נסיון לסיכום שבועי...

ש ר ה לה

New member
נסיון לסיכום שבועי...

*בתחילת השבוע קפצה לביקור חפוז אותה אחרת עם כבשים, אבל לא אלה הרגילות הנוהגות לאכול עשב באחו, אלא כבשים מסוג שונה בתכלית העוסקות ביחסים relationsheep/ ככבוד - בטחון - שייכות - הצלחה... *freenim הגיחה לרגע וביקשה מקום לבילוי באיזור המרכז. איזור המרכז שלי ,טחול,כבד כיבה ובטן הם ממש לא המקום בו נעים לבלות כרגע....
. גאיה ק פתחה בדיון מענין על טאקט וטאקטיקה. לצערי נוצרה בפורום ביומיים האחרונים טאקטיקה של חוסר טאקט ולא ארחיב על כך את הדיבור... מאזיןצופהלומדמסיקבא במצגת הנותנת לרגע לחשוב שדרך התנהלותן של נשים מבוגרות נהירה לך. אגב, המצגת מצוינת אבל אני כנראה טעיתי כשחשבתי שאכן כך הוא. טובי66 שואלת שאלה שבעצם מטרידה את כולנו "איך נגרום למורים גאוות מקצוע", ומייחלת שמכאן תצא הגאולה למורים. -מסופקתני... מאזיןצופהלומדמסיק דואג להראות לנואיך גבר שלא היה שבועיים בבית דופק (תרתיי משמע) את מסיבת ההפתעה שהוכנה בעבורו בעוד מועד. ובהמשךמלמד ומחכים אותנו בפסקי הלכה מרתקים... יעלה20051 מודה לכל על ההתיחסות לנוכחותה ומבטיחה להבא להתאזר בסבלנות. Amiram66 שכח לרגע את העברית התקנית בשאלתו התמוהה כמעה: SARALE WHO "מי זאת בכלל" -ואני עונה לך עמירם ששרה'לה עשתה מאמץ כביר כדי לנסות ולהציל את הפורום הזה המיועד למחיקה אם לא תצלח דרכי כאן. חטאי הגדול הוא שאני מנסה לעמוד במטלות הניהול המאוד ברורות שהוטלו עלי... ולהמשך סיכום נסיוני של השבוע: ערדניקית הבחינה בשמי שהוכחל, מה שבעצם קרה רק כמה דקות לפני כן ושלחה ברכת הצלחה.
ערדי. עכשיו כשיש כבר כחול, יש להתחיל לנהל את המקום בצורה מסודרת לפי חוקי הפורומים של תפוז המעוגנים בחוק. -נשבעת שאני מנסה, אבל ללא תמיכה שלכם, פשוט הלך עלי. Amiram66 הפתיע עם פניה רצינית לחתימה על עצומה למען שמירת הדיונה שבערבה. - חתמתי. נשבעת! ערדי הפנתה את תשומת ליבנו לדבריו התמוהים כמעה של הרמטכ'ל רא'ל אשכנזי "אנחנו יודעים איפה שליט מוחזק". אמירה שגרמה לרבים מאיתנו להרים גבה. מאיןצופהלומדמסיק חוזר עם עוד סרטון מחויך.... למה מאזין? למה אינך מצרף את כל הסרטונים בשרשור אחד כדי שכולם יוכלו להנות מהכל? ואל תשכח לשים אזהרה
בשרשורים העלולים לזעזע בתולות הקוראות את פושקין בגורן (כמוני למשל). שלום גם לך סימפתי. נחמד שקפצת לביקורון קצר והבחנת שהנסיכה גמרה את הניהול שכפי הנראה גמר אותה... -אילו פעולות אופרטיביות תעשו כדי למנוע את יבוש הכינרת? שואלת ערדניקית ואילו אני שואלת אילו פעולות תעשו למען השארת הפורום הזה שקרוב לוודאי ימחק אם לא נצליח להתרומם מעל הבינוניות אליה נקלענו לאחרונה... לפחות קיבלתי רעיון מצוין ממ.צ.ל.מ, איך להעביר אתשארית חיי כפנסיונרית על סיפונה של ספינת תענוגות... אתה צודק! זה אכן חלום...
מיקי הקורא - כל כך רציתי שמשאלת ליבך תתגשם אבל רק הימים הבאים יגידו, כשאוכל סוף סוף גם להכניס תכנים לפורום מבלי לנסות להיות שוטרת... עצוב. עצוב לכולנו על לכתו מאיתנו של ראלף קליין ז'ל - אבן דרך חשובה בעולם הספורט והחינוך . יהי זכרו ברוך
הטקס המרשים מאוד של פתיחת משחקי האולימפיאדה בביג'ין הסתיים. מעכשיו, בששה עשר הימים הבאים צפויים לנו לא מעט רגעי אושר וכאב, רגעי צחוק ודמע.... ולסיום. אני מבקשת ממכם באמת ובתמים לתרום את חלקכם בהצלחת הפורום. שהוא פורום הכרויות ...ועוד בקשה קטנה: אם יש לכם אירוע חשוב בחייכם כמו ימי הולדת חשובים, או להבדיל אזכרות (כמו סיפורן של שושה וטובי על האמהות שלהן ז'ל) העבירו אלי לתיבת המסרים כדי שנוכל לציין זאת מעל גבי הפורום. הערה למען הסדר הטוב: הסיכום מתיחס להודעות שפתחו (או שלא) שרשורים המסומנות בעיגול כתום. ברור שכמה מהן בחרתי להשמיט, אל תשאלו למה... לילה טוב ושבת נעימה לכולכם רק טוב ממני שרה'לה

ben 911

New member
את לא חושבת ששכחת מישהו? ../images/Emo10.gif

נסי לנסות נסיון חוזר.

ש ר ה לה

New member
מצטערת ומתנצלת על כל מי ששכחתי בסערת הקרבות

חולה עליך בן
(מתי שמעת את זה ממני בפעם האחרונה??
) תודה שהסבת את תשומת ליבי.

ben 911

New member
שתהי לי בריאה. ../images/Emo13.gif

לא נפלתי מהמיטה.
תיכף באים לאסופותי למשמרת בוקר של שבת....
בעצם זה איש אחד שבא לאסופותי, אלא שהוא כל כך שמן שתמיד נדמה לי שהם שניים.
לכן עגב תמיד אהבתי נשים מלאות.
אתה מקבל הרמון נשים בתוך אישה אחת.

גאיה ק

New member
כולם היו בני,שרהלה

ללא איפה ואיפה. זה כלל גדול בתורה. שבת נעימה גמלך.

סימפתי

New member
איחולי הצלחה לשרה לה בניהול הפורום

Good luck with your new management I wish you the best Sincerely simpatico

למעלה