נסיעה משפחתית לחו"ל

adif11

New member
לא הייתי מכריחה אבל הייתי ממש לוקחת ללב

יש לי קטעים דומים עם התיכוניסט שלנו (עולה לי"ב) אבל לשמחתי עד היום בכל פעם שנסענו והוא התלבט אם לבוא או לא
לאחר שביקשתי והסברתי כמה זה חשוב לי ה"ביחד" הוא התרצה ובא.
את הנופש האחרון (בצפון הארץ , לא בחו"ל) אליו יצאנו החודש קיצרתי לבקשתו מארבעה לשלושה ימים .
לא הייתי מכריחה כי זה נראה לי מוזר וחסר טעם. מצד שני הייתי מתבאעסת ברמות מטורפות
אולי עד כדי ביטול הנופש .

מישהי 242

New member
תודה על כל התגובות

וואו... באמת נעלמתי לכמה ימים. אני חדשה בכל העניין הזה של הפורומים ולא תיארתי לעצמי שיעזרו פה כל כך.
אז קודם כל תודה רבה לכם על ההיענות והתגובות, וסליחה על ההעלמות.
בינתיים גם אנחנו במשפחה דיסקסנו בנושא והחלטנו כך- אני אתכנן את הטיול ואת כל האטרקציות (הבן לא רוצה להיות מעורב בתכנון) ואז אראה לו ואם זה יראה לו כיף אז הוא יבוא ואם לא אז לא.
כפי שכמה כאן אמרו- דיברתי איתו על כמה חשוב לי שניסע יחד כל המשפחה ושזה לא חשוב לאן אלא זה שאנחנו ביחד- אבל עדיין הוא לא סגור על עצמו וזה נכון שהוא לא תמיד מוצא את עצמו במשפחה שלנו. יש לו הרבה ריבים בעיקר עם בעלי אבל גם איתי . אני ובעלי היינו פעם בייעוץ בקשר לזה- אבל כפי שאתם בטח חוות על בשרכן- גיל ההתבגרות הוא גיל ההתבגרות על כל מאפייניו, ולמי שנזכרה בילדותה או בנערותה- גם אני נזכרתי ששנאתי לנסוע עם הורי ורציתי רק להשאר לבד בבית או עם חברים.
בקשר ללבד- חמותי ואחותי גרות ביישוב שלנו- ממש קרוב אז הן יפקחו על העיניינים- אולי לא 24/7 אבל הן יגיעו לביקורים ויהיה לו למי לפנות במידה ויזדקק.
ושוב- אני עדיין מקווה שהוא כן יבוא וכמובן שאשנה את תכנון הטיול בהתאם למה שיבקש אם זה בכלל ישנה, כי לי נראה שזה לא משנה מה נעשה- הוא פשוט לא רוצה לבוא איתנו, וזה באמת עצוב

adif11

New member
נראה שאת עושה ממש בשכל

מאחלת לך שבסוף יתרצה וימטרף.
נסיעה טובה !

אימם

New member
מוזמנת להישאר

וכמובן להמשיך לעדכן.
גם אם בסופו של דבר לא יתרצה, דעי שמבחינתך עשית הכל שיצטרף
זו החלטה שלו. לכן אל תחושי נקיפות מצפון כי אין לך על מה ותהיי פנויה להנות

למעלה