נסיון שני

black crow

New member
נסיון שני../images/Emo98.gif

בפעם הראשונה לא היו יותר מדי מצטרפים ומגיבים, אני מקווה שהפעם רובכם כבר מכירים אותי. אז הרעיון היה שהכותבים בפורום (היה נדמה לי שיש כאן כמה) יציגו מעט מהיצירות שנכתבו בהשראתה של האדמונית הנצחית. לי יש כמה קטעים כאלו , היא מלווה אותי שנים רבות וכנפי המוזות היפיפיות המלוות אותה מעניקות גם לי מעט פורקן בכתיבה. אז אשמח למצטרפים ולמגיבים. ולגבי הקטע אתם בטח מזהים את שני השירים שליוו אותי בטיול הלילה הספציפי. בקבוק קסם\חופית יצאנו לנסיעה באוטו, אני הוא ובקבוק קסם קטן. אני יודעת שאף פעם לא חשבתם על בקבוק מי הסבון המפריח בועות כבקבוק קסם, אך בעיניי, בערב הזה הוכח כוחו. נסענו לנו חורשים את הארץ בלילה מטורף אחד, אני הוא והאדמונית שמספרת לנו על העוגיות המתוקות של קרוליינה. ממש כבקסם בועות הסבון שהפרחתי מהחלון יצרו סביבנו רגעים קטנים של אושר. איני מגזימה בתיאור היה זה אושר שהציף כל חלקה בגופי אחרי שנים של חושך. ילדונת בת 14 שעמדה ליד הבורסה באיפור כבד מדי וכתפיים שלא עמדו בעומס הביטה בבועות הסבון שלי, לרגע ראיתי בעיניה את השדה שאהבה ואותה מטיילת בו מריחה פרחים. נהג מונית שרגע קודם כמעט הוריד למישהו דלת עצר להביט במכונית המוזרה שיוצאות ממנה בועות, מחייך כמו ילד קטן. זוג צעיר שישב בתחנת אוטובוס פצח עבורן בריקוד טנגו סוער, כאילו שומע את מנגינת ליבי, עטופים בבועות הסבון שהפרחתי לכיוונם המשיכו לרקוד עד שנעלמו לי מאחור. אפילו אותו שנוהג באוטו, יכולתי לסבול בשקט. חשבתי שלא יהיה לי לילה יפה מזה אף פעם, רציתי לחיות אותו שוב ושובעד שלא יוותר בי כוח. כל העולם רגע, כאילו בכוחן של בועות הסבון להרימו מהשיגרה האפרורית ולהעניק לו חופש, כלא היו עוד מלחמות, כלא הייתה עוד שינאה. אפילו האדמונית הדמונית החלה לשיר לי בקולי קולות "...הי, זו עדיין שנה טובה" חופית

lifahead

New member
או... זה ממש יפה...

אפשר גם ציורים? כי אני מציירת בעיקר..:[

lifahead

New member
הוקי... אבל זה סתם ציור..

אחרי ההופעה כל מה שעשיתי זה לצייר ולשמוע אותה... מה אני יעשה..אין לי חיים. או בצפר או חברים חח..

lifahead

New member
אממ גם זה צוייר בהשפעתה..

בהשפעת פרשס טינגס בעיקר.. אנלא יודעת למה.. קחו לינק

black crow

New member
GIVE ME MORE

את מציירת חודר וחזק מאוד, מסוג הדברים שאני מתחברת אליהם. זה תחום שתמיד רציתי בו מקום, אך לצערי אפילו פרפר קשה לי לצייר..... חוף

lifahead

New member
../images/Emo13.gif

וואו.. תודה..למען האמת את כותבת ממש יפה וכתיבה תמיד זה תמיד משו שהיה קשה [אני לא יודעת לנסח את עצמי בשיט..]

פלוטו24

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gifאת כותבת מדהים

אהבתי מאד. פעם כתבתי שיר על טורי ובהקשר שלה, אבל זה מביך מידי.

black crow

New member
אחרי שהכרתי אותך...

אני צמאה לדעת, אז מספיק עם הביישנות (אני בטוחה שגם טורי הייתה רוצה לדעת) אז תכתוב כבר.....

רעוּת

New member
גם טורי היתה רוצה לדעת ../images/Emo16.gif

היא בטח גם היתה רוצה שנהיה מאושרים למרות שהיא הלכה

InBaR 85

New member
את כותבת ממש יפה../images/Emo70.gif

את טורי אני הכרתי בגלל שיר שמישהי כתבה והעלתה לאיזשהו פורום שהייתי פעילה בו,והיא כתבה את השם למטה והחלטתי להוריד אותו...ולכן אני סוגדת לדברים כאלו

InBaR 85

New member
מצאתי את הקטע שקראתי!

|לינק|http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=414&msgid=75045643|סלינק|

black crow

New member
הקטע שציינת יפה ....

אבל ( נו, תמיד צריך לבוא אבל), יש בו המון מהסגנון של טורי (לעיתים על סף גניבה ספרותית). יש השראה, שכותבים ברוח הדברים, ויש העתקה, זה קורה גם לי אם אני לא מתרחקת מספיק ממקום ההשראה. דוגמא אחת "היה איזה מקום על הכביש שאפשר היה ממש לטעום גן-עדן" - זו ממש שורה מהשיר, המלים החסרות כדי שזו תהיה העתקה גמורה הן "באופן מושלם". בכל אופן תודה על הקריאה ואם יש לך קטעים משלך את מוזמנת לכתוב כאן, אני אשמח לקרוא....זה תמיד מעניין אותי לאילו כיווני חשיבה מנווטת האדמונית. חוף

InBaR 85

New member
אני אומנם אהבתי את הקטע

אבל אני לא חושבת שהוא מושלם
אני רק מודה לה שהיא כתבה את זה

noosh

New member
זה ממש יפה.

והשרשור הזה ממש מבורך. הייתי מוסיפה פה קטעים שלי, אבל ברובם זה כ"כ מרומז שאי אפשר באמת להבין את ההקשר (כי זה לא נכתב "בהשראה", זה נכתב פשוט בתקופות שהיא זרמה בעורקים שלי כמו דם), והאמת שאני לא יודעת כמה בא לי לקרוא אותם שוב, יותר מדי אמוציות וכאלה. ובאשר לציורים, וול, את רובם אין לי מצולמים (ואת חלקם גם יהיה קשה לצלם מפאת הגודל, או העובדה שהם לא בבית), אז זו בעיה :/.

למעלה