נסיכת המסלול

DOLLS GIRL

New member
נסיכת המסלול

היי לכולם .. סורי שלא כתבתי כלום כל הסופשבוע.. הייתי בחופשה בצפון.. אז זה המצב לבנתיים .. אלו הרשומים kuik0kuik רשום עם דנה נסיכת ישראל Aviv sOo PreFeCt רשומה עם הולי ריס נסיכת איטליה קטקטXD רשומה עם ג'ין דה יין נסיכת פיצפוניה נונה מהאגדות רשומה עם הילי הרקסטון נסיכת טורכיה b l a b l a b l רשומה עם ניקול ז'אן פייר נסיכת צרפת גליגל202 רשומה עם לינדזי דראק נסיכת עוץ (כאילו ארץ עוץ) אלינהelina רשומה עם רין סאוטומה נסיכת יפן Her M a j e s t y רשומה עם הנרייטה הימלר נסיכת אשכולטניה. מחר אני עושה פרק אז מי שבנתיים רוצה להרשם יכול עד פרסום הפרק של מחר . ומצורפת תמונה של מנחת התחרות.. אז מי שיכול לעשות לי לוגו

קטקטXD

New member
אופס ../images/Emo122.gif זה לא הלוגו זה התמונה שעשיתי ממנה

הנה הלוגו-->

DOLLS GIRL

New member
תודה לשתי הבנות שהכינו את הלוגו

אני אשתמש בראשון כי הוא עם התמונה שרציתי אבל שניהם כל כך יפים הלוואי שהייתי יודעת לעצב ככה

Manga136

New member
כדאי לי? או שאולי לא? ../images/Emo142.gif

אני לא רוצה עומס, אבל זה מאוד מפתה. מה לעשות?!

Manga136

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif

אולי... ^^ אבל יש כמה בעיות: 1. אני חושש מעומס. 2. אין לי מושג עם מי להרשם. אבל אני קיבלתי הצעה מהמארחת אז יכול להיות שאני אקח את הסיכון.

קטקטXD

New member
איןן לך משוג עם מיי?!?1

יש לך סימיות מדהימות! אני לא חושבת שזה יהיה בעיה..

DOLLS GIRL

New member
הטופס

כינוי בפורום: שם סימית : על איזה מדינה את שולטת:(אפשר להמציא מדינה!)(אסור לכמה משתתפות להרשם עם אותה מדינה ) תאור של המדינה: למה אני צריכה לזכות בתואר נסיכת המסלול?: תמונה:

Manga136

New member
על החיים ועל המוות! ../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif

כינוי בפורום: Manga136 שם סימית : שאנון אלסון. על איזה מדינה את שולטת:(אפשר להמציא מדינה!)(אסור לכמה משתתפות להרשם עם אותה מדינה ): דרום אפריקה. תאור של המדינה: מדינה מלאה בנשים יפות ומיוחדות לשמרבה הצער המלריה שופעת בה. למה אני צריכה לזכות בתואר נסיכת המסלול?: אני צריכה לזכות כי אני יודעת שאני יפה מספיק, וגם אם לא אזכה אני אפסיד וכבוד ולא אתבכיין. בקשה: אני יכול בבקשה לפעמים לדבר בשמה על איך היה לעשות את המשימה וכל זה? מחוץ לפרק כאילו...

DOLLS GIRL

New member
רשומה

ואממ כן אתה יכול לדבר בשמה .. בעיקר במשימות וזה כי זה היה מוזר לקורא במשימה :" שאנון אומר ש.." זאת לא צריכה להיות אפילו שאלה

Manga136

New member
שאנון -אומרת- ש... ../images/Emo142.gif

1. ואני בן. 2. הכוונה היא למשהו כזה: שאנון: ייאי! נרשמתי!

למעלה