נסיון לדיון!!

IDOffryn

New member
נסיון לדיון!!../images/Emo129.gif

אוקיי אז הדיון הוא על : |שמות הפרקים| ומדובר רק מעונה ראשונה עד חמישית! אוקיי אזיש כמה פרקים שאין להם הרבה הסבר והם די ברורים כמו:The Wish הרי ברור למה קוראים לפרק הזה כך.. אז הנה כמה שאלות 1. לאיזה פרקים אתם חושבים יש שם בעל משמעות מסוימת ואיזה במיוחד אהבתם? 2. האם הייתם בוחרים להחליף שם של פרק מסוים בשם אחר איזה איזה ולמה? 3. האם יש פרקים שהשם שלהם לא מובן? תשתתפו אולי זה יצא מעניין!

WillowFreak

New member
ידעתי שזה קשור איכשהו ליוקו אונו...

אבל אף פעם לא הבנתי איך בדיוק... ומה הקשר בכלל.... חרקתי שיניים בנסיון להבין ולא הצלחתי אז....... ת-ו-ד-ה !!!

hospital_food

New member
לא התבלבתי

פשוט חשבתי אולי...אולי..אולי יש מישהו שטרם ראה את הרביעית.

אני למען האמת

בערך שנה אחרי היוקו פקטור לא הבנתי עד שקלטתי שזה יאנו יוקו אונו ושזה מה שספייק טאמר... ואז הבנתי עד כמה גאוני גוס לא?! נורא חשוב שם של פרק ואפילו על זה הוא חשב...

buffstar

New member
אני אהבתי את

the yoko factor כמו שאמרת שממש גאוני וגם את
Never Kill a Boy on the First Date על משקל של Never Kiss a Boy on the First Date...
Some Assembly Required-את הפרק לא ממש אהבתי את השם כן...
Lie To Me-בגלל הדיאלוג באפי/גיילס הגאוני בסוף
. What´s My Line כמובן...
Innocence- ממש מתאר את המעבר של באפי מתמימות ל...לא כל כך תמימות
Bewitched, Bothered and Bewildered- חביב ביותר
Becoming כל מילה מיותרת
כמעט כל הפרקים בעונה 3, פיתאום תפסה אותי עצלנו לפרט (מה תעשו לי?)
כל הפרקים שהזכרת כבר בעונה 4 (העצלנות חוזרת בגדול
)
The Weight Of The World
The Gift
6... Once More, With Feeling
ענק פשוט ענק! גם את Seeing Red ואת Villains ואת Two To Go אהבתי:) ספויילר 7 Selfless -גם שם מצויין לדעתי...

B a n j o

New member
הממממ....

אהבתי את THE GIFT בתור שם לפרק ממה שאני זוכר עכשיו. וכולנו אני מקווה הבנו את הרעיון והמשמעות. בקשר למה שלא הבנתי, בהתחלה לא הבנתי את DUPPELAGANGLAND אבל אז בדקתי את התרגום של דופלאגאנגר והבנתי שזה כפיל אני לא זוכר אחרים כרגע, נראה בהמשך

ANGEL N

New member
אם כבר מדברים על שמות הפרקים אז:

איפה אני יכול לראות את השם של הפרק (אני מתכוון באנגלית כמובן לא התרגום)? כבר כמה וכמה פעמים ניסיתי לראות איפה שם הפרק ולא מצאתי. בהתחלה יש רק קרטידים כל השמות של השחקנים האורחים אבל לא שם הפרק. אני אשמח לדעת סוף סוף, אז מי שיודע שיגיד לי בבקשה! תודה

הממ..

1. אני אהבתי את השמות: Faith, hope and trick, שהיה דו משמעי, (אומנם ערוץ 2 פירש את זה כ´אמונה, תקווה ותעלול..
) גם את Whats my line, when she was badו-Living conditions, Beer bad, wild at heart, הפרקים הללו די שיקפו את מה שקורה בפרק, אבל עדיין לא יכלת לדעת מה קורה בהם לפי השם. Listening to fear, Hush ואת רוב שמות הפרקים של החמישית. 2. משום מה לא אהבתי את השם I was made to love you, הוא פשוט מזכיר בשמו את I was born to make you happy של בריטני.. אני חושבת שהיה כמעט בכל עונה פרק (או שניים) שמתחיל ב-The, לדעתי היו יכולים להיות טיפה יותר מקוריים בחלק מהם(ולחלק זה היה די נחוץ, כמו- The gift) 3. לא שאני יכולה להיזכר, יכול להיות.. ואל.

Schnickelfritz

New member
שם מעולה לפרק:

אולי הכי טוב לדעתי: The Yoko Factor- שם פשוט גאוני
לא הבנתי למה קראו לפרקים What´s my line. הסבר

A Pig in a Cage

New member
אני אהבתי את

I Only Have Eyes For You. הסתדר להם יפה מאוד העלילה של הפרק עם השיר והשם שלו. אגב זה שיר ממש נחמד, הורדתי אותו אחרי שהוא היה לפני כמה שבועות בביפ אני אחשוב על עוד שמות אחר כך

IDOffryn

New member
זה בדיוק הפרק...

שלא הבנתי למה קוראים לו ככה.. עכשיו הבנתי שבגלל השיר... נחמד... אוקיי לדעתי restless כמובן בא להגיד שהם חסרי מנוחה כי הקוטלת מפריעה להם בשינה(בחלומות..) אבל לדעתי זה גם בא להגיד שהם תמיד חסרי מנוחה וגם שבעונה החמישית זה רק הם בכלל יהיו חסרי מנוחה מה שבסוף נכון! והם בטח נורא נהנים בקיץ...

ד י י ז י

New member
אמממ..

*אהבתי את היוקו פקטור , כמו שמשהו אמר קודם.. וכמובן את the gift שעד שלא רואים את הפרק , לא מקשרים את השם.. (לפחות אני לא קשרתי..) *הייתי מחליפה את הפרקים עם שמות של הדמויות בהם כמו ´אנג´ל´ או ´טד´ , למרות שהפרקים מתרכזים בהם , זה משעמם ולא מיוחד.. *בקשר לשם שלא הבנתי , היה את Gingerbread שלא הבנתי מה הקשר לשם ולפרק.

למעלה