נסיון שני למשחק חדש

נסיון שני למשחק חדש

אני מצרפת להודעההבאה קטע מתסריט שהיה בשמיניה המשיכו אותו ע"פ דמיונכם, שימו
לא לכתוב את מה שהיה במקור

הקטע הוא מפרק......................

54 קבלו והמשיכו: 1. כיתה (המשך) יום לילי מקרבת את האקדח לדגנית... דורכת אותו... לילי טוב דגנית... מילים אחרונות? דגנית (על סף קריסה) את לא נורמלית... יש לי ילד. לילי אני שמחה לשמוע. אדם אל תעשי את זה... לילי שתוק... שניכם... תלכו לשם. מסמנת עם האקדח לעבר הזגוגית, אדם ודגנית ממהרים לציית, אדם כמעט נופל בדרך. רגע קטן של אימה... הוא קם... לילי תסתובבו. פנים לראי... שימו ידיים על הראש. אדם ודגנית עם הגב ללילי עכשיו... בטוחים שהיא הולכת להרוג אותם... מצלמה קולטת את האימה בפרצופם... לילי דורכת את האקדח... 2. כניסה לבית ספר, המשך יום השביעייה ורותם.. והשוטר. כולם המומים. אבנר מגיע. רותם רצה לחבק אותו. אבנר השוטרים הולכים לפרוץ פנימה... ואז נשמעת ירייה , כולם מסתכלים לכיוון הכיתה... פולטים זעקת אימה...

אבנר רץ לכיתה..

נכנס ונחרד למראה הזוועה שנגלה לעניו... אדם מוטל מתבוסס בדמו.. לילי ירתה בו!... לילי יושבת בוכה בהסטריה וצועקת:"זו לא הייתה הכוונה שלי אבנר באמת" אבנר(צועק בפאניקה...:"דגנית תזמיני אמבולנס מהר (ללילי) מה עשית לבן שלי? רוצחת!! שמישהו ימשיך אותי...

Rioter

New member
ניני פורץ בסערה לכיתה

ומתחיל לצחוק. "חהחה! מגיע לך! בלונדיני מחומצן! סוף-סוף אחותי תחזור לשפיות!"

חחח איה נכנסת לכתה...

אדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדם ומתחילה לבכות עליו (אני אכתוב את המילה בתעתיק כדי שתבינו.. לא livcot אלא levacot) קאפיש?? בנתיים בחוץ... כל שאר השמיניה עם מאיה ובן בן בחוץ.. שומעים אמבולנס בדרך.. עוצר וחובשים נכנסים לכיתה עם ציוד.. הם מנסים להיכנס..(שאר השישיה ז"א) אך החובשים חוסמים את דרכם לנוכח המראה... החובשים נכנסים בודקים לאדם דופק כאשר הוא לא נמצא הם מתחילים בהנשמה אך כל התקוות אבדו.. אדם נרצך.. הם מכניסים אותו לשקית (חח) ויוצאים.. השמיניה שלא הורשתה להיכנס לא יודעים מי הנרצת ומנסים לברר לפי המידות הניכרות דרך השקית..

יש כזה שיר על רחל אמנו

והוא הולך ככה"רחל מבכה על בניה" זה פסוק מהמקורות (מהתנ"ך) ולכן אני מסתמכת על כך שזה עליו ולא אותו

orel4400

New member
אני בוכה כמו מפגרת רק בגלל זה

חחח עזבי... יש לי שריטה במוח...

אמשיך...

אף אחד מחברי ה6 שבחוץ לא מוכן לחשוב שהנרצח הוא מישהו מוכר ניני: המידות מזכירות את השוטר שעמד ליד יואל נטשה: אבל הוא לא היה בחדר בזמן היריה, זה חייב להיות או אדם או דגנית איה יוצאת החוצה מהחדר בוכה במצב של כמעט התמוטטות ואומרת: זה אדם. פתאום החובשים מרגישים תזוזה בשקית, הם פותחים אותה ורואים שאדם מנסה להזיז את הרגלים ומבינים שהיה לו מוות קליני (מוות קליני הוא למעשה מצב זמני בו הלב אינו פועם ונפסקת פעילות הלב והנשימה, אך רקמת המוח אינה מתה עדיין. מרגע הפסקת אספקת דם למוח ולאברים החיוניים, תאי המוח מתחילים לעבור תהליך של הרס. הרס של תאי המוח הינו בלתי הפיך בשל חוסר יכולת ההתחדשות של תאים אילו. מצב זה יכול להסתיים בנזק מוחי או מוות של ממש אם הוא מתמשך זמן רב מדי) מוציאים אותו מהשקית וחוזרים לכיתה ע"מ לתת לו טיפול ראשוני ובקביל מזמנינם ניידת טיפול נמרץ....

orel4400

New member
אעעעעעעע ידעתי שהוא לא ימות!

לאחר כמה רגעים כולם מתחילים להבין מה קרה להם ואז איה מתעלפת ואחריה ניני... פתאום מאחורה מתקרב אליהם מישהו לא מוכר.... (תמשיכו...)

נו טוף (במבטא יקה) אמשיך

דורי, אבי, מיקה נטשה ורוני מסתובבים לאחור ורואים את אח של אסיה ותמר (מקווה שזכרתי נכון מי אחות של מי) מגיע בריצה הוא נעצר למראה איה וניני המעולפים ושואל: הם אלו שירו בהם? דורי:לא, אבל מי אתה? האח: אני ישראל (ישראל נמצאת בתוך יבשת אסיה), ואני אח של תמר היועצת שלכם אז מי ירה ובמי ירו? רוני: ירתה העוזרת שלהם (מצביעה על איה וניני שבזכות טיפולם המסור של אבי ומיקה מתחילים להתואשש) והיא ירתה בחבר שלנו. ישראל (רואים בפנים שלו שהוא נרגע): הא, אוקי תודה. לאחר מספר שניות הוא נזכר לשאול: ומה עם החבר שלכם הוא בסדר? נטשה: בסדר זה ענין יחסי לעומת איך שהוא היה לפני 10 דקות אני חושבת שזה נקרא בסדר... בינתיים גם תמר מתקרבת לאזור והיא ישראל מתחבקים. ישראל: (בלחש לתמר), כבר פחדתי שאבדתי גם אותך שזה חזר על עצמו כמו עם ... תמר: (עונה בלחש), שששש אל תדבר על זה פה לא יודעים על הקשר בינינו... במקביל רואים שבכיתה מכינים את אדם לפינוי לבית חולים... בחדר השני יואל מתחקר את דגנית לגבי מה שקרה בכיתה ודגנית מחילה לספר... תמשיכו

ממשיכה (בונה זה כיף)

דגנית(בוכה בכי תמרורים חח) וו.. וא-אז (תדמיינו שהיא מגמגמת אין לי מושג איך לעשות את זה) היא אמרה לנו להסתובב לכיוון המראה.. והסתובבנו! קיווינו שבצד השני יש מישהו שיראה אז ניסיתי לדבר או לעשות משהו! אבל כניראה שלא היה שם אף אחד.. יואל- אבל מה היא אמרה על השותפים שלה את זוכרת?? דגנית- א..אני ל..ל..לא זוכרתת יואאל בבקקשה תתן לי לצאת לדדי אני רוצה לראות אותו. הוא בטח דואג לי מאוד! יואל-אוקיי תצאי אנחנו נדבר על זה יותר מאוחר. אבל עוד היום דגנית אני לא מוכן לבזבז זמן. דגנית יוצאת רואה את דדי.. דדי רץ אליה בוכה מאושר, אולי מבוהל מבולבל זה בטוח.. דדי- דגניתי שלי, איך שדאגתי לך, כ"כ פחדתי כשלא ראיתי אותך בחדר חשבתי שאת כבר בתוך האמבולנס.. אף אחד פשוט לא ידע מה יש לך.. דגנית- דדי (מחבקת אותו חזק) היא יירתה באדם (לא מצליחה להמשיך יותר ולפני שדדי מבין מה קורה הוא מוצא אותה מוטלת מאולפת) בונה אני טרגית היום חחח

Rioter

New member
פתאום

דני פרץ לכיתה כרוח סערה, וצעק: "מי הזיז את המילקי שלי??????" שקט השתרר, ורק חרחוריו האחרונים של אדם נשמעו. לפתע, פרצה אוראל אל הכיתה, וזעקה: "כןןןןןן!!!!!111 הוווו כןןןן!!1111", הרימה את אדם בידיה החסונות (
האומנם?), וברחה מהכיתה. איה, צופה במחזה המוזר ובבחיר ליבה החטוף, השתטחה על הרצפה, והחלה לצרוח ולבכות
ניני ניגש אליה, חיבק אותה, ואמר: "אל תבכי איה'לה, הוא בסה"כ בלונדיני(ת) מחומצן(ת).."

המשך:

דדי נכנס לכיתה אף הוא ואומר לאיה:איה, תפסיקי להתנהג כמו ילדה בת 10 ניני ואיה מסתכלים עליו במבט מוזר ואיה עונה לו: מעניין למה אני מתנהגת ככה. בינתיים בחוץ שאר חברי השמיניה הצופים במחזה המוזר שבו אדם נישא על ידי אוראל עוצרים את אוראל ןאומרים לה:אנחנו לא יודעים מי את וזה גם לה משנה, אנחנו רואים שאדם חשוב לך ולכן אם את באמת רוצה לעזור לו, תני לרופאים לטפל בו, אוראל רק מסתכלת עליהם אך ממשיכה ללכת היא מסתכלת אחורה ועונה: אני כבר אדאג לו...

למעלה