נסיעת מבחן על ה 206 XS

יש 1600 אוטומתי 4 דלתות

אבל נראה לי שבכסף הזה אם תחפש תמצא GTI משנת 99 משומשת כמובן

רן 56

New member
1600 אוט. אין XS ובטח לא 4 דלתות.

ה XS רק 3 דלתות וידנית בשנתון 2002. אם היה XS 5 דלתות והילוכים (1600) היתי קונה אותו במקום הקסארה. הדגם היחידי השנה עם הילוכים זה ה 1400. ב 1600 יש XT ו XR ושניהם אוטו. 5 דלתות. בדוק הפרוספקט של ה 206 אצלי ביד.

בלוז2002

New member
גם זו דרך לנסיעת מבחן ../images/Emo141.gif

היי גם לי היתה בעייה דומה - רציתי נסיעת מבחן ל 206XS והיבואן הציע רק 1600 אוטומטי. קבעתי נסיעת מבחן ליום ה בצהריים. ביום ד בערב ראיתי מודעת מכירה ל 206XS (בת פחות משנה). באתי, ראיתי, נסעתי, התרשמתי - וקניתי (את המכונית המשומשת). הייתי מציע לך נסיעה על המכונית שלי - אבל הביטוח מוגבל. אם אתה רוצה לשבת לידי - זה אפשרי. כמו כן - עצה נוספת - כלכלית משתלם מאוד לקנות מכונית שהיא על הכביש פחות משנה. ירון

SENDA

New member
תודה רבה על ההצעה

אבל לנסוע ליד בדך כלל לא נותן את החוויה של לנהוג כיוון שהמטרה שלי היא הרגשת הרכב. הבעיה בלקנות משומש זה: אפשרויות מימון מוגבלות מאוד. אין אפשרויות טרייד אין. בעיות עם האחריות (לפעמים העברת יד מבטלת אחריות) יד שניה תוך שנה גורם לאיבוד ערך מהיר מאוד אם תרצה למכור בזמן קצר של שנה שנתיים. כאשר תגיע ה יאריס T אני יארגן נסיעת מבחן ואין לי בעיות להודיע לך יום טוב
ותודה ניב

בלוז2002

New member
בבקשה

ניב שלום היתרון העקרי של קניית יד שניה: הנחה של למעלה מ-15% (כאשר אתה לוקח בחשבון מיסים הזעקה וכו´). זה מגמד את כל ענייני הטרייד אין ומימון. לגבי אחריות - אין שום בעייה בהעברה בתנאי שהרכב מטופל כמו שצריך. לגבי איבוד ערך - תבדוק לפי מחירון - קח בחשבון מחיר קניה שלך ומכירה בשתי האופציות ותראה שאתה מרויח בקנית יד שניה. העניין העקרי הוא פסיכולוגי - הבעלות על רכב חדש ("בתול"). אני השתחררתי מזה אחרי מספר מכוניות חדשות, אבל זה שווה את המחיר למי שמעוניין בהרגשה. אבל תבחר את המכונית הטובה עבורך - זה חשוב יותר מאשר הפרש כלכלי מסויים. בכל מקרה תהנה ותקרא טוב את המסר האישי ששלחתי לך. לקחת נסיעת מבחן בטויוטה אין לי בעייה, אני אעשה זאת בכל מקרה ... ירון

SENDA

New member
בלי צחוק קשה לי להפרד מהפליסיה

כאשר לומדים לנהוג ברכב הוא מספק הרבה רגש במהירויות נמוכות, כוח סביר למי שיודע להשתמש במנוע (האצה מ 100 בהילוך שלישי), והמון יכולת שליטה שכוללת סיבובים עם החלקת אף וזנב, תפיסה מהירה שלהם, ניצחון בתחרות האצות (מול טיוטה פריוויה
) ועוד. חוץ מזה שהסקודה עומדת יפה בהתעללויות שלי באמינות סבירה מאוד אבל קשה להגיע לקיץ שיודעים שהמזגן ממש לא משהו, קשה שחסר כוח ורוצים עוד קצת, וממש בא לי רכב חדש. אז אני מבטיח שאני יתגעגע לסקודה בעלת זוויות הגילגול הענקיות, המנוע הלא ממש חזק והנטיה לאבד קדמיים בעיקר בכביש רטוב, ואולי יום שהבן שלי יהיה צעיר אני יקנה לו ...

shlomisa

New member
יש לי רעיון מצויין בשבילך

אתה סגור על רכב חדש ? כי אם לא, עדיף לך ללכת על משומש שיהיה טוב יותר בהרבה ממה שלחדשים יש להציע, דוגמא קטנה, במחיר ממש דומה לזה אתה יכול לקנות 206 GTI שנת 2000 עם שנתיים אחריות, גג שמש ענק, גלגלי מגנזיום, בקרת אקלים, מושבי עור, מנוע עדיף בהמון, התנהגות טובה וחדה יותר ואיבוד ערך נמוך יותר. אם ריח של חדש עושה לך את זה, בסדר, אם לא, אני לא מבין איזה סיבה יש להעדיף חדשה בינונית על משומשת מצויינת. אם תרצה נסיעת מבחן, דבר איתי.

עתיד©

New member
האמת ?

או מולי היתה עומדת האפשרות של ג´י טי איי שנת 00 או אקס אס איי שנת 03 ? או 02 ? (שיחכה עוד קצת יהיה כבר 03) אז הייתי הולך על האקס אס איי רק כדי להיות שקט שיש לי אותו ח-ד-ש שאת חייו יעבור לפי מיטב שמירתי על המכונית שלי, לפי רמת ה"קריעה" שאני מוכן להקריב תמורת הנאה, ולפי רמת האיבזור ואיכות הבאיזרים שאני אתקין בריכבי !!

shlomisa

New member
העדפה אישית

השאלה מה עדיף לך, רכב חדש עם ניילונים וריח או רכב טוב יותר מאובזר יותר, מהיר יותר מתנהג יותר אבל בלי ריח. לדעתי, גם בנושא הכלכלי לרכב משומש יש יתרון. מי שקונה רכב חדש מהחברה מפסיד כבר בהתחלה סכום נכבד, ברכב משומש זה לא קורה והירידה היא יותר הדרגתית. בנוסף יש אתכל הנושא של ההתעסקות עם היבואן, הביטוח שבדרך כלל גבוה יותר ,ההמתנה הארוכה לרכב וההרצה, כל הדברים האלה לא נראים לי שווים את עניין ההרגשה של החדש, כל זה בהנחה שאתה קונה משומש במצב טוב. אבל זה באמת עניין של העדפה אישית.

עתיד©

New member
טוב האמת ? שכנעת אותי

חשבתי על זה ובאמת ברכב משומש אתה חוסך את הפסדי נפילת הערך הראשונים, ומקבל תמורה גבוה יותר למחיר נתון טוב - אז בזאת אני משנה דעתי לאלתר

be_roo

New member
התאכזבתי ../images/Emo10.gif

ששניכם, מאושיות הפורום, תערבבו קנית רכב ספורטיבי לכיף עם שיקולי העשקעה לטווח ארוך
סתאאאאםםםם כל אחד ושיקוליו.

SENDA

New member
הכל שאלה של מטרת הרכב

אם אני יקח רכב לשנה שנתיים אז באמת הכי טוב לקנות משומש, לנצל אותו כמיטב יכולתי, ולמכור לבא בתור. גם אם היה לי כיום 80K ש"ח מזומן עדיין היה יכול להיות נחמד לקנות משומש, אבל כיוון שיש לי בערך 30K+ ורכב בשווי של 17K אז או שאני יקנה רכב בשווי של עד 40K ש"ח ואז אני צריך רכב בן יותר מ 5 שנים שיהיה יחסית לא אמין, שיעלה לי הרבה בהוצאות, ולא תהיה לי אחריות על הרכב ואני לא ידע מה הוא עבר. ליסינג לקחת בתור בן אדם פרטי יוצא עם ריבית עצומה וככה עדיין יהיו לי הוצאות גבוהות יחסית. ברכב חדש אפשר גם לקבל אחריות מלאה, גם לדעת שהוא לא עבר כלום חוץ ממה שאני העברתי אותו, גם לקבל הסדרי תשלום מצויינים, וגם להנות מרכב חדש. לפי מחקרים ידוע שלפי רמת הוצאות כדאי להחליף רכב פרטי כל 5 שנים, אפילו שאני בטוח שיכול להיות הכי רווחי לקנות רכב בן 3 ולהחזיק אותו שנתיים, אבל אז זה הימור מסויים על מצב הרכב. בקיצור אני בגישה של אין לי כסף כדי לקנות משומש, כשאני קונה חדש אני ודע שההוצאות שלי קבועות, דלק, ביטוחים, טיפולים כל X זמן וזהו וכל תקלה אחרת תהיה מכוסה על ידי האחריות. הכרתי כבר אנשים שקנו רכב משומש והיו צריכים להוסיף עוד 20% כדי לתקן בעיות. בכל אופן אני יחשוב על הדברים ואם אני יחליט לדחות את הקניה בכמה חודשים (אולי אני נוסע לטיול בנאפל בקיץ) אז אולי אני יחסוך עוד כסף ויחשוב על אופציית קניית משומש חדש יחסית. יום טוב ניב

shlomisa

New member
../images/Emo8.gif, ../images/Emo45.gif

ולפי דעתי באמת עדיף, אתה מקבל אוטו טוב יותר ולא מוותר על הרבה(בתנאי שהרכב נשמר טוב). בסופו של דבר, זה שיקול אישי. לילה טוב.

למעלה