nothing but the truth
Well-known member
נכון, אתה צודק .
הוא באמת היה אמור לדבר אל הסלע.
רק שהוא לא היה כל כך בטוח שדיבור ישכנע את הסלע
ולכן הוא היכה עליו.![]()
היה צריך להתחיל בדיבור שקט, אם זה לא עוזר אז לצעוק על הסלע ולאיים עליו, ורק בסוף לעבור למכות
נכון, אתה צודק .
ולכן הוא היכה עליו.![]()
חחחחחח.היה צריך להתחיל בדיבור שקט, אם זה לא עוזר אז לצעוק על הסלע ולאיים עליו, ורק בסוף לעבור למכות
![]()
למשה היה חסר יועצת חכמה.היה צריך להתחיל בדיבור שקט, אם זה לא עוזר אז לצעוק על הסלע ולאיים עליו, ורק בסוף לעבור למכות
![]()
למשה היה חסר יועצת חכמה.
כלומר אפילו משה לא סמך על אלוהים (זה שאמר לו לדבר אל הסלע).נכון, אתה צודק .
ולכן הוא היכה עליו.![]()
לא.. הוא סמך על אלוקיםכלומר אפילו משה לא סמך על אלוהים (זה שאמר לו לדבר אל הסלע).
סבא'לה, כשאומרים למישהו: תעשה א' ואז יקרה A, אם האיש לא מאמין למי שנתן לו הוראה הוא עושה ב'- לפי שיקול דעתו הפרטית ולא לפי ההוראה.לא.. הוא סמך על אלוקים
הוא לא סמך על הסלע.![]()
בגלל זה הוא נתן להיטלר לבצע את עונשו ולרצוח 6 מיליון יהודים?בהחלט יכול, אבל הקב"ה אוהב לשתף את ברואיו בניסים שהוא עושה.
את בטח זוכרת כשמשה היכה בסלע.
מה? הוא לא יכל להוציא מים מהסלע בעצמו? בשביל זה הוא צריך את משה?
הוא הרי קרע את ים סוף לשניים.
מספרים שבני ישראל עברו בחרבה וקטפו דגים מנדי המים העומדים.
הושיטו יד והופ, תפסו דג.![]()
![]()
תאמיני לי שגם אנוכי הסתובבתי המון שנים כועס על אלוקים בשל אי התערבותו בנעשה במחנות ההשמדה.בגלל זה הוא נתן להיטלר לבצע את עונשו ולרצוח 6 מיליון יהודים?![]()
גם אתם מורמים עלינו הנשים, לא?תאמיני לי שגם אנוכי הסתובבתי המון שנים כועס על אלוקים בשל אי התערבותו בנעשה במחנות ההשמדה.
אבל עכשיו לאחרונה כשאני רואה אנשים כל כך מרושעים כל כך שונאים את האחים שלהם המזרחים.
אחד קורא לנו : "עדר של בהמות מלכחות קש וגבב".
השני אומר: "מה הביאו לכאן המרוקאים? את תרבות המופלטה"?
השלישי מכנה אותנו מנשקי מזוזות ולוחשים לקמעות"?
יש עוד כמה "פניני לשון" אנטי מזרחיים כאלה, אבל בטח הבנת את הנקודה.
תסבירי לי בבקשה, בשל מה השנאה הרבה? הרי לא עשינו להם מאומה.
והנה עכשיו כשאני רואה את ה"אנשים הטובים" האלה
אני מתחיל להבין מדוע הוא הביא עלינו את השואה.
בואי, האנשים האלה הם לא טלית שכולה תכלת.
השואה לא לימדה אותם שום לקח.
הם עדיין מורמים מעם, עדיין מתנשאים.
אז תעשי לי טובה אל תבואי אלי בטענות על כך שהקב"ה נתן לנו בראש.
צר לי מאד להגיד לך את זה, אבל אנחנו עם קשה עורף, חרא של בני אדם, אנחנו הרווחנו את השואה ביושר.![]()
אל תערבבי מין שאינו במינו.גם אתם מורמים עלינו הנשים, לא?
אולי הוא נתן בראש היום בפיגוע בגלל זה, לא?
אכן נס גלוי, גם כשמבקשים נס גלוי, ומקבלים מתכחשים לו.קובי פרץ מספר על הנס שקרה למשפחתו.
![]()
קובי פרץ: "אשתי הייתה לבנה, עינייה מגולגלות, ואמרה 'אני הולכת למות'"
הזמר מקדיש את הסינגל "גיבורה שלי" לאשתו ענבל, שחוותה אירוע קשה בלידה המתוכננת ("התפללתי שלא אשאר אלמן") ומדבר על האח הגדול ("קיבלתי הצעה שאף אחד לא קיבל"). וגם: הקשר עם אלוהים: "קרה לי נס"www.maariv.co.il
לגמריאכן נס גלוי, גם כשמבקשים נס גלוי, ומקבלים מתכחשים לו.
סמל יהודי מובהק.
אממה,חייבים לצאת מהנושא המרכזילגמרי.
למרות שאם נהיה כנים, מדובר בשאלה רלוונטית ומעניינת כשלעצמה.
לפעמים כן. אבל בשרשור הזה לא ראיתי שאלה מיוחדת בכותרת או בפוסט הראשון. בהמשך צצה שאלה אבל כאמור, היא נראית לי רלוונטית למהדרין למה שנכתב לפניה, אז מה לנו כי נליןאממה,חייבים לצאת מהנושא המרכזיולהתעסק בנושאים צדדים.
יתכן הבריחה לנושאים צדדים כדי לא להתעמק בשאלה שנשאלנו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.