תגובה - פתרון
היי, לכל מי שמנסה שיטות ולא מצליח לו - הוא עושה משהו לא נכון. אם תשנו את הגישה שלכם - מההתחלה - אתם קרוב לוודאי תצליחו. אני מאוד ממליץ לכם לנסות לעשות ככה: תקחו דף נייר - תכתבו "MILD" ככותרת. תעשו טבלה של תאריך - שעת שהלכתי לישון - שעה שקמתי - חלומות רגילים - חלומות צלולים - פירוט. אלה הנושאים. על נייר אחר תכתבו סוגים שונים של מילד. אני עשיתי משהו דומה לזה - וזה עבד לי אז. בדף האחר תרשמו למשל: 1. מילד: לקום אחרי 5 שעות שינה למשך רבע שעה, ולחזור לישון תוך כדי שאני אומר "אני חולם, אני חולם..." מספר פעמים ונרדם. 2.מילד: לקום אחרי 5 שעות שינה ולחזור לישון ישר, תוך כדי שאני אומר את המשפט "אני הולך לחלום, אני הולך לחלום..." מספר פעמים ולהרדם. 3.... 4... בקיצור - כחו איזה כמה דקות כדי להמציא וריאציות שונות של השיטה - תנסו לשנות את המשפטים. בדף - תכתבו את התאריך וכל השאר ובפירוט תכתבו :1 או 2 לפי איזה שיטה שהשתמשתם בה. (המלצה - גם לפני השינה להגיד משפטים לפני שנרדמים כמו "בבוקר כשאנסה מיילד, יהיה לי חלום צלול או משהו בסגנון). בבוקר - כשאתם נ זכרים בחלומות שלכם - תמלאו את השורה של מספר חלומות רגילים, מס´ חלומות צלולים (0 - אין חלומות צלולים 1 - חלום צלול אחד 2...) לי אחרי כמה זמן אימון - השיטה פעלה והיו לי המון חלומות צלולים. עכשיו פשוט אין לי הרבה זמן לקום מוקדם בבוקר לכן אני מנסה שיטות אחרות כמו ווילד לפני השינה (מאוד קשה ודורש המון אימון -אבל מתקדמים לאט לאט). תנסו את מה שאמרתי למשך כמה זמן כאשר כל שיטה אתם מנסים כמה ימים, למשל שבוע לשיטה. ותקדישו לזה מחשבה - אל תזלזלו בשיטה שבחרתם. אני שמתי לב שאם אני ישר חוזר לישון בבוקר - אבל מספיק ערני (ער למשך דקה נניח) אז יש לי סיכוי גבוהה לחלום צלול. בהצלחה, Variety-