נסיכה במכנסיים?

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif בהחלט <:

[בנות אחרות שהגיבו - ~קצת~ טקט ורגישות >>]
 
מצאתי כמה תמונות,

אחת- תינוקת עם כתר מקרטון. לא יודעת אם יעזור כל כך. שתיים- מלכת אנגליה עם כביסה מאחורה ומכנסיים בינהם. אתה יכול להגיד שהנה הכביסה שלה יש לה גם מכנסיים. שלוש- אישה עם מכנסיים וכתר. אתה רוצה בכוונה דולי עם מכנסיים וכתר, או שזה מספיק? מקווה שעזרתי^^
 
תודה לכולם.

כבר התמונה של יסמין עשתה את העבודה. ופניתי לכאן כי רציתי ציור ולא נסיכה אמיתית. (אני מניח שילדה בת 4.5 לא תבדיל בין הנסיכה דיאנה והנסיכה זינה).
 
נשלים?

הנה משהו לאות תודה (סוףסוף רביד לובשת גם מכנסיים) חלק מהתמונות והרעיון נלקחו ממשחק בשם "מר תפוח אדמה", המצוי תחת רשיון GPL(מותר להעתי תוך ציון המקור). תמונות אחרות הועתקו והותאמו מתוך פורום זה. אם מישהו\מישהי מעונינים בקוד המלא, אשמח להעלות אותו (בכל מקרה - מותר להעתיק מהכתובת שכתבתי). OK?
 

אנבלייי

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

תודה
 
וואו זה מקסים מצידך^^

רביד זכתה נראה ליP: חוץ מזה אתה תמיד יכול לספר לה על כמה שחצאיות ושמלות של נסיכות זה הכי לאסט סיזן
 

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifתודהרבה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

 
מגיע כברירת מחדל עם כל הפצת לינוקס

יתכן שקיים אפילו בlive-cd כדוגמת קאזית (זהירות, קובץ גדול) http://mirror.iglu.org.il/pub/kazit/kazit2.1-knx3.6.iso
 
תשובות לכמה מסרים ישירים:

1. באתר הזה יש מעין משחק שמאפשר להלביש בובה (אולי מישהי תסביר יותר ברור). המשחק עובד על fire fox, ועל microsoft internet explorrer מגרסה 6 ומעלה. 2. אם מישהי מוצאת באתר תמונה שהיא יצרה (וזה אפשרי, השתמשתי בתמונות מפורום זה) שהיא לא מעונינת שתשאר שם, ניתן (וגם רצוי) לשלוח לי הודעה עם הפניה לקובץ התמונה המקורית, ואני כמובן אמחק אותה. 3. כן, מותר להעתיק (כתבתי את זה גם במקור). אם למישהי יש אתר והיא רוצה לשים שם את כל המשחק, מותר. אם יש בעיות להוריד את הקבצים מגיאוסיטיס, אני מוכן לשלוח את כל הקוד למי שצריך (מסרים, גבירותי, מסרים). תוספת שלי: מותר גם לשנות אחרי ההעתקה. אבל - אם נותנים לאחרים לשחק, זכות ההעתקה נשמרת (גם אם עשיתן שנוי בתמונות, או בקוד המקור).
 
למעלה