נעים בחוץ -גיטרה

royeetop

New member
נעים בחוץ -גיטרה

אני רוצה ללמוד לנגן את השיר הזה בגיטרה מישהו יכול להגיד לי את סוג הפריטה או לתת לי קישור לוידאו שמסבירים שם איך לנגן את השיר? מי שיודע לנגן את הפריטה של זה שפשוט יכתוב למעלה למטה לפי הפריטה...

royeetop

New member
ביקשתי את סוג הפריטה

ולא את האקורדים.... אני צריך לדעת את הקצב של השיר

Guybrush Marley

New member
שלח ליוני אימייל../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

לפני שנתיים ביקשתי ממנו את האקורדים והוא שלח לי אותם.

תמר08

New member
מה האיימל של יוני?

וקשה תתני לי אותו......... אני יעריץ אותך!!!!!

ShahafPoint

New member
|D|

תמר
כנסי לדף שלו בבמה חדשה, יש שם ציור של מעטפה, תלחצי עלייה ויש שם מייל. זה המייל.

ShahafPoint

New member
אוף נו../images/Emo10.gif זה היה אמור להיות זה - ../images/Emo6.gif

הקיצורים של תפוז מפגרים סופית.

תמר08

New member
חחחח התנצלות.... תיכנס...

חחחח אני בפורום רק מאתמול.... אז רק לפני שניה קראתי הודעות שלך והבנתי שאתה בן.. סורי....... דרך אגב.... התמונה מפולין לא כ"כ נוראה.... זה יפע שיער ארוך....... אחרי התנצלות כזו.. מגיע לי את האיימל של יוני........

תמר08

New member
אני צריכה כמה שירים שאני לא מוצאת תאקורדים...

אמממ....אמרת ששלחת לו לפני שנתיים... יש מצב שהוא כבר החליף איימל לא?

Guybrush Marley

New member
פחח../images/Emo118.gif

את לא באמת מנגנת על גיטרה. אולי את יודעת כמה אקורדים. ואם את יודגעת לנגן, מה זה מודוסים? מה זה יוני? דורי? פריגי, לידי, מיקסולידי? אאולי? לוקרי? מה ההבדל בין טרצה קטנה לטרצה גדולה? ומה זה טרצה, לעזאזל?! כמה ריפים את יודעת? את יודעת מה זה ריפים? להמשיך?

תמר08

New member
וואי....

יצאת עכשיו מזה זבל!!!! את רוב הדברים שאמרת עכשיו אני באמת לא יודעת כי אני לומדת לבד בקושי שנה ומשנה הבאה אני לומדת עם מורה (שלומד ברימון... כבוד) ועושה מגמת מוזיקה... (כע..כע כבר התקבלתי למרות שלטענתך אנלא יודעת כלום.........) וחוצמזה שלומדים בחיים... אפעם לא תדע משו אם לא תתחיל ללמוד אותו מתישהו...... תחשוב על זה לפעמים.......... טרצה קטנה זה מרווח דרגה אחת לשלישית ממנה הכולל טון וחצי וטרצה זה מרווח ביו דרגה אחת לשלישית הכולל שתי טונים...... עוד משו מר בטהובן?

mishmishonet

New member
ולא להיות חרא, אתה יודע?

תקשיב, זה נחמד שאתה שנון ומצחיק ומשגע, אבל אין צורך לתפוס תחת ולהתנשא על כל חדש שמגיע לפה. זה נחמד שכמה סימני שאלה "מציקים לך בעיניים", כן, גם לי. ואני יכולה לחתום לך שגם לעוד רבים כאן מהפורום. אבל הערה נחמדה במקום תקיפה ונסיון להצחיק את כולם ולגרום למישהו להרגיש חרא, לא תקדם לא אותך, לא את מי שאתה תוקף ולא את יוני- שכן בכך אתה גורם לפורום להיתפס כפורום שאין בו מקום לחדשים או פורום עם תנאי קבלה צפונבוניים ומתנשאים. אז די. זה לא נעים לאף אחד.

תמר08

New member
חחחח נחמד לדעת שיש פה גם כמה אנשים נחמדים....

את יודעת אם יש ליוני הופעות באיזור פרדס חנה וחדרה?

למעלה