נסיעה לירדן עם אופנוע

golan182

New member
נסיעה לירדן עם אופנוע

כשנחתם הסכם השלום עם ירדן הוסכם גם על אפשרות כניסה עם כלי רכב למעט אופנועים כנראה בגלל איסור רכיבה על אופנועים בירדן. החוק השתנה בירדן!!!!! כיום ניתן לרכוב על אופנועים בירדן, מישהו קשור באיזו דרך שיכול לשנות את ההסכם שיכלול גם אופנועים??

מיצו

New member
נסה דרך מועדון האופנועים הישראלי

שמייצג, בין אם תרצה ובין אם לא, את כל רוכבי הדו"ג בישראל מול הרשויות. גם את ה- 95% שלא משלמים דמי חבר.

noy fb 2

New member
למדינה מוסלמית בלי זוג החברים -שומרי הראש שלי- שאסור להם

לצערי לצאת את גבולות המדינה?
גם אם יגייסו את 72 הבתולות שלהם במיוחד לטובת התיירים מישראל...אין מצב !

noy fb 2

New member
זה מתכון בטוח לתרחיש שבו כמה חסרי אחריות מסבכים את המדינה

בפלונטר שהארי פלונטר,,, מיתר מתוח לידו.
קודם רצים בשביל הפוזה ואחר כך מיללים שהמדינה לא משקיעה מספיק בחילוץ.חבל שלא מחתימים
את אלה שעבורם "יש מצב" על טופס "דום שתיקה" אם קורה משהו.

golan182

New member
לא הבנתי למה מסבכים את המדינה, מתי היה צריך לחלץ מירדן?????

חוץ מזה פוזה זה לא דבר רע, אל תאשים ביילולים מי שלא יילל, אני באופן אישי חתום על טופס "דום שתיקה" כבר 30 שנה...

noy fb 2

New member
לא מעניין "מתי היה צריך לחלץ". כן מעניין מתי יהיה צריך לחלץ!

פוזה, זו אחת השריטות של אלה שחושבים כמוך.
איש לא האשים ב"יילולים" את מי שלא ילל. ברור שהטוענים כך הם גדולי המיללים בעתיד.
נראה שאתה כבר מפר את הטופס שעליו אתה חתום. איפוא לדעתך תהיה הפוזה
שלך, כשתתבכיין מול ווידאו של במאי רעול פנים?
לא מוצדק שלוחם אחד ישרט בגלל דביל שיורד לדפוק ת'ראש בסיני או פוזיונר שחייב חייב חייב לרכב לפטרה.
אחריות אישית, היא שם המשחק וגם אלה שמתבגרים באיחור אופנתי...צריכים לפעמים לקרוא את מה שכתוב על הקיר.

iec

New member
בכל העולם היהודים הם מטרות,אולי בוא נמליץ לא לטוס לחו"ל

ולהיסתגר בחור הזה שהרצל סידר לנו?
דפוס ההתנהגות הפחדני הזה של להתמודד עם מצבים הוא נחלת כלל עם ישראל.
אותו דבר נגד הממשלה..נגד חברות הביטוח וכן הלאה.
&nbsp

fanano3

New member
זה התחיל עוד במצרים של פרעה....

אבל היו פה ושם תקופות לעם ישראל שבהן לא פחדו מאף אחד וזה היה תלוי באיחוד העם ומי עמד בשלטון.
פעם כשהיו היהודים בין העמים - אמרו עליהם שהם דופקים רק אותם
היום כולם פה - אז דופקים אחד את השני

בכל זאת לעיניין הנסיעה לחו"ל - בכללי סע לאיפה שאתה רוצה רק כדאי שתבדוק את רמת הסיכון שיש בכל מדינה ומדינה
אני לירדן לא הייתי נוסע בתקופה הזאת, יש לא מעט דעשניקים שחותרים כל הזמן תחת השלטון המתרפרף של משפחת המלוכה
ושלא תחזור לכאן בלי ראש

noy fb 2

New member
ירדן זה לא חו"ל, זה חור מוסלמי תחת מלוכה זמנית רופסת

ולטוס לחו"ל נורמלי זה לא כמו לחצות את הירדן מישראל על אופנוע. אף אחד לא מסתגר והשוואות
קיצוניות הן תמיד תמיד מפלטם של אלה שהם חסרי טעונים אמיתיים. השוואות קיצוניות והגזמות.
כשתסתובב הרבה בחו"ל, אבל ממש הרבה, תבין (או שלא...) למה ה"חור של הרצל"
הוא הברירה היחידה עבורך.
מחר בבוקר, אני יכול לקנות לי בית יפה על אגם פרטי (THREE DOOR GARAGEׂ, עם מזח פרטי לסירה ומנחת
פרטי לצ'סנה, באוקלהומה\קולורדו\מיין\אורגון...אבל, אני חושב גם על מחרתיים וגם על ההסטוריה.
חוץ מזה, לפי האופנוע והצריח ב"ווילה" שלך, מה אתה מילל כאילו מקפחים אותך. הרי כבר הראית
לכול העולם ואישתו "שעשית" את זה...

iec

New member
הייתי מגיב לך אם הייתי מבין על מה אתה מדבר..איזו ווילה בראש

שלך?

תיכף אצלם את האופנוע ליד הים ותחשוב שהים שלי

אז המועדון מטומטם שהוא טייל בירדן? וגם הג'יפאים שיוצאים לשם?
החור של הרצל הוא הברירה היחידה והטובה ביותר עבור אלה שיש להם הרבה כסף. אני רחוק מזה כמו שאתה רחוק ממאדים.
ואני לא מדבר רק עליי...אני עוד אכישהו עם הראש מעל המים..אבל רוב האזרחים חנוקים וגמורים מהמדינה הזו... אם עדיין לא הצלחת לראות ולהבין את הכאוס שיש פה..אשרייך.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

noy fb 2

New member
מאיפה הבאת את זה ש"רוב האזרחים חנוקים וגמורים מהמדינה הזו...

מהתשדיר של בוז'י הפאתטי, דרעי הגנב, יחימוביץ הסוציאלדמוקרטית או פרץ משקפת?
אני מסתובב הרבה. כאוס לא ראיתי. בנתב"ג מאות אלפים ובתי הקפה מפוצצים, לא רק
במדינת דן. הכבישים מפוצצים ביפניות חדשות והערסים עושים ל"נסיך" בר מצווה ב300K ש"ח.
DJ לוקח עשיריה בשביל 3 שעות של לגלגל מוסיקה ערסית, צלמים לוקחים עשיריה בשביל 2000 תמונות דיגיאליות,
כול פרחה חד הורית, עם שישה ילדים, בלונד נייקי ומרלבורו, מיללת שלא נותנים לה והסתומות
בטלוויזיה וברדיו נותנות לה במה, כול טמבל שבחיים לא עשה קנייות מילל בתכניות ה"כלכליות" שהאוכל ב"טיב טעם" ובהיפרים יקר.
זה נכון כשמש שיש מיעוט חזירי, בבנקים, במשרות הבכירות ובחליפות ארמני. אבל, לגבי הרוב וקשקשת ה"צדק החברתי והמילקי,
שילמדו לחסוך ושיתחילו לאכול בבית.

fanano3

New member
שכחת טרנינג של אדידס

איך זה שיש כל כך הרבה אנשים שהולכים עם מותגים שעולים הון ?
או שאלה אולי זיופים ואני סתם טועה ?

Rביבוס

New member
כל מה שכתבת הוא בלשון המעטה

המצב בארץ רחוק שנות אור מהשטויות שאתרים כמו YNET מאכילים אותנו, אלו אתרי חדשות עם אג'נדות להכפיש את נבחרי הציבור.
מבלי להכנס לפוליטיקה, אני יכול להבטיח שלאנשים בארץ יש כסף, והרבה... בכל פעם שקבלן מציע דירות למכירה, הן נמכרות בקצב מסחרר...
&nbsp
התמונות שאתם ניזונים מהם, של אנשים שמחפשים אוכל בפחים, כואבות ואמיתיות, אבל אינן משקפות את המצב האמיתי של אזרחי מדינת ישראל.
אל תאמין למה שאתה קורא בעיתון, בטח ובטח אם זה עיתון אינטרנטי זול וחינמי.
זו הדרך של אנשי השלטון לשלוט באנשים חלשים - בשיטת ההפחדה... הכלכלה קורסת, אירן מאיימת, עוד מעט כולכם תמותו מאבולה...
ממליץ לכולכם לקרוא את הספר "שלטון הפחד" של מייקל קריטון, אמנם זה טכנוטרילר אבל יפקח את עיניכם לפיטום הפחד המתמיד שמאכילים אותנו.
הטלת ספק, שאלות, אי קבלת המובן מאליו וכותרות העיתונים, זו הדרך לחיות חיים ללא פחד.
&nbsp

iec

New member
רק אל תשכח לבחור שוב בביבי...כי כנראה הוא אחראי לגן עדן

שזה עתה תיארת פה.

הייתי ממשיך לכתוב לך באותו עיניין על חיי האוברדראפט שיש כמעט בכל משפחה כדילהחזיק את היפנית המשפחתית...אבל אני חושש ששוב תשלח אותי לראות כמה מאות אלפים נמצאים בנתב"ג.

כנראה שבורכת ביכולת לצבוע הרבה בורוד
...אני מקנא בך.

fanano3

New member
אז במי לבחור ?

אתמול בערב נסענו לגבעת שמואל להדלקת נרות חנוכה אצל משפחה
פקקי תנועה - זוועה ! התחלנו בהדלקת נרות מאוחרת וסיימנו בדיונים ובויכוחים על הבחירות
כמו שבאתי כך יצאתי - כמו בכל סבב בחירות, מבולבל ולא יודע מה טוב לו !
עייף, מכל ההבטחות לחיים הוורודים שהפוליטיקאים מבטיחים בתעמולה שלהם
כבר לא מאמין לאף מילה של כל אחד מהם (יש מקרים שבאמת זה לא באשמתם)
עומדת לה "פרה" אחד מושך מהראש, אחד מושך מהזנב וכל השאר חולבים אותה
מרחוק על גבעה עומדים תצפיתנים וגם כמה צלפים טובים, צופים בהצגה ומידי פעם גם פוגעים
ובכל זאת ?

למעלה