פרק ראשון
היה לי קצת זמן אז החלטתי לעשות אותו עכשיו זה היה יום שימשי בלונדון שבאנגליה וונסה ישבה על הכורסא במלון וחיכתה למתמודדות בקוצר רוח באותו זמן נחת בשדה התעופה מטוס גדול שהכיל את תשעת המתמודדות בתחרות . כולן היו במתח מפני שהן לא ידעו מה מצפה להן.. אף אחת מהן לא הייתה באנגליה לפני כן והייתה התרגשות של ביקור בארץ חדשה. בכל מהלך טיסהנאסר על הבנות לדבר או להסתכל זו עם זו ומחיצות הוצבו בין כל מושב. שנחת המטוס הוציאו כל נסיה בנפרד כמובן ששאר הנסיכות לא יוכלו לראותה. לאחר שיצאו כל הנסיכות מהמטוס הן הוסעו בנפרד כמובן למלון המפואר שם חיכתה להן וונסה. שהגיעו המתמודדות וונסה קמה לקבל את פניהן "אני מאוד שמחה שכולכן הצלחתן להגיע היום בנות. ולפני הכל אני רוצה להציג אתכן אחת בפני השנייה . הראשונה שאני רוצה להציג להכן היא
דנה נסיכת ישראלדנה מגיעה ממדינת היהודים . מדינה דמוקרטית השוכנת לחוץ הים התיכון הארץ גובלת במצרים ירדן סוריה ולבנון והיא נחשבת לארץ קדושה לשלוש הדתות הגדולות. הנצרות היהדות והאיסלם. הנסיכה השנייה שאציג להכן היא
הילי ריס נסיכת איטליהאיטלה היא אחת מהמדינות ששוכנות בדרום אירופה והיא כולל שני איים בים התיכון , סיציליה וסרדיניה.מצידה הצפוני היא גובלת בהרי האלפים המושלגים שמאחוריהם נמצאות צרפת שוויץ אוסטריה וסלובניה. הנסיכה השלישית בתור היא
ג'ין דה יין נסיכת פיצפוניה פיצפוניה היא ארץ מאוד עתיקה אך לא הרבה אנשים יודעים אליה .. רק מי שביקר שם יודע איך להגיע לשם ומה היא בכלל. פיצפוניה היא ארץ שרק ילדים חיים בה .. אני מניחה שכולכם ראיתם את הסרט "פיטר פן" אז זה משהו כמו שם . רק בלי כל הקטע עם קפטן הוא והקרבות
בנוסף כפי שאתם רואות ג'ין היא הנסיכה הכי צעירה שלנו אז אני מצפה שתתנהגו אליה יפה ולא תפלו אותה בגלל גילה .. חשוב לציין שגילה אפילו כפול משלכן מפני שבפיצפוניה בודקים את הגיל בצורה שונה משלנו ויוצא שהיא הרבה יותר מבוגרת מכן . הנסיכה הרביעית היא
הילי הרקסטון נסיכת טורכיהטורכיה היא מדינה במזרח התיכון. היא גובלת בדרום בים התיכון, בסוריה ובעיראק, במערב בים האגאי, בצפון-מערב ביוון ובבולגריה, בצפון בים השחור, בצפון-מזרח בגאורגיה ובמזרח בארמניה ובאיראן.האזור בו שוכנת כיום תורכיה המודרנית היה ערש הולדתן של תרבויות חשובות, ביניהן האימפריות הביזאנטית והעות'מאנית. הנסיכה הרביעית היא
ניקול ג'אן פייר מצרפתצרפת היא מדינה דמוקרטית במערב אירופה, וחברה באיחוד האירופי. צרפת גובלת בבלגיה ובלוקסמבורג בצפון מזרח, בגרמניה, בשווייץ ובאיטליה במזרח, במונקו בדרום מזרח, באנדורה ובספרד בדרום. הנסיכה הבאה היא
לינדזי דארק נסיכת ארץ עוץאני מניחה שכולכן שמעתן או ראיתן את הסרט הקוסם מארץ עוץ אבל מה שלא ידעתן הוא שארץ עוץ היא ממלכה המחולקת לחמישה חלקים הנשלטים על ידי קוסם מופלא שחי בעיר הברקת, לכל אחד מארבעת החלקים האחרים יש שליט מקומי שכפוף לקוסם וצבע שמאפיין את הנוף בו. עיר הברקת היא בעצם עיר הבירה של ארץ עוץ הנמצאת ביבשת נונסטיקה. העיר נמצאת בדיוק במרכז ארץ עוץ וגובלת בכל אחד מארבעת הארצות האחרות של הארץ. הנסיכה הבאה היא
רין סאוטומה נסיכת יפןיפן היא ממלכת איים בצפון האוקיינוס השקט השייכת ליבשת אסיה. למרות היותה מדינה בינונית מבחינת שטחה, יפן היא המדינה השישית בעולם מבחינה תעשייתית, והמדינה השלישית מבחינת עוצמתה הכלכלית. יפן מכונה גם בשם: "ארץ השמש העולה" או "ארץ שמונת האיים הגדולים". הנסיכה הבאה היא
הנרייטה נימלר נסיכת אשכולטניהאשכולטניה היא מדינה זבת אור ומנגינה, שכל המתברך בדורכו עלי אדמתה הרכה נשטף בשצף טוּב ורוגע שמימיים שאין השווים להם בעולם כולו. יש האומרים כי יופיה של אשכולטניה נובע מייחודיה הפלאי בכל אחד ואחד מתחומי החיים; בין אם מדובר במפלי השוקולד הקולחים, עצי הקשת בענן, חולות הזהב או כמובן פרי האשכולטינה האופייני והסגוּלי, ידוע כי אין שנייה בעולם לאשכולטניה ונפלאותייה. ונסכיה האחרונה והחביביה
שאנון אולסון נסיכת דרום אפריקה רפובליקת דרום אפריקה היא מדינה בקצה הדרומי של אפריקה. היא גובלת בצפון עם נמיביה, בוטסואנה וזימבבואה, בצפון מזרח עם מוזמביק וסווזילנד. ב 31 במאי 1910 קיבלה המדינה את עצמאותה מבריטניה וקמה מדינה בשם "איחוד דרום אפריקה" (Union of South Africa). אולם ב 31 במאי, 1961 היא שינתה את שמה ל "רפובליקת דרום אפריקה" (Republic of South Africa). לארח שהכרתן את כל הנסיכות (ותודה לויקיפדיה ) אני אחלק לכן את המפתחות לחדרים חלוקת החדרים נעשתה לפי הגרלה וככה תישארו עוד ההדחה השנייה " " אז זה אומר שאחרי ההדחה הראשונה מישהי תישן לבד?" שאלה הילי "כן .. לאחר ההדחה הראשונה מישהי תצתרך לישון לבד לכמה ימים .. אבל אני יכול להבטיח לכן שהיא אפילו לא תשים לב לכך.. יש לכם סדר יום כל כך עמוס. שתגיעו לחדרים כל מה שתרצו לעשות זה לצנוח על המיטה ולישון ולא להתחיל שיחות נפש. אז סדר החדרים הוא כזה .
חדר מספר 349- החדר הכחול ג'ין דה יין הולי ריס הנרייטה הימלר" וונסה מסרה לכל אחת מהבנות מפתחות והן החלו לרוץ אל עבר מעליות הזכוגית הנוצצות למראה הזה כל הבנות התפרצו בצחוק "אתן רואות" צחקה וונסה "שתצאו מפה זה לא יקרה יותר" "ועכשיו ההמשך
חדר מספר 350- החדר הירוק הילי הרקסטון לינדזי דארק שאנון אולסון" וונסה מסרה לכל אחת מהבנות את המפתחות והבנות שלא רצו להיות ללעג הלכו באיטיות אל עבר המעליות אך לפטע לינדזי הסתכלה לאחור כדי לבדוק מה תגובת וונסה להליכה שלהן ונתקלה בהילי שנפלה על שאנון הבנות שנשארו שוב פרצו בצחוק וונסה הניעה את ראשה בייאוש "כל הבנות שנשארו דנה ניקול ז'אן פייר ורין סאוטומה אתן בחדר מספר 348 החדר אדום אני אשן בחדר מספר 460 .החדר הלבן .תודיעו את זה לכולן . בנוסף תודיעו להן שהיו בשעה 8 בלובי עם בגדים קלים ליציאה . שלא ישימו שמלות ערב מהורדות אלה משהו קליל ליציאה .
המשימה
המשימה שלכן להפעם . וונסה והבנות הולכות לבלות קצת לפני תחילת התחרות עליכם להלביש את הבנות בבגד קליל ליציאה. אפשר לשים שמלה אך לא שמלות ארוכות! (מי שישים שמלות ארוכות המשימה שלו תיפסל!!) אפשר לשים חצאית קצרה או מכנס או כל מה שאתם רוצים את התפאורה תתאימו לאופי המשימה ..