o r a n o o s h
New member
עונה
צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: רק ברגליים- שחור צבע קיר בחדר: סגול בהיר צבע מצעים: לבן עם תכלת צבע מקלדת: לבנה צבע טלפון: הוא היה לבן בהתחלה אבל הוא די מקושקש עכשיו אז הוא כבר לא לבן. צבע פלאפון: תכלת צבע בלוג: צבע חולצה: כחול כהה צבע מכנס: טורקיז, כולי כחולה היות
צבע תחתונים: אדום צבע גרביים: אני בלי גרביים עכשיו צבע חזיה: האמ.. זה באמת משנה? צבע רקע במחשב: יש לי תמונה אז היא עם כמה צבעים האם יש לך: אח/ים/יות: כן, 2 אחיות דיסקמן: כן חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן
התאהבת בידיד: האמ.. יכול להיות נמשכת למורה בבצפר: לא
ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא, לא יצא
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן, אבל זה היה בטעות ולא היה לו בכלל טעם של מקולקל. הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן
בישלת: אני כל פעם מנסה ואף פעם לא מצליחה
עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: אני רוצחת סדרתית פגעת במישהו: כנראה.... מישהו הציל את חייך: חחעע.... כהה.. איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: האמ.. קשה.. החג האהוב עלייך: שבועות הסרט האחרון שראית: E.T
הסדרה האחרונה שראית: פרוייקט Y, איזה כיף שזה התחיל שוב. הדבר האחרון ששתית: מיץ פטל
המחשבה האחרונה שלך: על כמה שבא לי עוד מיץ פטל
השיר האחרון ששמעת: אביב גפן- המכתב עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא
אוסף משהו: הכל
מאוהב/ת: לא כרגע
אכלת כלי כתיבה:
אתם צריכים לראות את כל העטים שלי נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן
ובכללי: שם: אורן גיל: עוד חודש 14. מאכל אהוב: קוקוס שתיה אהובה: מיץ פטל
כיתה: ח'3 לאן יוצא בדרך כלל: אם אתם לא קיבוצניקים אז בחיים לא תדעו מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: אני לא מקובעת רק על סגנון אחד, יש כמה שאני אוהבת. בעיקר רוק ופופ. מה היחס עם ההורים: בדרך כלל לא רע. היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? הרגשתי לא קשורה נכשלת במבחן? כן
רק היום... כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? אני מנגנת על פסנתר ועכשיו אני מתחילה ללמוד על גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? הוא משתנה בקצב מסחרר מקלל הרבה? כן
אבל לא בתפוז כי ינדו אותי ישן הרבה? כשאפשר אוכל הרבה?
אוהב שוקולד? ברור
צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: רק ברגליים- שחור צבע קיר בחדר: סגול בהיר צבע מצעים: לבן עם תכלת צבע מקלדת: לבנה צבע טלפון: הוא היה לבן בהתחלה אבל הוא די מקושקש עכשיו אז הוא כבר לא לבן. צבע פלאפון: תכלת צבע בלוג: צבע חולצה: כחול כהה צבע מכנס: טורקיז, כולי כחולה היות