נסו...

o r a n o o s h

New member
עונה

צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: רק ברגליים- שחור צבע קיר בחדר: סגול בהיר צבע מצעים: לבן עם תכלת צבע מקלדת: לבנה צבע טלפון: הוא היה לבן בהתחלה אבל הוא די מקושקש עכשיו אז הוא כבר לא לבן. צבע פלאפון: תכלת צבע בלוג: צבע חולצה: כחול כהה צבע מכנס: טורקיז, כולי כחולה היות :) צבע תחתונים: אדום צבע גרביים: אני בלי גרביים עכשיו צבע חזיה: האמ.. זה באמת משנה? צבע רקע במחשב: יש לי תמונה אז היא עם כמה צבעים האם יש לך: אח/ים/יות: כן, 2 אחיות דיסקמן: כן חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן
התאהבת בידיד: האמ.. יכול להיות נמשכת למורה בבצפר: לא
ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא, לא יצא
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן, אבל זה היה בטעות ולא היה לו בכלל טעם של מקולקל. הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן
בישלת: אני כל פעם מנסה ואף פעם לא מצליחה
עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: אני רוצחת סדרתית פגעת במישהו: כנראה.... מישהו הציל את חייך: חחעע.... כהה.. איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: האמ.. קשה.. החג האהוב עלייך: שבועות הסרט האחרון שראית: E.T
הסדרה האחרונה שראית: פרוייקט Y, איזה כיף שזה התחיל שוב. הדבר האחרון ששתית: מיץ פטל
המחשבה האחרונה שלך: על כמה שבא לי עוד מיץ פטל
השיר האחרון ששמעת: אביב גפן- המכתב עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא
אוסף משהו: הכל
מאוהב/ת: לא כרגע :) אכלת כלי כתיבה:
אתם צריכים לראות את כל העטים שלי נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן
ובכללי: שם: אורן גיל: עוד חודש 14. מאכל אהוב: קוקוס שתיה אהובה: מיץ פטל
כיתה: ח'3 לאן יוצא בדרך כלל: אם אתם לא קיבוצניקים אז בחיים לא תדעו מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: אני לא מקובעת רק על סגנון אחד, יש כמה שאני אוהבת. בעיקר רוק ופופ. מה היחס עם ההורים: בדרך כלל לא רע. היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? הרגשתי לא קשורה נכשלת במבחן? כן
רק היום... כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? אני מנגנת על פסנתר ועכשיו אני מתחילה ללמוד על גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? הוא משתנה בקצב מסחרר מקלל הרבה? כן
אבל לא בתפוז כי ינדו אותי ישן הרבה? כשאפשר אוכל הרבה?
אוהב שוקולד? ברור

booba 1

New member
../images/Emo13.gif יום טוב. סוף סוף :)

צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר: שמנת ותכלת צבע מצעים: משהו רוסי לאללהXD צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור חחחחחח צבע פלאפון: כחול צבע בלוג: אין לי.. צבע חולצה: שחור צבע מכנס: סקוטי :) צבע תחתונים: שחור צבע גרביים: צהוב צבע חזיה: ורוד ערבי :) צבע רקע במחשב: אוונסנס האם יש לך: אח/ים/יות: אחות
דיסקמן: לא חיית מחמד: כלבה:) טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חחחחח לא ברוך השם! חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן
מערכת סטריאו: חח כן האם אי פעם: התחבקת: כן |: נמשכת למישהו פנוי: בטח.. התאהבת קשות: אוו.. כן התאהבת בידיד: חחחחח כן נמשכת למורה בבצפר: חחחחח למורה למת' (נקבה) ניהלת רומן סודי: לא:] ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: חחחח אף פעם! אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן
הלכת מכות: חחחחח כן קיבלת פנס בעין: לא :) הרכבת עדשות: יאפ דחפת מזלג לשקע חשמל: חחחחחחח לאXD הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן!! כל כך הרבה בישלת: ברור
עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: ברור !!! חחחחחחחח פגעת במישהו: כן \: מישהו הציל את חייך: מממממ... לא שזכור לי איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: יאפ.. הבנאדם שאתה הכי אוהב: משפחה שלי ודור.. החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הצד שלו הצד שלה .. סרט חמוד
הסדרה האחרונה שראית: מממ האלופה?? הדבר האחרון ששתית: בירה חחחחחחחח XD המחשבה האחרונה שלך: מממ .... שעוד 9 ימים שנטיפי
השיר האחרון ששמעת: קול מתגלגל - שוטי הנבואה עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן ... נסעת בכבאית: לא! ואני אעשה את זה אוסף משהו: פקקי בירה וסיכות כאלה לתיק.. מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: חחח כן נפגעת מאוד ממישהו: כן \: זרקו עלייך מאכל: חחח כן ובכללי: שם: עדי גיל: 14 ווחצי מאכל אהוב: בלילה של עוגת שוקולד :) שתיה אהובה: נסטי וקולה כיתה: ט לאן יוצא בדרך כלל: לקניון הסלע מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מממ .. שירים דיכאוניים. לא מזרחי.. מה היחס עם ההורים: אחלה! היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן
אם כן, על מה? מנגנת על כינור
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? אני מאושרת
מקלל הרבה? חחחחחחח לא ממש ישן הרבה? לא
זה בזבוז זמן מהחיים אוכל הרבה? ממ בזמן האחרון לא \: אוהב שוקולד? אלרגית לשוקולד. ללקטוז \: המשך ערב נעים

ונטורי

New member
../images/Emo41.gif ממש בא לי שאלון ../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gif

צבעים:
צבע שיער: שטני צבע ציפורנים: בצבע ציפורן. צבע קיר בחדר: כתום
צבע מצעים: דולפינים צבע מקלדת: אופוואיט צבע טלפון: כסוף צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: צבעי חום צבע חולצה: אני בלי צבע מכנס: צבאי צבע תחתונים: אני בלי
חח סתם סתם שחורות של לי קופר וזה בוקסר שונא תחתון צבע גרביים:בלי צבע חזיה:-_-' צבע רקע במחשב: אני וספיר:)
האם יש לך:
אח/ים/יות: 2 אחים חוץ ממני דיסקמן: כן חיית מחמד: ג'נגו הדג שלי
שכבר הוצע לראווה פה בפורום. טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חססס חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: מרוסקת חח
האם אי פעם:
התחבקת: כן! נמשכת למישהו פנוי:כן! התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לאאא ניהלת רומן סודי: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: בחיים לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין :לא הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חחחחחחחחחחחחחחחחחח בישלת: כן עשית בייביסיטר: כןן הרגת מישהו: בטח נמלה או משהו פגעת במישהו: לצערי מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: פעם אחת? הברזת מבית-ספר: פעם אחת רק? הבנאדם שאתה הכי אוהב: חברים ומשפחה החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: בית היתומים של סנט אנז' הסדרה האחרונה שראית: משחק החיים הדבר האחרון ששתית: תה המחשבה האחרונה שלך: בטטה. השיר האחרון ששמעת: את מביאה הכל לידי דמעות
עוד קצת עלייך:
שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן.. מאוהב/ת: כן לצערי אכלת כלי כתיבה: למה לי? נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: חחחחחחחחחחח עשינו מלחמת אוכל במחנ"ק בז'
ובכללי:
שם:טל ונטורה גיל:16 מאכל אהוב: הכל שתיה אהובה:נסטי כיתה:י' לאן יוצא בדרך כלל: ת"א מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:פופאנרול מה היחס עם ההורים:בדר"כ מעולה כרגע נורא היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי?לא נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?גיטרה פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מעולה מקלל הרבה?לא רק בצחוק ישן הרבה?לצערי אוכל הרבה?לצערי אוהב שוקולד?

matanky

New member
עונה. ../images/Emo4.gif

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: רגיל כאילו מה?
צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: כחול צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: אפור צבע בלוג: אין צבע חולצה: חום צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: ירוק אדום כזה צבע גרביים: לבן צבע חזיה: אין צבע רקע במחשב: שקיעה כזה חושך ואדום האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: כן ניהלת רומן סודי: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: כן הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: לא הרגת מישהו: כן פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: לא הבנאדם שאתה הכי אוהב: הרבה החג האהוב עלייך: ראש השנה הסרט האחרון שראית: לא זוכר הסדרה האחרונה שראית: אחים ואחיות הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: מישהו מהרכבת מתל אביב לחיפה
אוףף נו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
השיר האחרון ששמעת: אחד באנגלית עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: כן אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: מתן גיל: 15 מאכל אהוב: הרבה שתיה אהובה: דיאט קולה כיתה: ט' לאן יוצא בדרך כלל: לסיבוב בשכונה או בים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: עברי מה היחס עם ההורים: סביר היית אצל פסיכולוג? סוג של היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? לא ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה, אבל סתם כזה חרטה ופסנתר כזה שיש לי בבית
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? שמח עד מאוד
לעומת עכשיו
אוף מקלל הרבה? מאוד [ ואני לא ערס
] ישן הרבה? לא אוכל הרבה? לא אוהב שוקולד? כן נהניתי ממש, היה נחמד.

האגוש

New member
מה המרמור? ../images/Emo10.gif

נראה לי שלא קיבלת את ההודעה שלי קודם..אמרתי שאני צריכה לזוז, והתנתקת
דבר איתי ילד

dabnir15

New member
כי בא לי בא לי בא לי:D

צבעים: צבע שיער: שחור בהיר. צבע ציפורנים: ר
גיל :D צבע קיר בחדר: גווני חום:]]]] צבע מצעים: חום:] צבע מקלדת: כחול/לבן צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כחול צבע בלוג: אפור סיני צבע חולצה: לבן צבע מכנס: שחור סיני צבע תחתונים: אפור קודר צבע גרביים: כחול בערך צבע חזיה: ורודה צבע רקע במחשב: תמונה האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: במחשב מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חס וחלסיה חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: בימים אלה:] התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: הרבה אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: אממ בכוונה? אולי שוקו הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חוט חמשל לתוך השקע:| כמובן שהתחשמלתי:| נו :p התוכנית הזאת בערוץ 11:( הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: המחשב שלי מסכן:( בישלת: הרבה עשית בייביסיטר: לא הרגת מישהו: נמלים, יתושים פגעת במישהו: יכול להיות מישהו הציל את חייך: אממ לא יודע? איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אבאמא החג האהוב עלייך: שבועות/ סוכות/ חנוכה / פסח (משתנה) הסרט האחרון שראית: היפה והחיה אעאעאע הסדרה האחרונה שראית: האלופה 2 רולז הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: כמה שאני מאושר:] וכמה שדנה אינטרנשיונל מלכה. השיר האחרון ששמעת: סוכריה על מקל- דנה
מלכה!!! עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: כןD::D:D:D: אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: כן עיפרונות נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: נירוש גיל: 17.10 מאכל אהוב: שוקולד שתיה אהובה: מים או מנגו או תפוחים או נסטי או קולה או או כיתה: י"ב ל-פנים לאן יוצא בדרך כלל: החוצה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: ישראלי מה היחס עם ההורים: בסדר:] לרוב. היית אצל פסיכולוג? עדיין לא היית אצל פסיכיאטר? עדיין לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? יותר מידי כתבת שיר? לא ברצינות ניגנת על כלי נגינה? אורגן:p יונתן בקונצרט יונתן הקטן אם כן, על מה? אורגן איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? סבבה לגמרי מקלל הרבה? כן כוסמאוק שיגמר כבר יש לי פיפי ישן הרבה? יותר מידי אוכל הרבה? יותר מידי אוהב שוקולד? יותר מידי הודגש באמצעות מדגישומטיק
תודה לך

TauberiT

New member
אני כזאת ילדה מגניבה ../images/Emo3.gif

[כולי חזרתי כרגע מארוחת ערב עם ראש העיר וזה
] צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: המ, ורוד כזה? צבע קיר בחדר: תכלת מזעזע. [הייתי בכיתה ה'
] צבע מצעים: בורדו-לבן ופרחים כאלה... צבע מקלדת: לבן וכחול כהה צבע טלפון: כסף צבע פלאפון: כחול כהה צבע בלוג: שחור-לבן [אני חושבת
] צבע חולצה: שחור ותכלת צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: ירוק [עם מיקימאוס
] צבע גרביים: אין צבע חזיה: שחור [ויפה כזה
] צבע רקע במחשב: צבעוני כזה, נו, נוף האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא שידוע לי חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן
הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן
בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: בוודאי [אויש נו
] פגעת במישהו: סביר להניח שכן מישהו הציל את חייך: במידה מסויימת איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: משה
החג האהוב עלייך: יום הנחמדות.
הסרט האחרון שראית: לא זוכרת איך קראו לו, זה היה משהו מוזר בטלויזיה.
הסדרה האחרונה שראית: אתם יודעים כמה זמן לא ראיתי משהו נורמלי בטלויזיה?
הדבר האחרון ששתית: קולה המחשבה האחרונה שלך: 'אוף, יכולתי להיפגש איתו עכשיו ולחזור אח"כ הביתה' השיר האחרון ששמעת: "אם את עדין אוהבת אותי" - בועז שרעבי.
עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: כן!! אוסף משהו: פעם אספתי בולים, מדבקות ובובות. עכשיו בעיקר כתבות [שקשורות אלי
], ומלא שטויות שאף אחד לא מבין למה יש לי בחדר. מאוהב/ת: כן.
אכלת כלי כתיבה: לעסתי נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: ליאור גיל: 16 מאכל אהוב: פיצה! שתיה אהובה: קולה [שיואו, אני נשמעת כזאת שמנה
] כיתה: י' לאן יוצא בדרך כלל: להסתובב ברחובות.
סתם, בתי קפה-חברים-פארקים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: יחסית מגוון, אבל בעיקר ישראלי מה היחס עם ההורים: ככה היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? המ הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה, בעיקר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מרומם שמח ומרנין... מקלל הרבה? לא ישן הרבה? לא אוכל הרבה? לא אוהב שוקולד? כן1!

TauberiT

New member
חחח כה,

מועצת נוער וזה, הזמינו אותנו לארוחה כדי לומר לנו תודה ושטיקים כאלה.
והכבאית- הממ אני לא בטוחה אם היא נסעה או לא, כי הייתי קטנה, אבל הייתי בתוך כבאית- זה בטוח.
סבא שלי תמיד היה לוקח אותי לתחנת כיבוי אש מתי שהייתי באה אליו לגבעתיים...כי הוא עבד בעירייה וכאלה...וממש אהבתי את הכבאית.

ארוךךךך../images/Emo6.gif יאללה לעבודה..../images/Emo13.gif

צבעים צבע שיער- חום (דיי כהה). צבע ציפורניים-
צבע קיר בחדר- שמנת.. צבע מצעים- כתום?.. (יש הרבה
) צבע מקלדת- אפור.. חחח צבע טלפון- כסף. צבע פלאפון- כסף..
צבע בלוג-
אין.. צבע חולצה- כחול.. צבע מכנס- תכלת.. צבע תחתונים- אפור
צבע גרביים- תכלת.. צבע חזיה- שחור.
צבע רקע במחשב- תכלת..
(ים.. ושמיים..
) האם יש לך? אחים/אחיות-
אח ואחות! דיסקמן-
חיית מחמד-
טלוויזיה בחדר-
מחשב בחדר-
מחלה סופנית-
חברים סטרייטים-
חברים הומוסקסואליים-
מערכת סטריאו-
האם אי פעם? התחבקת-
נמשכת למישהו פנוי-
התאהבת קשות-
התאהבת בידיד-
נמשכת למורה בבצפר-
ניהלת רומן סודי-
ראית חדשות מההתחלה עד הסוף-
אכלת משהו למרות שידעת שבפג תוקפו לפני יום-
הלכת מכות-
(בבי"ס היסודי חחח) קיבלת פנס בעין-
הרכבת עדשות-
דחפת מזלג לשקע חשמל-
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל-
בישלת-
עשית בייביסיטר-
הרגת מישהו-
(אם ג'וקים נחשב אז_) פגעת במישהו-
(לא פיזית) מישהו הציל את חייך-
איחרת לבית-ספר-
(קצתתת) הברזת מבית ספר-
חופשי!
הבנאדם שאתה הכי אוהב- משפחה קודמת לכל.. החג האהוב עלייך- אני אוהבת את כולם!! אבל פסחהכי שווה.. כי יש חופש ארוך.. נסרט האחרון שראית- ספיידרמן 3 (גדוללל) הסדרה האחרונה שראית- האלופה 2
הדבר האחרון ששתית- מים.. המחשבה האחרונה שלך- מה לענות.. השיר האחרון ששמעת- אבא עורך דין/שייגעצ. עוד קצת עלייך... שתית אלכוהול-
בקטנה.. לא השתכרתי או משהו..!! נסעת בכבאית-
ישבתי בכבאית
אוסף משהו-
מאוהבת-
תודה לאל!! אכלת כלי כתיבה-
נפגעת מאד ממשהו-
זרקו עלייך מאכל-
הגיוני...
ובכללי? גיל- 16 ו3 חודשים
מאכל אהוב- פיצה../סופלה!!
שתיה אהובה- מים/ מיץ תפוזים. כיתה- י' לאן יוצא/ת בדר"כ- חברות/ סרטים/ מסעדות.. מה סגנון המוזיקה שאת/ה אוהב/ת- ה-כ-ל חוץ ממזרחית
מה היחס עם ההורים- מעולה!
היית אצל פסיכולוג-
היית אצל פסיכיאטר-
חשבת על התאבדות-
הרגשת דחויי/ה-
נכשלת במבחן-
כתבת שיר-
ניגנת על כלי נגינה (אם כן, על מה?)-
לא רציני (מורה), אבל תמיד רציתי ללמוד רציני..!! איך מצב הרוח שלך בדר"כ- מרומם
מקלל/ת הרבה-
תמיד בצחוק! ישנה הרבה-
אוכל/ת הרבה-
אוהב שוקולד-
אני לא מאמינה שעשיתי את זה!! גדולה אני גדולה!!

O: איזה טעם!

גם פיצה וגם סופלה? גן עדן. באמת שכחתי לכתוב סופלה ב"מאכל אהוב" שלי. הכי טוב פיצה+פונדנט של דומינו'ס *יושבת בשלולית של ריר מהתגובה הזאת*

Roy191

New member
אני! למרות שאף אחד אף פעם לא מגיב לי >.<

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: רגיל
צבע קיר בחדר:סגול
צבע מצעים: משבצות, כחולות כאלה עם בז, זה יפה
צבע מקלדת: אפור/לבן מלוכלך? צבע טלפון: אפור ושחור צבע פלאפון: אפור צבע בלוג: הגר אומרת אפור צבע חולצה: מדים
צבע מכנס:
צבע תחתונים: כחול צבע גרביים:אפור צבע חזיה:
צבע רקע במחשב:התמונה הזאת של הרקע הפסטורלי ההוא שמגיע עם המחשב.. האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: כן, שושה צבבה וערן
טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: אולי חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן, כזאת שקיבלתי לפני שנים ממעריב לנוער D: האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: נדמה לי D: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן D-: הלכת מכות: כן
בכיתה ג'
קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא
אבל אני מכיר מישהי שכן
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: תמיד
בישלת: כן (כן נחומי, אני מבשל
) עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: עדיין לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: סוגשל איחרת לבית-ספר: לא!!!!!!!!!!!!!11111111111 חוץ מפעם אחת לשיעור מוזיקה בכיתה ב', כי שכחתי את החלילית שלי
הברזת מבית-ספר: כן :] הבנאדם שאתה הכי אוהב: נחומי החג האהוב עלייך: פורים אולי, או לג בעומר כי שורפים דברים D: הסרט האחרון שראית:בופור (תודה הגר
) הסדרה האחרונה שראית: השרדות הדבר האחרון ששתית:מים בטעם תפוח המחשבה האחרונה שלך: הקופים האלה חמודים
השיר האחרון ששמעת: nada surf-if you leave עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא
אבל זה חלום משותף שלי ושל הגר אוסף משהו: דוקים מאוהב/ת: הכי בעולם אכלת כלי כתיבה:
שוב, באיזה כיתה ב', או א', אכלתי עיפרון
ואז הרגשתי נורא רע עם עצמי שאמא תכעס
אבל אח שלי הרגיע אותי
נפגעת מאוד ממישהו: יותר מידי זרקו עלייך מאכל: הממממ לא שזכור, אבל בטוח כן ובכללי: שם:רועי גיל:תשאלו את רוני!!!!!!!!111111 מאכל אהוב:המממ משו עם שוקולד בטח שתיה אהובה:מים תפוח או נסטי אפרסק כיתה:פחחח
לאן יוצא בדרך כלל:לנחומי D: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:לא יודע,שירים יפים כאלה נו מה היחס עם ההורים:בסדר היית אצל פסיכולוג?לא, אבל רציתי היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?גיטרה לכמה חודשים קצרים איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?דכאוני ממורמר, תלוי באיזה יום בשבוע אתם שואלים אותי מקלל הרבה?משתדל שלא ישן הרבה?כמה שאפשר אוכל הרבה?משתדל שלא
אוהב שוקולד?מאוד

מוחטה1

New member
רמזת משהו? ../images/Emo12.gif

אז כדי להוכיח שקראתי... מההההה?!?!@#!@$!$ אתה אוהב שוקולדדדדד?????? איזה קטעעעע, גמניייי@#!!

Roy191

New member
../images/Emo99.gif

יא לא שולחת הודעות במסנג'ר או מדברת איתי אחת

vered151

New member
אאאאאאאאאאאאאאני =]

צבעים: צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים: שקוף צבע קיר בחדר: 3 קירות בז' וקיר אחד סגול צבע מצעים: פסים ירוק-סגול-תכלת-כחול צבע מקלדת: כסוף ושחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כסף שרוט למדי
צבע בלוג: מה בלוג?!
למי יש בלוג?
צבע חולצה: שחור צבע מכנס: פיג'מה ורודה
צבע תחתונים: כחול וירוק צבע גרביים:
צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב:ירוק האם יש לך: אח/ים/יות:
דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
אוי וי!!!
ניהלת רומן סודי:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
רק במחשבה אולי..חח פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: ממ..המון! רחלי ושירי כרגע במיוחד
החג האהוב עלייך: כולם
הסרט האחרון שראית: עד לרצח
הסדרה האחרונה שראית: האלופה הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: מתי אני אפסיק להתעטש כבר?
השיר האחרון ששמעת: נמרוד שיקלר - כל יום שאת לא איתו עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:
ובכללי: שם:ורד גיל:17 עוד 3 חודשים! =] מאכל אהוב:הקובה של סבתא..
שתיה אהובה: נסטי!
כיתה: י"א לאן יוצא בדרך כלל: האמ...
מטרוק-play
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק מה היחס עם ההורים:עם אבא סבבה+עם אמא לא משו בכלל היית אצל פסיכולוג?
היית אצל פסיכיאטר?
חשבת על התאבדות?
הרגשת דחוי?
נכשלת במבחן?
כתבת שיר?
ניגנת על כלי נגינה?
אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?מעולה
מקלל הרבה?
ישן הרבה?
אוכל הרבה?
אוהב שוקולד?

נועמופ

New member
../images/Emo158.gif

צבע שיער: שחור. צבע ציפורנים: ורוד מקולף. צבע קיר בחדר: ירוק מת. צבע מצעים: כל מיני צבעים. צבע מקלדת: לבן. צבע טלפון: לבן.סדגש| צבע פלאפון: כחול. צבע חולצה: ורוד. צבע מכנס: אפור. צבע תחתונים: ורוד. צבע גרביים:אני כרגע יחפה. צבע חזיה:לבן. צבע רקע במחשב:ורוד.
האם יש לך: אח/ים/יות:
דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך: כן, אתמול, סתווה איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: הרבה. החג האהוב עלייך: פסח ופורים. הסרט האחרון שראית:"אמרתי לך". הסדרה האחרונה שראית: לא זוכרת. הדבר האחרון ששתית: מים. המחשבה האחרונה שלך: עוד 3 דקות מתחיל.. השיר האחרון ששמעת: "האגם קפוא" עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:
ובכללי: שם: נועם גיל: 14 מאכל אהוב: ג'אנק פוד והרבה. שתיה אהובה:נסטי. כיתה:ח' לאן יוצא בדרך כלל: לשומקום. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק קל.
מה היחס עם ההורים: יחס טוב. היית אצל פסיכולוג?
היית אצל פסיכיאטר?
חשבת על התאבדות?
הרגשת דחוי?
נכשלת במבחן?
כתבת שיר?
ניגנת על כלי נגינה?
אם כן, על מה? גיטרה ואורגנית וחלילית ופסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? ממורמרת. מקלל הרבה? כשצריך
ישן הרבה?
אוכל הרבה?המוווווון אוהב שוקולד?

Simple Sam

New member
הפסקה מהיסטוריה,ועכשיו חזרה../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

צבעים: צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים: כלום. צבע קיר בחדר:אפור ואדום צבע מצעים: כתום צבע מקלדת: אפור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: כסף צבע בלוג: מכוער
צבע חולצה: לבנה חח צבע מכנס: אפור צבע תחתונים: שחור-ורוד צבע גרביים:בלי צבע חזיה:ורוד עתיק כזה צבע רקע במחשב:גוונים כתומים האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: בערך מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: חח כן הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל:
לא. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: לא ממש עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: עמיר,אחשלי החג האהוב עלייך: שבועות! הסרט האחרון שראית:איך להיות נשאוי ולהישאר בחיים..משהו כזה. הסדרה האחרונה שראית: כוכב הבידור הבא הדבר האחרון ששתית: נס המחשבה האחרונה שלך: היסטוריה חרא השיר האחרון ששמעת:משו של מוריסון שאח שלי שומע בלי סוף. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: חח כן ובכללי: שם:טל גיל:16 וחצי מאכל אהוב:מלפפון וקוסקוס שתיה אהובה:דיאט ספרייט כיתה:יא לאן יוצא בדרך כלל:בתי קפה,הופעות,קניון,פיצה ג'קי,מסעות טרמפים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים:אחלה היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות? הרגשת דחוי?לא נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?גיטרה ותופים וקצת פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?נהדר! מקלל הרבה?לא ממש קללות,אז בערך ישן הרבה?לא אוכל הרבה?תלוי במצבי רוח ובתקופות. עכשיו כן בגלל כל המתכונות והבגרויות.. אוהב שוקולד?כן.

נו שיהיה:)

ביטלו לי את ההתנדבות ואני משועממת ואתם לא מכירים אותי אז... זה נחמד. צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: o_O? רגיל שכזה...? צבע קיר בחדר: כרגע לבן, אבל תכף עוברים דירה ונראה כבר צבע מצעים: חח משתנה. אני אמנם מזוהמת - אבל מצעים אני מחליפה. צבע מקלדת: אפור צבע טלפון: כתום כזה צבע פלאפון: לבן צבע בלוג: אפור-אדום, אבל לא עיצבתי אותו מיימי ונראה לי שנטשתי אותו. צבע חולצה: כרגע? חום (חעח, חולצה של פוקס מן. בוצ'י משהו) צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: אפור וורוד צבע גרביים: לבן צבע חזיה: לבן. שאלון חודרני משהו צבע רקע במחשב: מממ אפור, חום... משהו חורפי האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא שידוע לי :O חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן, אבל הם בהכחשהD: מערכת סטריאו: אמממ היא נגנבה באכזריות בידי אמא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: מן הסתם התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: פחח, רק בצחוק ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: לא משהו רציני:) קיבלת פנס בעין: לא נראה לי הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חבל שלאO: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן, בערך עשית בייביסיטר: אממ... התנדבתי במועדונית, נחשב?
הרגת מישהו: נממ, בטח ג'וק או שניים פגעת במישהו: סביר להניח מישהו הציל את חייך: לא שידוע לי איחרת לבית-ספר: מן הסתם הברזת מבית-ספר: כן... הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא ואבא:) החג האהוב עלייך: יום העצמאות! יחי ההופעות החינמיות האלה הסרט האחרון שראית: "אמרתי לך" הסדרה האחרונה שראית: "איש משפחה" הדבר האחרון ששתית: קולה המחשבה האחרונה שלך: מה הדבר האחרון ששתיתי...(?!) השיר האחרון ששמעת: זמן בגרסאת FIGHT! עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: אולי טיפה נסעת בכבאית: פחח לא אוסף משהו:
אני אשתוק לפני שיהיה משפיל מידיי מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן... זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: מיתר גיל: 15 וחצי מאכל אהוב: פיצה#@$ שתיה אהובה: קולה, אבל אני בסוג של גמילה כיתה: ט' לאן יוצא בדרך כלל: קניון:) מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: שיהיה בעברית - רק לא מזרחי. מה היחס עם ההורים: טוב היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן, אבל לא ברצינות הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? לא
בינתיים-_- כתבת שיר? בתקופת החיפוש-אחר-היעוד-שלי, בגיל שנה בערך. אח, תינוקת מחוננת. נחמד. "פיצי פליצי" זה אחלה של שיר! ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? חלילית, חליל צד, אורגן, פסנתר (הכל כ"כ דומה אחד לשני אבל למדתי כל אחד בנפרדO: משום מהO:. אבל הי, עכשיו אני לא זוכרת תו אחד) איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? כרגע נוראי. בד"כ סביר. מקלל הרבה? בציניות קלילה שכזו ישן הרבה? כן*ריר* אוכל הרבה? אני שמנה בנפשי. אוהב שוקולד?

למעלה