נסיון אחרון !!!!!!!!!

UpTown~Girl

New member
נסיון אחרון !!!!!!!!!

החלטתי שנמאס לי מהווילד מילד ולהתעורר ב-5 בבוקר, אני עושה בדיקות מציאות מהיום, כן כן, אני חוזרת להתחלה... תספרו לי חודש ממחר. אם זה לא מתקדם תוך חודש אני מפסיקה לתמיד את כל העניין של החלומות צלולים!!!

yariv~2

New member
היי מה זה היאוש הזה???

בשביל חלום צלול שווה לנסות שנתיים
אז לא להתייאש ככה! תרפו קצת אבל אל תתיאשו! וכשגיעו לחלום צלול ארוך וממש טוב אז כבר לא תרצו להפסיק יריב

Variety

New member
תגובה - פתרון

היי, לכל מי שמנסה שיטות ולא מצליח לו - הוא עושה משהו לא נכון. אם תשנו את הגישה שלכם - מההתחלה - אתם קרוב לוודאי תצליחו. אני מאוד ממליץ לכם לנסות לעשות ככה: תקחו דף נייר - תכתבו "MILD" ככותרת. תעשו טבלה של תאריך - שעת שהלכתי לישון - שעה שקמתי - חלומות רגילים - חלומות צלולים - פירוט. אלה הנושאים. על נייר אחר תכתבו סוגים שונים של מילד. אני עשיתי משהו דומה לזה - וזה עבד לי אז. בדף האחר תרשמו למשל: 1. מילד: לקום אחרי 5 שעות שינה למשך רבע שעה, ולחזור לישון תוך כדי שאני אומר "אני חולם, אני חולם..." מספר פעמים ונרדם. 2.מילד: לקום אחרי 5 שעות שינה ולחזור לישון ישר, תוך כדי שאני אומר את המשפט "אני הולך לחלום, אני הולך לחלום..." מספר פעמים ולהרדם. 3.... 4... בקיצור - כחו איזה כמה דקות כדי להמציא וריאציות שונות של השיטה - תנסו לשנות את המשפטים. בדף - תכתבו את התאריך וכל השאר ובפירוט תכתבו :1 או 2 לפי איזה שיטה שהשתמשתם בה. (המלצה - גם לפני השינה להגיד משפטים לפני שנרדמים כמו "בבוקר כשאנסה מיילד, יהיה לי חלום צלול או משהו בסגנון). בבוקר - כשאתם נ זכרים בחלומות שלכם - תמלאו את השורה של מספר חלומות רגילים, מס´ חלומות צלולים (0 - אין חלומות צלולים 1 - חלום צלול אחד 2...) לי אחרי כמה זמן אימון - השיטה פעלה והיו לי המון חלומות צלולים. עכשיו פשוט אין לי הרבה זמן לקום מוקדם בבוקר לכן אני מנסה שיטות אחרות כמו ווילד לפני השינה (מאוד קשה ודורש המון אימון -אבל מתקדמים לאט לאט). תנסו את מה שאמרתי למשך כמה זמן כאשר כל שיטה אתם מנסים כמה ימים, למשל שבוע לשיטה. ותקדישו לזה מחשבה - אל תזלזלו בשיטה שבחרתם. אני שמתי לב שאם אני ישר חוזר לישון בבוקר - אבל מספיק ערני (ער למשך דקה נניח) אז יש לי סיכוי גבוהה לחלום צלול. בהצלחה, Variety-

דנה^^

New member
גם אני אנסה את השיטה הזו

אני כמעט בטוחה שהעוגן שלי זה מורים (עוד חלום הפעם על שיעור ספורט..) למרות שדווקא בחלום הצלול שום דבר לא היה קשור למורים.. מעניין לא? בכל מקרה, אני הולכת לנסות את הטבלאות האלה, ואני חוזרת לנסות לחלום חלום צלול. סתם כי בא לי :) אנשים אל תוותרו... לדעתי בסוף זה יהיה שווה! במוסף לזה בגלל שאיזה שבוע לא עשיתי בדיקות מציאות כתבתי לי ח.צ (חלום צלול) על היד וכל פעם שאני מסתכלת אני עושה בדיקת מציאות. המלצה שלי (שלא יקרה לכם מה שקרה לחלמן..) משום ש(אסור להגיד בגלל ש.. אומרים בגלל ה) דברים שיראו לכם מוזרים יכולים לקרות גם במציאות, אז כשאתם חושדים שזה חלום תעשו יותר מבדיקה אחת! (כמו שאני עשיתי בחלום הצלול הראשון שלי) תקחו עוד שניה בשביל לבדוק בשעון, מראה, טקסט.. כל דבר.. אל תסתמכו רק על בדיקה אחת

RedUri

New member
לי יש עוד רעיון....

זה רעיון בכלל לחיים, שיכול לעזור גם בחלומות צלולים וכאלה.... די עם הרצינות כוס עמק!!!!! אתם רציניים יותר מדי, תנסו בשביל הכיף, זה לא עבודה או לימודים או כל זבל אחר, וגם בלימודים ובזבל אחר צריך לקחת הכל בפרופורציות. תשמחו עם מה שיש ומה שאין והכל בצחוק. אין סיבה להיות עצוב ולהתעצבן ולהפסיק, תנסו בשביל הכיף, לכו תדעו מה זה יתן לכם בהמשך.... נ"ב: נתחו את זה (!!!!!!) (מוהההההה).

דנה^^

New member
כשתכתוב משפטים תקניים אני אשקול

לנתח אותם.. אבל ראית את משפטים כתבת?? מה הדבר הזה בכלל...?? אז קודם כל תכתוב נכון.... (מוהההההה)
בכל מקרה: אם אתה רוצה כן לעבוד על משהו תתחיל לחשוב על איפה נמצא הטעם במילים. למשל- ידעתי שאת המילה תירס - הוגים כשהטעם הוא ב "רס" - ז"א- מילרע.. ואת המילה אצל - הוגים כשהטעם הוא ב "א"- ז"א מילעיל... כן, כן.. נשמע מוזר אבל ככה זה... בשביל לעזור לזכור יש דגמים מילעילים ומילרעים כמו (למילעיל) שעות היום: ב*קר (חולם חסר), שחר, צהריים, ערביים, ערב, לילה וכו´...

מי אמר שבז ולא קיבל?!

היי!!! אני בבית ספר המזורגג הזה שוב...:( טוב...הקיצר...למה אתם רוצים לעזוב? מזה החארטה הזה? בלייט...אם הייתם עוזבים את כל מה שהייתם עושים עד היום.. תחשבו איפה הייתם נמצאים... למשל...לי נמאס תמיד ללמוד (למי לא?) אטבל אני לא מפסיק... (למרות שאולי בגיל 16 מסיבות מסויומת של נסיעה לאנשהו...:) סודי ביותר) הקיצר...תחשבו מה אתם יכולים לעשות עם ווילד יא בבונים!! אני מכיר אחד שעשה המון ויילד ונהיה כזה טוב שהוא יכול להיכנס לשינה תוך כמה שני8ת ולחוות חלום צלול!!! אתם יודעים איזה טוב זה? הוא מקבל מחלה...נכנס לחלום צלול...הולך לרופא.. מתרפא בחלום...מתעורר...מתרפא במציאות... זה בלייט!!! בלייט מאסיבי אנשים! שבז

דנה^^

New member
מה באמת.......?!

מישהו ירפא את עצמו בחלום וזה ישפיע על המציאות??

shabaz

New member
כן...אמיתי ביותר...

יש לך גישה מלאה לתת מודע..(בצורה עקיפה אומנם אבל יש לך גישה). את רק צריכה לדעת איך להשתמש ביכולת.. והיא תתרחש ממש לנגד עיניך (בחלום:)) אבל אני בעסק רק בשביל הטלה אסטראלית וקראפ... אבל אם אני יחלה...אני בטוח שאשתמש בשיטה הזאת לריפוי...

דנה^^

New member
ספר לי עוד

נגיד אני רוצה לתת "פקודה" למוח שלי על משהו אז איך אני משתמשת בזה..? זה די מזכיר פסיכולוגיה שאתה אומר לעצמך "אני אצליח, אני אצליח" ואתה תצליח ואם תגיד "אני לא יודע כלום.. אני אשכח הכל במבחן" זה באמת יקרה..

חלמן

New member
שבז היקרר:

מה צבע העינים שלך? חום אה... תנסה לשנות אותם לכחול.. לא נראה לי שתצליח :) כנ"ל שער כנ"ל גודל זיין.. ועוד מיליון דברים.. חבל אני לא חושב כמוך..

דנה^^

New member
דווקא קראתי פעם

באתר של כישוף (ועכשיו זה יתחיל להתקשר למי מאמין בזה ומי לא..) שיש דרך לשנות את הצבע העיניים וכו´ (אני לא אתחיל לפרט איך). היה כתוב שאנשים חדשים שיפגשו אותך יראו את צבע העניים החדש, ואנשים שאתה כבר מכיר ישימו לב לשינוי או משהו כזה..

דנה^^

New member
i dont know

הייתי באתר הזה לפני מלא זמן ולא שמרתי את הכתובת. בכל מקרה הגעתי לאתר ההוא דרך מנוע חיפוש, נראה לי וואלה. :(

שריר

New member
חלמן אתה צודק ב100%

לא מבין איך מישהו חושב שהוא יכול לשנות תצבע עיינים שלו

אמיתי2000

New member
אז מה!!!!!!!!!!

היו אנשים שנרפאו מסרטן רק בגלל תרגילים בדמיון שהם עשו ובלי שום תרופות ככה שהתת מודע יכול לרפא אותך כולל ממחלות קשות (כמו סרטן) !!!!!!!!!!!

חלמן

New member
אני מסכים לתת הכל! לבן אדם

שיראה לי את העיינים שלו שהם חומות.. ולמחרת שהוא ילך לישון. יהיו לו עיניים כחולות! הכלללללל תחשבו על זה באופן הגיוני! איך?? גישה לתת מודע? so??

BladeRaider

New member
זה בלתי אפשרי

צבע עיניים לא ניתן לשינוי בן לילה כמו שלא ניתן לקום כושי או לבן בן לילה וכמו שלא תוכל להחליף את צבע השיער אלו דברים קבועים ורק שינוי של ה DNA ובנייה מחדש של התאים (יענו צריך לשנות את ה DNA בעיניים (אפשר גם בשאר הגוף לא רלוונטי) כך שהגן שאחראי על צבע העיניים ישתנה, להרוג ולהפטר מכל התאים הקודמים ובעזרת מיתוזה (חלוקה של תאים) לבנות רקמת שריר חדשה. נראה לכם שחלום יכול לגרום לזה?

חלמן

New member
יפה -

יש פה אנשים (כמו שבז ) אם אני לא טועה.. שאומרים שהם יכולים להראפות ממחלות ע"י חלומות צלולים! ולפי דעתי זה לא נכון! אז אמרתי - אם אפשר להיות בריאים ע"י חלומות צלולים. אז גם ניתן לשנות צבע עינים!

למעלה