נספיק או לא?

Itay Simons

New member
נספיק או לא? ../images/Emo195.gif

מממ...טוב, בשירשור הזה, כל אחד יכתוב את הדבר/ים שהוא רוצה להספיק עד יום הדין (
), ואם לדעתו הוא יספיק לעשות זאת או לא. אם לא- תנמקו
(דיון מבאס קלות כשחושבים על זה. ניחא.)

עונה.

עד הגיוס אני רוצה ללמוד (תורה, אמונה) בשביל זה דחיתי גיוס. הייתי רוצה לעשות גם פסיכומטרי- אבל הסיכויים קלושים.

דללה

New member
../images/Emo10.gif

אני רוצה להספיק-
לטוס לחו"ל
לנסוע לצפון
לנוח
לעבוד עוד קצת
לעכל את העובדה שאני אהיה חיילת בקרוב ועוד ועוד ועוד... אבל אני לא אספיק. כי נכון לעכשיו הקדימו לי את הגיוס ל20.8

ranch22

New member
אפשר להספיק...

לנסוע לצפון אפשר תמיד, חברה שלי מתגייסת עוד 8 ימים בערך והיא הספיקה לצאת איתנו לטיול, לנוח, לעבוד בשתי עבודוץ-בוקר וערב... אומרים שאם רוצים הכל אפשרי ואם עורכים את הזמן כראוי. חוץ מזה שיש לי אחלה מסלולים בצפון, "עין טינה" והמג'רסה מומלצים!! :)

אממ..

הם באמת מומלצים.. אבל אם כבר אתם באים מרחוק- עדיף לכם לעשות מסלולים קצת יותר ארוכים מ'עין תינה' (שהמסלול שם הוא בסביבות ה-20 דק' בערך..(?)) הייתי ממליץ יותר על הג'ילבון, נחל זוויתן, נחל יהודיה וכו'..

ranch22

New member
לא רק...

יותר מ-20 דקות אם מכלילים גם את המפל, חוץ מזה שאפשר להשאר שם במים במשך כל היום... היהודיה גם באמת מומלץ וגם עין ים למרות שהוא די קשה...[היית בו?]

L a S

New member
כי יתכן שאת מתגייסת עם חברה שלי.

לאן במודיעין?

Karin917

New member
../images/Emo203.gif

חו"ל
טיול לצפון עם החברות
רישיון
בגרויות [להשלים ולשפר]
להספיק לראות את החברות כמה שיותר כי הן מתגייסות יותר מוקדם
להתנדב בצער בעלי חיים
לעבוד
לפגוש את כל האנשים שלא יצא לי לראות לאחרונה
לבקר חברות שגרות רחוק
כל שבוע לראות סרט אחר בקולנוע
ללכת המון לים ולבריכה
ללכת להופעות
לרזות
לבלות קצת יותר עם בת דודה שלי הקטנה שבשנה-שנתיים האחרונות אני לא מתייחסת אליה כמעט
לשפץ לגמרי את החדר ולצייר משהו על הקיר
לצאת עם החברות לאן שהן ירצו
לחדש קשרים מהעבר [יש כמה אנשים שאני ממש מתגעגעת אליהם...]
לקנות מצלמה חדשה
להשתתף בתוכנית טלויזיה [כמו מי רוצה להיות מליונר, 1 נגד 100 וכדומה]
לשפר את הכושר שלי
ללמוד משהו חדש אני חושבת שאספיק לעשות את הכל

R e A

New member
חח אוקיי. יש לי הרבה...

- להיות כמה ימים בכינרת - להיות כמה ימים באילת ככה זה כשאתה מתגייס עוד שלושה שבועות... מחר אני נוסע לכינרת, מקווה שבוע אח"כ כבר להיות באילת

עד הגיוס או השנת שרות?

כי עד הגיוס יש הרבה: אירלנד סיני לצאת על אי התאמה ולהכנס דרך דרג מתנדב (מי שרוצה פירוט אז במסנג'ר) לבקר את הקבן לעשות שנת שירות כוסומו יש שנה מה אני יודע אגיד לכם כשאתקרב ולא עשיתי כלום
עד השנת שירות: אין הרבה להספיק יש כבר לוז יום שני מחנה קיץ עד יום שלישי אחרי זה חמישי בלילה אני טס לאנגליה חוזר ב8/8 וב12/8 אני כבר מתחיל שנת שירות.
. אין זמן
אני אוהב את זה

התיכנונים שלי

ללכת להופעת ה100-אני אספיק כי זה בעוד שבועיים וחצי ללכת לשפיים-אני אספיק כי זה בעוד שבועיים ללכת להופעה בנתניה-אני אספיק כי זה בסוף אוגוסט ים,בריכה,קניון, וכל זה- אני אספיק לטוס לחו"ל או לאילת- אני ממש מקוה שיהיה לי כסף ויהיה לי עם מי ללכת ואני מתגייסת ב-24/10

elivnat

New member
אירלנד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אחד מהחלומות שלי זה לטוס לאירלנד!!

ranch22

New member
אני יודעת...

אבל לא ידעתי שמתחילים גם בתאריכים שונים...

גי אני עושה דרך תנועת נוער

ויש הרבה יותר הכשרה מבמקומות אחרים, יש הכשרה של התנועה וכל מיני כאלה כדי להתחיל כמה שיותר מוקדם גם ככה אני אשכרה מתחיל לעבוד באמת רק באוקטובר כי לגרעין שלי יש וואחד הכשרה....

למעלה