נסיעה לטורונטו

נסיעה לטורונטו

אני מתכוון לנסוע לטורונטו ולמונטריאול לשבועיים "להריח " את השטח לפני שאתחיל בתהליך של ההגירה . אני מבקש לקבל את הדרך הכי טובה לעשות כן (ורצוי גם זולה). אם מישהו יכול ליעץ אשמח מאוד. תודה מראש , קובי

כן, גם לדילים וגם לאנשים בטורונטו

הכוונה גם לאנשים שניתן להתייעץ איתם לגבי הנושא , בעלי ניסיון , כתובות ומיילים.

orrki

New member
בקשר לחברות תעופה

אני הגעתי לטורנטו פעמיים פעם ראשונה הינאור שעשינו הגירה ואז חזרתי לארץ לסיים לימודים וביולי שוב חזרתי בפעם הראשונה זה יהה עם אייר קנדה ובפעם השניה זה אלעל אני בהחלט ממליץ אל על למרות שזה עוד 200-300 דולר יותר אבל בהחלט שווה יותר למרות שהטסיה באייר קנדה קצת דומה כי קיים share code המחירים בחברות האלה הם 800-1200 דולר תלוי בעונה ובמחלקה אבל אם אתה קצר בכסף הייתי מציע לבדוק את החברות המזרח ארופיות (הצכית,הונגרית) המטוסים שלהם הם בצורה מאוד טובה ככה שאין פחד להתרסק הבעיה בחרות שאתה מבלה הרבה שעות בשדה התעופה בהלוך זה יכול להגיע ל6-8 שעות המתנה ובחזרה לילה שלהם(אבל הם נותנים מלון בלי תוספת תשלום) השאלה אם בא לך להאריך את הטיסה ככה אני לא הסכמתי לעלות על טיסה כזאת העדפתי לשלם לאלעל והלגיע תוך 11 שעות לטוס במטוס הכי חדש 777 הרבה מקום לרגליים טלווזיה אישית 0(דבר של קיין באייר קנדה ובקשר לחברות המזרח ארואפיות אני לא יודע) בקשר לאנשים שחיים אתה יכול לשאול אותי תמיד אבל הבעיה שאני בן 18 ככה שהרבה דברים שנסעו בשגרירות אני לא הייתי נוכח בהם (כי נראה לי קצת בזובז יום שישי לעמוד 3 שעות בגרירות לחכות עד שהתיק ימסר וכד אז על החיים פה תמיד אני יכול לענות לך ובכלל שאלות תשאל מקיסמום אני אשאל את ההורים שלי

Go West

New member
הרבה יותר זול לטוס בחברות אירופאיות

טסתי באביב בבריטיש איירוויס והיה מעולה, ממש מצוין. וגם הרבה יותר זול מאל על/AC. עוד יותר זולים הם KLM ואלאיטליה והכי זולים זה החברה ההונגרית, מאאלב שעולה כמעט חצי מחיר מ-AC. אישית לא טסתי איתם אבל מי שטסו אומרים שהם עומדים בסטנדרדים של חברות המערביות מכל בחינה.

orrki

New member
כן אבל בחברות המזרח ארופאיות

יש המתנה מאוד ארוכה קרובת משפחה שלי חזרה לארץ עם כרטס של מאלב ומצפה לה המתנה של 10 שעות בשדה התעופה (לא חוויה מענגת)

alon114

New member
מאלב

טסתי איתם שנה שעברה וגם אני הייתי מרוצה מאוד. אין טעם להמתין 10 שעות בשדה התעופה. מאוד מומלץ לנסוע לטייל בבודפשט - עיר מדהימה ביופיה. יש תחבורה טובה משדה התעופה ויש המון מה לעשות בבודפשט.

למעלה