נסיעה משותפת לכ"ס.

גלפין

New member
נסיעה משותפת לכ"ס.

שלום לכל הצפוניים שכתבו לי כי הינם מעוניינים להצטרף לנסיעה המשותפת. אז ככה: את מוניות עמל לא הצלחתי להשיג. הם החליפו את מס. הטלפון ולמרות זאת לא עונים. בקוי גליל אמרו לי שנסיעה ל- 5 אנשים בכיוון אחד (!!!) תעלה 270 ש"ח(!!!!!) לדעתי הסכום מוגזם ופראי. כרטיס נסיעה ברכבת לשני הכיוונים יעלה בערך אותו הדבר. אז מה דעתכם? אולי נקבע מקום מפגש ברכבת (קריות ו/או חיפה או בת"א צפון) וניסע יחד? מחכה לתשובה, גלית

pbracha

New member
ביררתי לכן לגבי המחירון הרשמי

גלפין ביררתי לכן את המחיר על פי המחירון הרשמי, ואכן נסיעה במונית מחיפה לכפר סבא ל- 4 אנשים עולה 215 שקלים, מאחר ואתן 5 מחיר מונית גדולה יותר מגיע ל-270 שח בהצלחה ברכה

אין תחנת רכבת בכפר סבא

בנות יקרות אמנם אני לא נוסעת להשתלמות, אבל כשאני צריכה להגיע לכפר סבא או רעננה אני עולה באגד על אוטובוס מאסף לירושלים, מספר 947 יורדת בתחנת אגד כפר סבא, ומשם קל להגיע לכל מקום בית החולים נמצא במרחק הליכה ולמקומות אחרים אפשר לקחת מונית מיוחדת או לנסוע בשירות.

גלפין

New member
אכן כך, אך מאחר וזהו מאסף, צריך

לברר באילו שעות יוצא קו זה ומהו זמן הנסיעה. לדעתי, הנסיעה מאוד ארוכה ולא נוחה... אך השיקול הוא של כל אחת/ד. גלית

motyka

New member
זה אקספרס - לא מאסף

תחנה באולגה, תחנה בנתניה ועוד אחת או שתיים בדרך. רעיון טוב ותודה לאתי מלכא על שהזכירה לנו את האפשרות

גלפין

New member
הי מוטי/אתי.

ידוע לכם כמה זמן בערך אורכת הנסיעה מחיפה לכפר סבא בקו זה? אני עדיין שוקלת אם לנסוע ברכבת או בקו זה. תודה, גלית

אני מוכנה לעזור

אני גרה בכפר סבר ומוכנה להגיע לתחנת הרכבת לאסוף את הבנות שיגיעו ברכבת (עד ארבע בנות) אז למי מעוניינת בעזרה אשמח אם תיכתוב לי במילל [email protected] אשמח לאזור ולהכיר בנות מהצפון

nomi10

New member
זמן הנסיעה לכ"ס../images/Emo133.gif

גלפין שלום , הנסיעה בקוים 947 , 945 מחיפה לצומת רעננה אורכת בדרך כלל כשעה ועשר דקות בממוצע וללא פקקים . מצומת רעננה ועד לבי"ס "בן גוריון" ניתן לקחת מונית או ללכת ברגל כרבע שעה בערך . נעמי .

motyka

New member
אני מגיע באוטובוס

לפי הבירור שערכתי הנסיעה אורכת כשעה וחצי מתחנת אגד בחיפה עד לתחנה מרכזית רעננה/כפר סבא כי האוטובוס עוצר בתחנה מרכזית נתניה, אבל זה נוח לי כי אני עולה בתחנת חוף הכרמל. אז נפגש בהשתלמות

למעלה