נס אלוהים נס!

נושיק

New member
רוקנרול מת

iron maiden היא דוגמה מצויינת ללהקה שמבוססת על מכירות. זאת הלהקה עם הכי הרבה מרצ´נדייז בעולם, ואם תסלח לי, המון פדלים של דיסטורשן ושלושה אקורדים זה תירוץ די צולע למוזיקה איכותית. בלי מהלכים הרמוניים מסובכים, מקצב קבוע 4/4 וסאונד גיטרות שנשמע אותו דבר מתחילת הלהקה (לפני 30 שנה כמעט!) ועד לאלבומה האחרון. איפה ההעזה? ברגע שהלהקה הזאת תתחיל לעשות מוזיקה שלא מאכילה את המעריצים שלה באותו החומר של לפני 30 שנה, אז אןכל לקחת אותם כדוגמה ללהקת רוק אמיתית. מישהו שמע על להקות אמיתיות כמו Boston? או deep purple? (ולא על סמוק און דה ווטר) אלו להקות!

חבל שלא שמעת אותם....

לפני שאתה יוצא בהצהרות כאלה... איירון מיידן מנגנים שלוש אקורדים לשיר? אולי, אין הרבה אקורדים בשירים שמבוססים על פריטה על מיתרים יחידים... בלי מהלכים הרמוניים? מיידן היו אלה שהפכו את ההרמוניות של שתי גיטרות לפופולריות ודי גרמו כך ליצירת כל הסגנון גטבורג... נכון, מיידן לא כל כך השתנו מדיסק לדיסק, אבל הם כן עשו כמה דברים גדולים בקריירה שלהם...

אז סוף סוף שמו תמונה שלהם...

אבל אפילו כתבה לו עשו להם... מעריב לנוער הוא סתם עיתון מסריח למרות שאני מנויה עליו אני לא נהנית לקרוא אותו כלל וכלל הוא שפוט של להקות פופ מסריחות וכל מיני זמרי פופ למינהם לפני פול זמן הם שמו כצתה על עמוד אחד על 5 להקות מאטל תודה רבה באמת להם!

היהודים? במעריב לנוער?

הם לא מפרסמים רק את בריטני ספיכס, טיפקס ולהקות בנים טיפשיות? וואו! יפה! אני גאה בהם!! אגב, אם כבר מדברים על היהודים- למישהו יש מושג אם הם עומדים להופיע בת"א מתישהו?!

metal head

New member
למי אכפת מהיהודים???

הם גם יותר קשורים לרוק ישראלי ויש שם המון כתבות על רוק ישראלי... הם לא שמים מטאל איזה פעם היה על מטאליקה, ואחרי זה על לימפ ביצקיט או כל מיני להקות כאלה וקוראים לזה מטאל :( שיתנו גם כבוד למטאליסטים לא רק לרוק פשוט ולמיינסטרים!!!

למעלה