נסיון: |שופינג|

shan17

New member
|הודעה| |חירום|

|סמיילי חצי צוחק חצי בוכה| |כדור הארץ| |אהבה| |מחשב| |כדור בדולח ענק ובתוכו מפלצת| |שן|

shan17

New member
אם |שופינג| אחד לא יעבוד...

אולי כמה יעזרו |שופינג| |שופינג| |שופינג| |שופינג| |שופינג||שופינג||שופינג||שופינג||שופינג||שופינג||שופינג||שופינג||שופינג||שופינג||שופינג|

SmartChild

New member
shan17 - תגובה../images/Emo63.gif

בס"ד הנסיון שלך לרשום הרבה פעמים |שופינג| |שופינג| |שופינג| מצביע על איטילגנציה של חילוני! תבין שמספיק לרשום פעם אחת את המילה שופינג בתוך הקווים ||. הסיבה לכך, שהקווים מייצגים ערך חיובי (במתמטיקה). וכאשר רושמים מילה מוקפת בקו, המילה נשמרת בשרת בערך סיבית true כלומר, חיובי = 1, וכאשר רושמים פעמים רבות |||| זה מעמיס על השרת והוא עשוי לקרוס, ולכן, הסיבה שלא קיבלת תמונת "שופינג" היא כי השרת חסם אותך מכיוון שהפגזת אותו בערך חיובי שבמצטבר גדול על יכולת החישוב של המחשב המרכזי בתפוז ובמצב כזה המספר משתנה למינוס וזה כבר גורם לבעיות בשליחת הדוא"לים. *** בתורה רשום הכל, החל ממבנה הדנ"א ועד לתוכנית היקום.

Yaniv-DC

New member
אהה...

בתח"ת מעניין למה בכל אייקון אחר זה נותן לעשות את זה מבלי שהשרת שומו שמיים יקרוס. פסק ההלכה אגב, אומר שלדוסעלעך אסור אינטרנט. אני ממש מתחנן בפינך, לשם שמיים ואחדות העם, אנא כבד את פסק ההלכה, והתנדף מכאן כהתנדפות דאודורנט על בסיס אלכוהול. *** הכל רשום בעכוז, מהקלט ועד הפלט.

לירונר

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עשית לי את היום, חכו ותראו איזה מצב רוח יהיה לי בשאדאו

לירונר

New member
מאיפה הבאת את זה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מתוק שלי (כן.. בטח), סיבית ´1´ במחשב בענייני מספרים היא מייצגת שלילה. לכן, לדוגמא המספר 200 (11001000) הוא בעצם 56- (00111000) כי אם תשים
הסיבית השמאלית ביותר ב200 היא ´1´... זה היה שיעור קצר בתיאוריית המשלים ל-2, ועל זה יש לי בגרות השנה... כיף ללמוד מחשבים רק בשביל לעצבן את הילדון החכם.....

SmartChild

New member
לירונר סיפר בדיחה - חה חה חה!../images/Emo63.gif

בס"ד לירונר הוכחת את השקר החילוני. אני אספר את מה שכתבת לפני כניסת השבת בבית המדרש של הרב מוגרבי כדי לעשות שמח! כתבת: "לכן, לדוגמא המספר 200 ... הוא בעצם 56- ..." המספר 200 הוא -56, חחחח, שמעתם??! אולי שחור הוא לבן, אולי גבר הוא אישה, בעצם אצלכם ההבדל מטושטש, באמת זה הוכחה נוספת שכל המדע סותר את עצמו. ניוטון חשב שגילה נוסחה - הגיע איישטיין והוכיח את טעותו של ניוטון, הכל בלופים במדע, וזה הסיבה שבכל שנה משפצים את הכבשים, רוצה דוגמא? אחד העמודים של הגשר במחלף "קסם" התחיל לשקוע - למה? בטח המהנדס חשב שהמספר 200 שווה ל-56 וכל הגשר קרס! חה חה חה. תגיד, לירונר, אתה שלומד "מחשבים - פחשבים", שההיגיון הוא האלוהים שלך לא מבין את הסתירה שבמדע? פעם חזיר שווה פרה אדומה ופעם 200 שווה -56 ופעם גבר שווה אישה ופעם ופעם ופעם לפני הרבה שנים אנשים האמינו, המדע לא היה קיים ואנשים חיו באושר אמיתי. לירונר - בטח תגיד שהיית לך שגיאת כתיב ויצא לך במקום, ואתה יודע, אנחנו כבר מכירים בפורום ואני אסלח לך! *** אלוקים דיבר מגרונם של חז"ל והאמת יצאה לעולם

למעלה