נסיון לדיון!!

A Pig in a Cage

New member
gingerbread

אני חושב שהכוונה היא שהבית של המכשפה בסיפור המקורי על עמי ותמי היה עשוי כולו ממתקים, ולכן gingerbread שזה מין סוג של עוגיה. קופץ לי גם לראש הקטע שהם פיזרו חתיכות לחם בדרך כדי שידעו איך לחזור הביתה אבל עורבים אכלו אותם והם הלכו לאיבוד. אבל נראה לי יותר הקטע של הבית

ד י י ז י

New member
כל כך הרבה שעות של מחשבה!

(טוב , אולי רק בזמן השיר פתיחה..) ולא חשבתי על זה? תודה!

A Pig in a Cage

New member
i only have eyes for you

2x19 - הפרק בו רוח של תלמיד תיכון משנות החמישים שניהל רומן עם מורתו רודפת את ביה"ס ומשחזרת כל פעם מחדש את הרצח וההתאבדות שביצע פרק יפה מאוד, מין הסתם בגלל הסוף הדי מפתיע לדעתי (היפוך המינים בין באפי לאנג´ל, וממש בסוף כשספייק נעמד על הרגליים כאילו כלום לא קרה)

14מתן

New member
לא התכוונתי לזה

בטח שאני יודע מה זה i omly have eyes... התכוונתי לgingerbread

ד י י ז י

New member
הפרק עם השני ילדים שג´וייס ראתה..

שהיו מתים , רק שהם בסוף לא היו אנושיים והיא החליטה לצאת להלחם עם כל ההורים ברשע ולהקים כל מיני משמרות.. אני לא כל כך זוכרת , מזמן לא ראיתי אותו.. אה , ולקראת הסוף כמעט שרפו את באפי , ווילו ואיימי כי אמרו שהן מכשפות..

A Pig in a Cage

New member
אה

התבלבלתי עם שרשור אחר gingerbread - 3x11 - הפרק בו מתגלות גופותיהן של שני ילדים ומבוגרי סנידייל מתחילים להתחרפן בקשר לכל העוסקים בעל טבעי, ובסוף מנסים גם להעלות את באפי, וילו ואיימי על המוקד, ואיימי הופכת לעכברוש

14מתן

New member
באמת ?

חשבתי שקוראיל לזה הזל וגרצל או משו כזה... אההההה הזל וגרצל זה עמי ותמי באנגלית

ANGEL N

New member
לדעתי השם "המתנה" דווקא מובן ביותר:

אחרי שכבר שמענו את הקוטלת אומרת באנגלית שמוות הוא המתנה שלך ופרק לפני האחרון שמענו מס´ רב של פעמים את המשפט הזה, הבנתי שמשהוא הולך לקרות. אחרי הפרק הלפני האחרון שבוע שלם (עד הפרק האחרון) שמעתי בראש "מוות הוא המתנה" (באנגלית כמובן), אז זה די נתן לי כיוון למה שיכול לקרות. למרות שאני מודה שבחיים לא הייתי צופה את המוות של הקוטלת (לצערי ידעתי אותו בגלל אנשים מעצבנים שלא מזהירים על ספויילרים)

MsPiggy

New member
עונה שישית ../images/Emo58.gif

אוקי - כמעט ובכלל לא הבנתי את השמות של הפרקים כאן... פרק 4 - Flooded פרק 5 - Life Serial פרק 6 - All the way פרקיפ 9 ו 10 - Smashed and Wrecked ופרק 19 - Seeing Red מישהו יכול לעזור?

WillowFreak

New member
הנה הסבר קטן.. ../images/Emo8.gif ../images/Emo58.gif לשישית.

1) Flooded משמעותו - מוצפים, להזכירך בפרק הזה לא רק שהבית של באפי הוצף(
) כך גם היא עם כל המחוייבויות העלו של החיים וכמובן חשבונות... 2) אני לא ממש זוכרת איזה פרק היה Life Serial
3) אני כן זוכרת את All the way אבל באמת לא מבינה מה פשר השם... 4) Wrecked משמעותו "הרוסים" מן הסתם מצבה של ווילו לאורך כל הפרק עם הקסמים וכך גם באפי עם "מערכת היחסים" ההרסנית שלה ושל ספייק... מה גם שזה די מתקשר לשמו של "הדילר" של ווילו - ראק. 5) Smashed אין לי מושג.. 6) Seeing Red אני די קישרתי את זה לאיך שנהפכו העיניים של ווילו בסוף הפרק. מה גם שזה די מזכיר (לפחות לי..) שור שרואה מול אדום ומתכוננן להתקיף - כמו ווילו בפרק שאחריו... וזו בערך הפרשנות (הדי עלובה... אני יודעת..
) שלי.

dr15

New member
../images/Emo58.gifלעונה השישית

seeing red זה הפרק שטארה מתה נכון כי אם כן זה לראות אדום כלומר דם ומוות גם של טארה וגם הדם של באפי

talrv

New member
אני אנסה לעזור..

למי ששאלה מקודם על "מה השורה שלי" (יש לך שם ארוך מדי מכדי שאוכל לבטא מהזיכרון שלי..), line באנגלית יכול להתפרש גם ככיוון עבודה שכזה, מקצוע לעתיד, והיה להם שבוע מקצועות או באנגלית what´s my line week.. ומעכשיו
עונה שישית.. פרק 4 - flooded קודם כל המרתף מוצף. אם הפרק היה יותר טרי בזיכרון אני חושבת שהייתי מוצאת יותר משמעות בפרק עצמו (משהו בסגנון, כולם מרגישים מוצפים במשהו..).. פרקים 9-10 - smashed&wrecked שוב, אם הפרק היה יותר טרי, הייתי אולי זוכרת יותר.. נהפוך את זה קודם כל לעברית - smashed זה מרוסק, מנופץ, ו-wrecked זה הרוס.. אז כמובן שיש את הקטע של הבית המתרסק בפרק 9 והרוס בפרק 10. יכול להיות שזה מה שווילו/באפי מרגישות בפרקים האלה - מרוסקות והרוסות.. את שאר הפרקים גם אני לא הבנתי.. מקווה שעזרתי בכל מקרה..

Buffy1

New member
אז ככה

1. כמובן של-The Gift יש משמעות חזקה. הוא נובע מהמשפט: Death is your gift. המוות של באפי הוא המתנה שלה לעולם כדי להציל אותו. אולי מבחינה מסויימת המוות שלה הוא המתנה שלה לעצמה - היא שמה סוף לקושי הרב בחיים שלה ולהחלטות הקשות. אפשר להבין גם אם Gift בתור כישרון: המוות הוא הכישרון של באפי, שבזכות הכשרון הזה היא מצילה את העולם. איזה עוד משמעויות יש לשם לדעתכם? עוד שמות שאהבתי: The Yoko Factor באמת גאוני! Faith Hope and Trick, What´s my line, I only have eyes for you, Something blue 2. אני לא יודעת לאיזה שם הייתי מחליפה, אבל Bad eggs הוא לא שם משהו, אבל מצד שני אין יותר מדי אפשרויות לפרק... דרך אגב, ידעתם שהפרק Helpless היה אמור להקרא 18?

למעלה