אין במילה שלי ק' אז יש מ או ל מהמילה משקל אז איך זה שבמילה כלום אין שום דבר?
פ פתרונות לכל Active member 28/1/21 #34 נכתב ע"י שמלת תחרה1: אין במילה שלי ק' לחץ כדי להרחיב... אז יש מ או ל מהמילה משקל אז איך זה שבמילה כלום אין שום דבר?
נכתב ע"י שמלת תחרה1: אין במילה שלי ק' לחץ כדי להרחיב... אז יש מ או ל מהמילה משקל אז איך זה שבמילה כלום אין שום דבר?
שמלת תחרה1 Well-known member 28/1/21 #36 נכתב ע"י פתרונות לכל: אז יש מ או ל מהמילה משקל אז איך זה שבמילה כלום אין שום דבר? לחץ כדי להרחיב... יש 2 אותיות לא אומר איזה אותיות במילה משקל ובכולם יש פגיעה.
נכתב ע"י פתרונות לכל: אז יש מ או ל מהמילה משקל אז איך זה שבמילה כלום אין שום דבר? לחץ כדי להרחיב... יש 2 אותיות לא אומר איזה אותיות במילה משקל ובכולם יש פגיעה.
שמלת תחרה1 Well-known member 28/1/21 #35 נכתב ע"י פתרונות לכל: משהו לא מסתדר. במילה כלום אין אף אות. במילה משקל יש שני בולים. אז שק במקום הנכון. אבל אז במילה נשיק צריך להיות לפחות בול של ש ופגיעה של ק ולא כך הוא... אז בבקשה לעשות סדר בתגובות למילים לחץ כדי להרחיב... אכן במשקל יש 2 בולים. בול זה אומר שיש את האות, רק שאינה במקום. במילה כלום יש פגיעה אחד במקום.
נכתב ע"י פתרונות לכל: משהו לא מסתדר. במילה כלום אין אף אות. במילה משקל יש שני בולים. אז שק במקום הנכון. אבל אז במילה נשיק צריך להיות לפחות בול של ש ופגיעה של ק ולא כך הוא... אז בבקשה לעשות סדר בתגובות למילים לחץ כדי להרחיב... אכן במשקל יש 2 בולים. בול זה אומר שיש את האות, רק שאינה במקום. במילה כלום יש פגיעה אחד במקום.