נספיק או לא?

elivnat

New member
עד הראשון בסזפטמבר...

בהתחשב בעובדה שיש לי גם סמינריון באמצע אני די בטוחה שאני לא אספיק ממש את חלק מהתכנונים.. - להוציא רשיון בע"ה, נורא מקווה שאני אספיק.. אני צריכה להתחיל להריץ שיעורים בכל יום כדי להספיק.. -לעבוד ולהרוויח כסף!! יכולהיות שאני אספיק.. מקווה מאוד בע"ה.. -לטייל עם ההורים, ואני די בטוחה שאני אספיק בע"ה.. -לבלות עם חברות לפני שכל אחת הולכת לדרכה.. בע"ה אני אספיק בלי נדר...

נמנמ...

מצידי להתגייס מחר. לא להספיק כלום. לטוס אני לא יכולה כי אין לי כסף. ניראה לי רק לעבוד פשוט. רק קודם למצוא עבודההההה

Ana Lyn Newkirk

New member
אז ככה... עד השנת שירות.. (12.8)

1. לצאת כמה שיותר... להיות בכמה שיותר מסיבות, פאבים, סרטים, סתם מפגשים עם חברים. 2. להספיק לראות כמה שיותר חברים וכמה שיותר את כ"א. 3. לנוח הרבה. 4. להוציא אישור של בחינה מותאמת לפסיכו. 5. להתחיל ללמוד לפסיכו (ע"י קורס באנגלית בוולסטריט) 6. להוציא רשיון על אופנוע. 7. לעבוד בסקרים ולעשות כמה שיותר כסף. 8. לנסוע לאילת. 9. לנסוע לחו"ל. 10. לשבת יום אחד בבית בלי לעשות כלום ורק סתם לחשוב על החיים. 11. לנסוע לכינרת.

Ana Lyn Newkirk

New member
ועוד שני דברים ששכחתי

לעשות המון כושר... ולהתקין מערכת משוכללת באוטו שלי

EDTH

New member
../images/Emo26.gif

ממ להספיק:
: רישיון.
: ללמוד גיטרה במסגרת (יום ראשון מתחיל ^^).
: לנגן המווווווווון
: לעבוד
(אוווף אינלי עבודה!
)
: לטייל ולהנות (אני מת לטוס לאנשהו, בעיקר להופעות, אבל בינתיים אינלי שקל).
: להיות כמה שיותר עם עדן
: הופעות הופעות הופעות... כמה שיותר.
: להיכנס לכושר.
: בגרויות חורף.
: לקנות דיסקים שאני ממש מת לקנות (מקוריים
).
: להחליף הכל בחדר (בקרוב זה יקרה) ולצבוע אותו.
: להיות עם חברים.
: לנצל את הזמן עד הגיוס הכי שאוכל שארגיש אח"כ שבאמת עשיתי הרבה, כי יש לי באמת הרבה זמן. אני חושב שאספיק את רוב הדברים ומקווה שאעשה יותר...

rasmus girl1

New member
הממ

חו"ל
עוד עבודה אחת קטנה
סלקום ווליום בכנרת
ללכת להופעה של אביב גפן וזהו נראלי..

למעלה