: קייזרמן! 11.טליה/מירי: טליה 12.עלמה/שירה: עלמה 13.ניצה/גרשון: שניץ! 14.ג'ק/נפתלי: ג'ק כי הוא לא משעמם כמו נפתלי 15.שון/ניב:אותו דבר!

אניאניאניאניאני../images/Emo11.gif

1.שם פרטי: לינוי 2.שם משפחה:
3.תאריך לידה: 17/9/90 4.גיל: 15 5.כיתה: י' 6.עיר מגורים: ת"א 7.תחביב: לרקוד
8.סרט אהוב: הצלצול
9.שיר אהוב: השקט שנשאר
מודה... התמכרתי
10.שחקן אהוב: גיא לואל 11.שחקנית אהובה: טלי שרון
12.זמר אהוב: עברי לידר 13.זמרת אהובה: שירי מימון
14. משחק מחשב אהוב: אין 15.מעשן/ת לא מעשן/ת: לאאאא
16.יש חבר/ה או אין חבר/ה: אין
17.כמה אחים: 2 אחים בע איזה סבל ואני האמצעית.. 18.חבר/ה בפורמים: שירי מימון, טב"ע, טלי שרון, חברים וג'ואי 19.חבר/ה בקומונות: אין
20.סלקום/אורנג/פלאפון: אורנג' 21.הוט או יס? יס
חחח סתםםםםם הוט 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים:3 23.ספר הכי טוב: יש הרבה..
ואני לא תולעת ספרים!!
24.מתוק או מלוח?! מתוק 25.במבה או ביסלי?! במבה 26.כדור רגל או כדור סל!? כדורסל 27.שאני אהיה גדול אני אהיה.....? מקווה להיות.. פסיכולוגית
28.איפה אתם עושים את חג סוכות?! סבתא
29.בונים סוכה או לא בונים?! אין מקום
30.מוטו לחיים....!! "אל תבכו בגלל שזה נגמר, חייכו בגלל שזה קרה"
טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב: כולם משחקים טוב, כל אחד בדרך שלו אבל הכי הכי:
טלי שרון
, גיא לואל, שרון מלכי שמש, אורי אומנותי ושרון אלכסנדר
2.דמות אהובה: רננה 3.דמות שנואה: עיליי קירקירקילייי או איך שלא כותבים
4.זוג אהוב: כפירני
5.זוג מאוס/שנוא: אין..
6.דנה/רננה: רננה
7.כפיר/ניב:כפיר 8.אופק/אפרת:אופק 9.בטי/שארית:בטי 10.קייזרמן/שחר: קייזרמן 11.טליה/מירי:טליה 12.עלמה/שירה: עלמה 13.ניצה/גרשון: ניצה
14.ג'ק/נפתלי: ג'ק למרות שיש לי סיוטים ממנו
15.שון/ניב: ניב

hello1212

New member
ממש חקירת שב"כ..אבל עונהההההההההההה

.שם פרטי:יעל 2.שם משפחה:עזבו בושות... 3.תאריך לידה:עזבו בושות... 4.גיל:תעשו חישוב לפי התאריך לידה שרשמתי....
5.כיתה:מוגבלים...סתאםםםםםםם 6.עיר מגורים:ת"א 7.תחביב:אינטרנט... 8.סרט אהוב:גבעת חלפון אינה עונה או אישה יפה...(ציך קצת קיטש..כדברי כפיר) 9.שיר אהוב:יש הרבה...כל השירים של שלמה ארצי ואריק איינשטיין 10.שחקן אהוב:ברוס וויליס...חולה עליו... 11.שחקנית אהובה:טלי שרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 12.זמר אהוב:שלמה ארצי ואיק איינשטיין 13.זמרת אהובה:מירי מסיקה 14. משחק מחשב אהוב:שאלה טובה... 15.מעשן/ת לא מעשן/ת:מעשנת מודה באשמה.... 16.יש חבר/ה או אין חבר/ה:תלוי איך מסתכלים על זה... 17.כמה אחים:3 18.חבר/ה בפורמים:טב"ע,טלי שרון ויש עוד רבים וטובים.... 19.חבר/ה בקומונות:"צחוקים דאחקות" נו מה השאלה..(יש קישור למטה למי שמעוניין) 20.סלקום/אורנג/פלאפון:אורנג' ברורררררר 21.הוט או יס?הוט 22.הערוץ שאתם הכי הרבה רואים:ערוץ 2,10,3 וגם פה יש עוד הרבה.... 23.ספר הכי טוב:איילת מבלת...סתם וברצינות...כל ספרי רם אורן 24.מתוק או מלוח?!תלוי מתי... 25.במבה או ביסלי?!במבה ברור...למרות שגם בסלי מתקבל בברכה... 26.כדור רגל או כדור סל!?כדור סל 27.שאני יהיה גדול אני יהיה.....?זקנה... 28.איפה אתם עושים את חג סוכות?!נודדת ממקום למקום... 29.בונים סוכה או לא בונים?!לא בונים...בנינו למי יש כוח... 30.מוטו לחיים....!!חיה ותן לחיות.... טלנובלה בעמ: 1.משחקים הכי טוב:טלי שרון, שרון אלכסנדר 2.דמות אהובה:רננה 3.דמות שנואה:אבי...העלה לי תסעיף כל פעם שהיה איתו סצנה.... 4.זוג אהוב:רננה וכפיר 5.זוג מאוס/שנוא:שירה ושון 6.דנה/רננה:רננה ברורררררררררררררררררררררררררררררר 7.כפיר/ניב:כפיר 8.אופק/אפרת:אפרת ברוררררררררררררררררררררררררררררר 9.בטי/שארית:הבחירה קשה... 10.קייזרמן/שחר:קייזרמן 11.טליה/מירי:לא זאת ולא זאת.... 12.עלמה/שירה:שירה 13.ניצה/גרשון:ניצה 14.ג'ק/נפתלי:נפתלי 15.שון/ניב:הבחירה שוב קשה.... מה זהו נגמר... הזמן עף כשנהנים.....

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifאאאררררגגגג ../images/Emo46.gif

חשבתי שאני היעל היחידה בפורום!
גונבת שמות!! אבל אני מודה! יש לך שם יפה
קומונת צחוקים ודאחקות שליטאאאאאאא
מה שמזכיר לי! יש לי עוד בדיחות לכתוב! *הולכת להעלות גם תדף של הקומונה כאילו שאני לא נמצאת ב1314335435646 דפי אינטרנט גם ככה*

למעלה