נעים בחוץ -גיטרה

adi2121

New member
צר לי אילאיל אבל היא מעצבנת,ויחס גורר יחס.

ההצפה המטורפת הזו שלה בפורום,מחייבת תגובות כאלה. חוצמזה כאילו שאתם לא עושים את המוות לעוד הרבה אחרים,אולי אני והוא לקחנו את זה קצת רחוק הפעם,אבל בטח שזה לא תקדים כאן. הגזמת קצת בתגובה :/

תמר08

New member
לעדי

"ההצפה המטורפת הזו שלה בפורום,מחייבת תגובות כאלה." פורום נועד שיכתבו בו........

אילאיל צודקת

ואם היא מעצבנת אותך את יכולה להתעלם לפנות אלי או להעיר לה בצורה יפה או פרטית. כל השרשור הזה מכוער וחסר פרופורציה. הייתי מוחקת את זה אבל אני רוצה שכולם יראו מה לא! מקובל שיהיה פה..

mishmishonet

New member
אני ממש משתדלת לשמור את ההומור

ואת העקיצות שנוגעות לחברי פורום ביני לבין כאלו שאני מכירה אישית ויודעת שלא נפגעים ממני. את, משל, שחורתי.
אני לא חושבת שהתנהגת לא בסדר, אגב, דיברתי לחבוב עם התוכי. ועם כל הכבוד- השאלות שלה היו קשורות לנושאי הפורום, ולא ראיתי אף סיבה להתחיל להתנשא על עניין המוזיקה, נגיד.

adi2121

New member
גם אני הגבתי ככה לא פעם ולא פעמיים

זה לא רק הוא. "יוני בלוך מלךךך" "יוני בלוך שולתתתתת" אלה לא שאלות קשורות P: אם לא היינו חושבים ככה(רק בצורה פחות היסטרית) לא היינו פה. מה שמצחיק שאתמול במסנג'ר הוא כתב לי שהוא די הגזים לדעתו ושהוא לא מרגיש טוב עם זה וצחקתי ואמרתי שיש אנשים שפשוט דורשים תגובות כאלה.. ולתמר,בהמשך למה שאת אמרת-פורום נועד שיכתבו בו,לא שיציפו אותו. וניר,גם את ירדת לא פעם ולא פעמיים על "החדשים" שמציפים את הפורום,100מממממממתתתתתתתתתתתת לדוגמא. אז תוציאו את החול מהפות, ירדנו עליה קצת,ככה הפורום הזה,אנחנו בטח ובטח לא היחידים שמגיבים ככה להודעות מהסוג שלה,ואתם יודעים טוב מאוד שאם אנשים מסויימים היו פה,הם היו מגיבים הרבה יותר גרוע. מה שכן-אולי הגזמנו הפעם. ^^ והודיתי בזה(גם בשם איתמר,טוב?
). אז סבבה,הבנו את זה והפסקנו. ועכשיו תמר- אני מניחה שהיא יודעת שזה לא אישי,הרי אף פעם לא פגשנו אותה, ו לי שלא "שונאים" אנשים על סמך הודעות,אז אף אחד פה לא חש עוינות לגביה, הכל היה בצחוק,זה שעשע אותי עד שהבנתי שבאמת נפגעת אז מצטערת. תשארי וכאלה
ושמישהו יגיד שאני לא חמודה.

FooK MI

New member
ניר ואילאיל צודקות.::

מי כמוני יודע כמה כיף זה להיות מגעיל לחדשים
, אבל כשהכל בגבולות האף-אחד-לא-מתאבד. זה היה סתם מגעיל - אבל, ניחא, קורה. תכלס, אם מישהו לא קבל את זה כפי שהתכוונת שיקבל ונפגע ממך, תתנצל בפניו. לא תמיד צריך להצטדק ולהסביר מה הוא עשה ומה אתה עשית. חדל חפרת. נ.ב. ח"ח על החול בפות, למדת היטב
מחר - בוץ, מחרתיים - מלט, ומי יודע מה עוד יביא העתיד ++

adi2121

New member
התנצלתי:mad:

ואתה תהיה בשקט,לא ביקשתי את שירותי הבוררות שלך:mad: אני מבינה שאתה רגיל להפריד בין חולונים ניצים, אבל פה אף אחד לא ישלוף סכין:mad: שבוע הבא,הא?:mad:

FooK MI

New member
אמג.

את מראשון. את באמת מצפה שאאמין שאין לך סכין בבירית? :mad: לפני הבגרות במתמטיקה? לעולם לא :mad:

Guybrush Marley

New member
הוא לא יכול להיות שלי,../images/Emo118.gif

באינטראקציה ביני לבינך. ולכל יפי הנפש שמתכוונים לתקוף אותי - הפעם היא התחילה

YoungLust

New member
חח האני באני, אתה אומר דברים שאתה לא יודע

לא צריך לקחת ברצינות. זה עושה חצ'קונים. מה מיקה עושה בכוכב נולד?! היא מזייפת והיא גם פשוט עשתה מ"עד העונג הבא" שיר מכוער לא ידעתי שזה אפשרי.

YoungLust

New member
לפעמים, אבל לפחות יש לה גרוב

חח איך השופטים מתלהבים מהמילה גרוב וצביקה מדבר ממש מהר וחוזר על אותן בדיחות גרועות וירידות קטנות על מרגול

למעלה