אני מקווה שהבנתי נכון... כאילו 2 זה המשך של 1 רק בלוקיישן אחר??
ח חייםםםם היחיד New member 10/5/06 #8 לא, ה2 וה1 זה סתם פשלה בהעתק הדבק הרעיון הוא להמשיך מאיפה שכתוב צעקה באימה
O orel4400 New member 10/5/06 #9 אפשר לדעת מה יש לכם מאדם?! מסכן לא עשה כלום... הרגתם לי אותו... רצחתם מה לא, מסכן!
ש שילי the one New member 11/5/06 #23 סתם אני במצב רוח טרגי חחח אפילו דגנית התעלפה בגללי חח נועם תהרוג אותי
1 1הדור הבא New member 11/5/06 #34 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איך יכול לשכוח דבר כזה חשוב?!
K KiShKooSh New member 11/5/06 #31 בתסריט שלי(ההוא שזכיתי באדום) הרגתי את דגנית ואת לילי, איה חזרה להיות בת 10 ובןבן עוד חי (תודו, זה כבר רע...) ונעם קיבלה את זה יפה דווקא
בתסריט שלי(ההוא שזכיתי באדום) הרגתי את דגנית ואת לילי, איה חזרה להיות בת 10 ובןבן עוד חי (תודו, זה כבר רע...) ונעם קיבלה את זה יפה דווקא
K KiShKooSh New member 12/5/06 #39 היא לא מתה,יטפלו בה.... אפשר להציל מעקיצת עקרב, הקטע של הסקורפיו שזה מוות איטי ומלא סבל. לילי לא תמות לעולם
היא לא מתה,יטפלו בה.... אפשר להציל מעקיצת עקרב, הקטע של הסקורפיו שזה מוות איטי ומלא סבל. לילי לא תמות לעולם