נסיון: |שופינג|

dodobird

New member
"והיית אך שמח"../images/Emo13.gif

בס"ד באמת מרמלד, באמת. כמָה שנאמר- "החיים הם פיסת רפש,אם תתבונן בהם/החיים הם צחוק,המוות הוא בדיחה ראה, הכל הוא רק מופע/תן להם לצחוק בלכתך, רק זכור- הבדיחה האחרונה היא על חשבונך" האדמו"ר מונטי פאיתעֶן

לירונר

New member
דודובירד, אתה מתחיל להפחיד אותי ../images/Emo5.gif

תצא מזה ~
~ -סטירות לחי מצלצלות על ימין ועל שמאל- אתה שם
(אופס.. השרת הלך) דודובירד, לאאאאאאאאאאאאאאאא

לירונר

New member
לילדון החכמולוג ~../images/Emo70.gif~

נשמה כפרה עליך, את הדברים האלה למדתי גם בבית ספר דתי, ומשום מה זה ממש אותו דבר יהההה.. איזה יופי מקסים, לא

dodobird

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חושב שילדחכם עושה רושם של בחור ממש ממש

לירונר

New member
חח... תסתכל בכרטים האישי שלו

נראה אותך אחרי החוויה הזו ~
~ אך.. כמה קשה היא

Yaniv-DC

New member
וואו! אני עשיתי את זה אתמול!

ועוד לפני השינה... אל תשאל איזה סיוטים היו לי בלילה... בעעעע...

לירונר

New member
../images/Emo5.gif מסכן ../images/Emo5.gif

אני יודע מה עבר עליך אחרי ה´בתח"ת´ של היום בבוקר (ששוב, עשה לי את היום), הגעתי לכרטיס שלו אלוהים ישמור ~
~ האימה, הפחד, הזעזוע, הגועל, התיסכול, החלחלה מי ידע שישנם כל כך הרבה רגשות שפורצים (איזו עברית מוזרה) בגלל כרטיס. השם ירחם ~
~

דווקא יש שם רמזים

שמסגירים שמדובר במתחזה: א. בכרטיס האישי כתוב שם פרטי: כליפה. בסיקול אותיות: להיפך! ב. מוגרבי = ומי גבר? ג. הניק רומז על התחביבים של הבחור: SMARTCHILD = SM - סאדו מאזו + ART - אומנות (ארוטית, מן הסתם) + CHILD - פדופיליה ד. לפי הכרטיס הגיל הוא 26. 26 בגימטריה = הז´ הגאה

ננסי דרו../images/Emo62.gif

היא הגרסא הנשית המקבילה (והלועזית) לירון זהבי כמובן, רק שהיא קיבלה סדרת ספרים משלה וזהבי נתקע עם החסמב"אים לנצח.. בחורה חיננית מאוד,רק שתדע לך.

9סנורקה9

New member
ערוץ 6.

אבל שים לב, שהפעם רק הצעירים מכירים את הסדרה הזו, בניגוד לסדרות עם ניחוח הנפטלין שאתם נוהגים לשלוף כאן...

למעלה