נס אלוהים נס!

xflil

New member
נס אלוהים נס!

סוף סוף! תבינו מהתמונה שיט.....היא גדולה מידי בקיצור....בתמונת השער השבוע של מעריב לנוער מופיעה סוף סוף.....להקת הרוק המובילה בארץ (לדעתי) היהודים התעוררנו?

חולוני

New member
למי איכפת ממעריב לנוער

לא נראה לי שיש מישהו אחד פה בפורום שקורא את העיתון העלוב הזה.

xflil

New member
באמת עיתון עלוב!

וגם אני לא קורא אותו אבל עברתי ברחוב ליד מיני מרקט ובחוץ י עיתונים וראיתי את התמונה של היהודים ובמעריב לנוער זה נדיר לאללה.......... בגלל שהוא עיתון עלוב

untitled

New member
אז שמו תמונה של היהודים

וכתבו עליהם כמה שורות, אפילו כתבה טוב? וגם על מוניקה סקס שהוציאו דיסק? אבל מה על רוק בכלל? כשאין לי מה לעשות אני מעין בראש אחד קופי מדוייק שלו, (לא קורא, מעיין, ולא מתוך עניין!) בכל אופן פעם אחת כתבו שם על מוניקה סקס וזהו. רוק בכלל לא מזכירים בעיתון, שום דבר כלום. על IRON MAIDEN כתבו פעם שורה אחת בגלל שזה הופיע בקלפי המחורבן של המפגרים האלו, טינאיז דירבג ככה קוראים לו לא? בחיים לא כתבו שם על להקות רוק של ממש, ואחר כך הם אומרים שהם לא כותבים כי בני הנוער לא אוהבים את זה, אבל בגלל שהם לא כותבים אז בני נוער לא נחשיפים למוזיקה הזאתי)

JOE KALIBER

New member
הרשו לי להפתיע אותכם

בתחילת השנה ראיתי בצרכניה גליון של מעריב לנוער עם תמונה של הפפרס עליו, חשבתי שכתוב עליהם חצי עמוד אבל אל זה היה פרוייקט שהם עשו על רוק וכתוב בו על המון להקות רוק וכמה עמודים על סרטי הרוק השטונים (הדלתות, טומי, עולמו של ווין 2 וכדומה..) בקיצור הם מדי פעם משקיעים בקטע הזה

חולוני

New member
הם לא משקיעים

כשהם מתכוונים רוק הם מתכוונים ללימפ ביזקיט ובלינק 182. וגם אם הם ירצו להשקיע הם לא יוכלו כי לכתבי נוער שלהם אין שום ידע ברוק, ככה זה כשכולם חיים בבועה של MTV.

Penny_Lane

New member
כמו שאמרת מדי פעם...

יש להם במדור של "מכתבים למערכת" אין ספור קוראים כעוסים שמבקשים להתחיל לכתוב כתבות על רוק... כמו נמאס לראות כל פעם את ספירס על הכריכה... אבל.. כמו שאמרת... מ-ד-י פ-ע-ם ואפילו זה יותר מדי לדעתם...

מדי פעם אצלם זה...

פעם ביובל תסלחו לי.....

.Metal_F

New member
אויש נו תעשו טובה

הם לא כותבים על רוק (לסוגיו) כי זה באמת לא מעניין אף אחד (מתוך קהל היעד של העיתון). הם נותנים לבני הנוער החכמים משהו שלנו, בדיוק מה שהם רוצים. הם לא פה כדי להרחיב לאף אחד את האופקים. הם פה כדי לעשות כסף. ובטח שהם לא יסכנו את הרייטינג שלהם רק כדי להעביר את הנוער שלנו בהתנסויות חדשות. רוצה לקרוא על רוק? יש עיתון אנגלי מאד נחמד בשם Rocksound. אפילו מצורף דיסק...מאד נחמד. רוצה לקרוא מטאל? תקרא מטאל האמר - גם שם תרויחדיסק. אבל אל תתחילו להיות כאלה צדקנים...ככה העולם עובד ובטח שאף אחד לא מתכוון לשנות אותו.

שבאינטרנט אפשר למצוא

מה שיש ואין בכל עיתון. ומכל הזוויות, מחובבי פאואר עד לבלאקרים קשוחים או לחובבי גריינד חסרי מעצורים.

Penny_Lane

New member
תסלח לי אבל...

אם מה שמעניין אותם זה רק כסף.. (וזה אכן מה שמעניין אותם), הם בהחלט יכולים להתחיל לחלק את העיתון כמו שצריך.. להקדיש קצת לכל דבר.. כמו שיש שם פינה שבועית לטראנסים, לספורט, וכמובן בדרך קבע פופ.. אז גם קצת רוק כל פעם!.. ואז תאמין לי שההכנסות שלהם יהיו יותר גבוהות, כי הם ייפנו להמון אנשים.. העיתון יהיה מגוון ויותר מעניין.

Chot

New member
ממ.. לא זה הכסף..

העיתונים האלה מפוצצים בפרסומות. כל כתבה היא בחסות או כמה חסויות, על כל עמוד יש לפחות לוגו אחד שלא קשור למעריב. איזה תאגיד ירצה לפרסם את עצמו במדור של מוזיקת רוק חוץ מהד ארצי?

deeper

New member
עיתון חשוב ביותר

הוא המלודי מייקר האנגלי ואחריו הרולינג סטון לשניהם אתרי אייטרנט ורצוי מאוד לקרוא אותם הם כותבים על כל הדברים החשובים ברוק המטאל המר הוא עיתון חדש יחסית והרבה פחות רציני. כמובן שכולם קיימים בשביל כסף לא רק עבור הכיף אבל ברולינג סטון למשל מתעדכן כל הזמן הגיל הכתבים וזה מאוד חשוב לסגנון של העיתון. עוד הבדל הוא שהמטאל המר עוסק בעיקר במטאל ופחות ברוק הכבד הקלאסי שהוא בעצם המנחת של כל להקות הרוק בסופו של דבר כי הן מתעייפות אחרי כמה שנים ואח"כ נוחתות ועושות מוזיקה יותר רכה יותר מורכבת (סליחה לאלה עם האדרנלין המוגבר שלא אוהבים את הסוף של מה שכתבתי) ראה למשל ערך מטאליקה, וכיוב´ -

בעעע?

מטאליקה יותר מורכבת עכשיו?? אני לא חושב שרילואד יותר מורכב מג´אסטיס... ההפך, ובצורה דרמטית ביותר.... ואני לא חושב שדיפ פרפל, לד זפלין, ארוסמית´, אייסידיסי או כל להקת רוק כבד קלאסית אחרת מתקרבת למורכבות של סיניק, ווצ´טאואר, דת´, ספיירל ארכיטקט, קריפטופסי, או לא מעט להקות מטאל אחרות... וחוץ מזה, המטאל יכול להיות רך מאוד (ע"ע פאואר מטאל) והרוב המכריע של להקות המטאל ממשיכות לעשות מטאל כל הקריירה שלהן... (תשאל את מאן-או-וור :)

deeper

New member
מורכב זה לא מתחכם

חלק מהלהקות שאתה מזכיר הם לא דווקא מורכבות אלא דווקא מתחכמות - מנסות כל מיני ניסויים מורכב זה דווקא לד זפלין דיפ פרפל רש פינק פלוייד וגם הלהקה הפופולרית באתר: דרים תאטר, לעניין מטאליקה התכוונתי יותר לרכות ולא למורכבות. אם לא אהבת את זה אני מצטער אבל זו האמת - השנים עושות את שלהן והאנשים שמאחרי המוזיקה נחרשים / או/ נרגעים הגיגים מחלישים אותם...

אהמממ

אם כבר ההפך. אם אתה מתחכם אז כמובן שתהיה מורכב, אם אתה מורכב לא בטוח שתהיה מתחכם. מה גם שהתחביר בהודעה שלך לא כל כך עזר לי להבין למה אתה מתכוון....

למעלה