נסיון: |שופינג|

.m

New member
לא. אני לא באמת רוצה לדעת... ../images/Emo12.gif

לירונר

New member
אבל היום יש שאדאו, לכן

Yaniv-DC

New member
כמו שאמרתי.

בתח"ת. הכל כתוב בעכוז. גם בצד הקלט, גם בצד הפלט. אלוהים דיברה מגרונה של פנינה רוזנבלום. נשבע!

זה מתחיל להפחיד אותי

אולי
צודק ואני באמת smartchild: א. אנחנו אף פעם לא בפורום באותן שעות ב. הוא אף פעם לא מגיב להודעות שלי יכול להיות שזו הגרסא הגיי-דוסית ל fight-club? ואם כן, אני אד נורטון
או בראד פיט
? WHERE IS MY MIND?

9סנורקה9

New member
אתה בראד פיט ../images/Emo67.gif

האם להאמין לסמארטצ´ילד? עוד מעט הוא יטען שהטבח שהיתושים עורכים בי שלושה לילות הוא בגלל הדברים ה"לא טהורים" שהמיטה שלי ידעה.

shan17

New member
בוא נסיים את זה בפשטות ילדון יקר

אותך לא הייתי לוקח לנהל את השרת שלי וגם לא את מדור ההומור באתר שלי או את מדור ההלכה למעשה, לא הייתי רוצה שום קשר אליך ואל הדעתנות החכמולוגית שלך משום שנבירה קלה בהודעות הכביכול מחוכמות שלך מגלה שיטחיות גרידא... אז, כשם שאמרו כאן רבים וטובים לפני, ואני מצטרף אליהם: טוב אני לא אכתוב את זה כאן, תסתכל שתיים שלוש הודעות למעלה... בקריאה משותפת של כל אומות העולם: smartchild, תתבגר! שלך לתמיד (או שלא), שן נ.ב רק אני שמתי לב לזה שהרב "מוגרבי" בחילוף אותיות קל "וגרבים"? |גרבים|

amir100

New member
ל-SmartChild

בס"ד כתבת שהמדע הוא קשקוש אחד גדול. הלא ידוע שהקבלה היא מדע. אז אתה אומר שהקבלה היא קשקוש ? ראה קישור אתר הקדוש. שים לב בעיקר לשאלה 13 בהשוואה בין מדע עכשווי לקבלה. ואני מציע לך ללמוד קצת קבלה לפני שאתה מטיף על התורה שהיא ההפשטה של הקבלה לפשוטי העם. תצטרף אולי לקבוצה של הרב מיכאל לייטמן ואולי תחכים קצת. יש לך עוד הרבה ללמוד על התורה לפני שאתה מפרש אותה.

Unicorn Fairy

New member
הנה ה- |שופינג| החמוד...

מתפללת ומקווה שהחזרתי אותו.... נראה לי שפשוט צריך לעות רווח לפני ואחרי ואח"כ זה יוצא

Unicorn Fairy

New member
ועכשיו??? |שופינג|

|שופינג| ? נראה לי שהחרימו לנו אותו בגלל אוברדראפט....

לירונר

New member
|שופינג| ~../images/Emo70.gif~

למה לאלאדין זה מצליח
אז לא הנתי תפילין מאז כיתה ט (אממ.. ולפני יומיים) זה לא אומר שלא מגיע לי !!!!!!

למעלה