נסיך קטן שלי

batzush

New member
נסיך קטן שלי

רציתי לכתוב לך מכתב ביום הולדת שלך שהיה בדיוק לפני חודש ב 3 באוגוסט ובו היית בן שנה. לקח לי חודש לחשוב על מה אני רוצה לכתוב לך ואיך בכלל לכתוב את זה ואני מקווה שעכשיו זה ימצא חן בעיניך. בשנה האחרונה אני לומד להיות אבא ואתה לומד להיות אדם ולגדול , אני יודע שכל דבר חדש שאתה לומד קשה לך נורא ולפעמים נראה מפחיד וקשה וכואב , לפעמים אפילו מצחיק ומשונה. אני מצד שני לומד איך לזהות כאב , חולשה , מתי הבכי הוא בכי של מצוקה ומתי לא , מה לעשות כשכואב לך , מתי אתה רוצה לאכול ומתי סתם בא לך לכרסם משהו (לחם עם נוטלה שכמוני זה הדבר שאתה הכי אוהב בעולם) , למדתי להחליף חיתולים למדוד חום להכניס נרות לעשות אמבטיה להלביש לסרק לנקות אוזניים , ואולי יהיה לי מספיק אומץ ללמוד לגזור לך ציפורניים. אתה מצד שני למדת פי כמה וכמה ממני , לזחול לעמוד ללעוס לצחוק לחייך להושיט ידיים לצבוט להדליק אור לצלצל בפעמון לברבר , לשחק ללכת לגן לרכוש חברים להעביר ערוץ בשלט ולרקוד לצלילי השיר "בובה בובה להלהלה". אתה תדע להעריך את הדברים האלו רק כשתגדל. אתה מדהים נסיך קטן שלי , הכי יפה בעולם אני אוהב אותך הכי הכי הכי בעולם אני רוצה לאחל לך המון מזל טוב (למרות שזה קצת באיחור) , תדע לך שלא משנה מה יקרה תמיד אני אעמוד לצידך , בכל בעיה וצרה שתיתקל תוכל לסמוך עלי. אוהב אותך תמיד אבא מכור

shno

New member
מזל טוב לאבא בן שנה וחודש ../images/Emo13.gif

וכמה שאני שונא להגיד את זה - אני אגיד: חכה חכה.... כי זה רק הולך ונהיה טוב יותר, ממכר יותר, מאתגר יותר ונפלא יותר!

hag70

New member
אותו כנ"ל לגביך../images/Emo13.gif

למעלה