נסיכה שלי..

BaBy BoY14

New member
נסיכה שלי..

בזמן שלא היית כאן היה לי זמן לחשוב עלייך זמן קצר לתאר את פנייך פנייך היפות פנייך מחייכות בזמן האחרון אני מרגיש מוזר כאילו שאת הולכת ולא נשאר דבר אני נשאר כאן לבד ואת רחוק ומאז לא מסוגל יותר לצחוק אני איש של חושך בין טיפות של אור מחכה ליום בו היא תשוב בו היא תחזור כוכב שלי רוצה רק אלייך רוצה שוב כמו פעם לראות את פנייך לחבק ולהבין מהו גורל אכזר לחיות רחוק ממך עליי נגזר רוצה רק אותך נשמה יפיפיה רוצה אלייך כי את מלאך כי את פיה מדמם על הריצפה מרסיסים של אהבה כי את הלכת ונשארה לי רק תקווה מתי כבר תשובי נסיכה יפה שכמותך כי כבר שכח ליבי הקטן איך נראית דמותך אני אוהב אותך אוהב אותך כל כך כי את פשוט ילדה זהב.. ילדה מלאך!!

יפה..

אני רק מקווה שזה לא על הידידה הזאת שלך

אוףףף...

אתה צריך לשכוח אותה לצאת ממנה כבר היא לא שווה את כל היחס הזה אם היא לא מחזירה לך את אותו היחס והיא לא... אז תעשה לעצמך טובה ותפסיק... כמה שתמשוך את זה יותר זה יכאב יותר

BaBy BoY14

New member
מסכים איתך..

היא באמת פוגעת בי...והיום בבוקר רבנו היא רוצה להגיד לי משהו אבל פנים מול פנים..נחכה למחר..

sh53

New member
ומה אתה חושב שהיא תאמר לך?

שהיא אוהבת אותך? שהיא רוצה אותך? שהיא שם בשבילך? האם הלב שלך שווה את זה?

BaBy BoY14

New member
אני יודע שלא...

אני יודע שאלו דברים רעים אבל אני מחכה למחר ואני לא רוצה לדבר על זה בנתיים אני רוצה רק שיגיע מחר...גורם לי להרגיש רע לחשוב על זה..

sh53

New member
רוצה להקדיש לך שיר על העתיד שלך../images/Emo13.gif

אולי העתיד הזה שאכתוב עליו נראה לך כל כך רחוק, אולי העתיד שעליו אדבר נראה לך לא ריאלי אבל אני חושבת שלפעמים מחשבות מתגשמות, ואני מאחלת לך שדווקא המחשבה שלי תתגשם אצלך
ילדה יפה שם מביטה אליך מחלון ציפיות לה לגביך גדולות כבלון חושבת היא על עתיד קסום איתך האם הוא ורוד כאהבה ורומנטיקה האם הוא צהוב כסביון או פרח השמש או שמא הוא אדום כלהט האהבה בקרבה אליך והילדה עדיין ממשיכה שם לעמוד וחושבת לה לעצמה האם החלום הוא אבוד? ובלבה היא חושבת הרי הן לה אתה אהוד למה? היא שואלת את עצמה האם לא נועדת בשביל אותה עלמה? חייה בלעדיך הינם חיים כשממה הן רק ילדה היא ילדה שעומדת ליד החלון וטווה לה היא שם חלום

למעלה