נסיון לדיון

victoria777

New member
למה שזה לא יהיה טוב?

אישה בתפקיד בכיר שעושה משהו חשוב למען המדינה שבה היא חיה. יש הבדל בין הרג של אנשים לבי הגנה עצמית ועל המדינה מפני אלו שרוצים לפגוע.

john travolta1

New member
אוקיי עכשיו זה כבר וויכוח בין

פמנסטיות כאשר חלקן מצודדות ברמטכלית וחלקן לא. אז אולי כדאי שיתאמו עמדות ע"מ שמאבקן יצליח.

בעיניין ההרג אני מסכימה

ואם לא נצטרך צבא כלל אלא נאייש כנשים את עמדות הנשיאה וראש הממשלה- מה טוב.

ilil4444

New member
בהצלחה עם השירה :)

אני מקווה שלא השתמע שאני חושבת שמקצוע מסויים טוב יותר ממקצוע אחר. אני כן חושבת שיש בעייתיות עם החשיבות שמוקנית ליופי אצל נשים ולהפיכת המראה שלנו לדבר הכי חשוב. מה שניסיתי לומר גם זה שאני לא חושבת שצריכה להיות צורה אחת למי יפה ומי לא... כולנו יכולות להיות יפות כמו שאנחנו...:)

בניגוד לגילך את מוכיחה

בגרות אמיתית. עם כישרון שירה אין סיבה לא להצליח. מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם. מודעת לעובדה שזה קשה שלא "לרצות להיות דוגמנית". מה, אני לא נהנת כשאומרים לי שאני יפה או שורקים ברחוב? נהנת. אבל מודעת להשלכות של זה. ולהיות זמר זו שאיפה לגיטימית, מפני שהיא לא כוללת התערטלות בפומבי (אלא אם כן את ג'נט ג'קסון... :) ) וכשתגיעי למעמד מוכר- תוכלי גם להשפיע על דעות של אנשים וצעירים בעיקר למען מטרות טובות וזה לגיטימי להשתמש בפירסום לדבר כזה. עלי והצליחי.

ThE uVa

New member
אני מדברת קצת בכלליות על הנושא.

השאלה כאן היא סוג של ביצה ותרנגולת, האם האופנה [ומכאן גם הדוגמניות] מושפעת מהחברה או שהחברה מושפעת מהאופנה, או לפחות מה יותר משפיע על השני. אם נאמר שהאופנה היא שמכתיבה את מודל היופי, את האידיאל ואת הנכון, אז הבעיה פה פשוט, וזה לא בסדר שהאידיאל שנוצר בעקבות דברים כמו מכנסיים בגזרה נמוכה ושאר לבושים שדורשים בטן שטוחה, הוא אידיאל לא אפשרי ולא נורמלי, ושהדוגמניות שמהלכות על המסלולים רזות בצורה שלא בריא לשאוף אליה. אבל אם רשתות האופנה לא באמת עושות את זה בשביל עצמן, אלא זה נוצר בחברה והן רק עקבו אחרי זה, אז קצת יותר קשה להאשים אותן. אבל אפשרי בכל זאת, כי הכוח אצלן, ואני לא מבינה איך בעל חברת אופנה שכזאת יכול ללכת לישון בלילה כשהוא יודע שהפרסומות שהוא אישר היום תגרום לשלוש אנורקסיות להתמוטט מחר, כי הפרסומות זה המקום שאנחנו מקבלות ממנו את המסרים האלה בצורה הכי ברורה, תהי רזה=תהי יפה, תהי חפץ=תהי נחשקת ושאר דברים שמיותר לפרט, והחברות האלה מנציחות את זה ועושות את זה בגאווה, אז עם כל הכבוד לכסף, יש דברים יותר חשובים, והנה דוגמה קטנה לחברה שעשתה את זה, ובפעם הבאה שאני אהיה בתל אביב, אני אכנס לחנות הזאת, ולא שמעתי עלייה בחיי לפני. אז כן, יכול להיות שהם לא התחילו את זה, יכול להיות שהדוגמניות של היום דקיקות בגלל שככה אנחנו אוהבים אותן וככה אנחנו קונים, הם בסך הכל מספקים את הסחורה, אבל זה גם בכוחם לשנות את זה, אפילו אם מנהל החברה יצטרך לוותר על המכונית החדשה שהוא התכוון לקנות, כי אם כל דוגמנית בעיתון הייתה נראית טיפה יותר הגיונית, אז פחות ילדות היו שונאות את עצמן, וכן, העולם שלנו היה הופך לקצת יותר טוב. ובאמת, אתן מוזמנות להיות דוגמניות ולהיות יפות והכל, אבל אל תקשיבו לשטויות שאומרים לכן, אל תרזו אלא אם אתן באמת צריכות, אל תפגעו בעצמכן ואל תעשו שטויות, הגוף שלכן הוא כל מה שיש לכן בעולם הזה, זה המקום שלכן וזה אתן, תאהבו אותו ותכבדו אותו, כי עכשיו אומנם זה נראה שווה לא לאכול כמה ימים בשביל להיות עוד יותר שלד, ואולי אז אחד מהסוכנים האלה יגיד שאתן יפות מספיק, כאילו יש להם איזה מונופול על יופי, אבל הגוף שלכן ישאר איתכן הרבה אחרי שתפסיקו להיות דוגמניות, ואתן תצטרכו להתמודד עם כל מה שעוללתן לו, שכן, נראה שווה בזמנו, בשביל הקילו הזה, אבל זה פשוט לא. וגם אם לא תהיו רזות כמו מקל, תאמינו לי שזה לא יגרום למישהו לחשוב שאתן פחות יפות, כי יופי אמיתי זה לאהוב את עצמך ואת איך שאת נראית, ואז גם אחרים יאהבו אותך, גם עם עוד קילו.

למעלה