שמלת תחרה1
Well-known member
שתפוז ידרוש לשלם 50 ש"ח עבור כניסה לאתר לכול 3 חודשים. תסכימו לשלם? או תוותרו על גלישה בתפוז?
אוותר.שתפוז ידרוש לשלם 50 ש"ח עבור כניסה לאתר לכול 3 חודשים. תסכימו לשלם? או תוותרו על גלישה בתפוז?
אני אסכים בתנאי שלא ירעילו לי את האתר עם פרסומותשתפוז ידרוש לשלם 50 ש"ח עבור כניסה לאתר לכול 3 חודשים. תסכימו לשלם? או תוותרו על גלישה בתפוז?
אם חברי חורזים ישארו, אשלם.שתפוז ידרוש לשלם 50 ש"ח עבור כניסה לאתר לכול 3 חודשים. תסכימו לשלם? או תוותרו על גלישה בתפוז?
תראי, זה לא אומר שאתם ידידיי לא שווים 50 שקלים.שתפוז ידרוש לשלם 50 ש"ח עבור כניסה לאתר לכול 3 חודשים. תסכימו לשלם? או תוותרו על גלישה בתפוז?
חכםתראי, זה לא אומר שאתם ידידיי לא שווים 50 שקלים.
אני בהחלט אשקיע את הסכום ולו רק כדי לפגוש אתכם.
אני אף ארחיק ואומר שאני מוכן לשלם כל יום 50 שקלים ולא כל שלושה חודשים.
העניין הוא שזה נתפס אצלי כסוג של סחטנות.
דהיינו הם מנצלים את החיבה שלי כלפיכם כדי לסחוט את הארנק שלי?
לכן, גם אם הם יבקשו עכשיו רק 5 שקלים ולכל השנה..
אני לא אהיה מוכן לשלם לסחטנים.![]()
אני חושבת שצעד כזה יגרום לי לפתוח חשבון פייסבוק שעד כה התעקשתי לא לפתוח, ולהצטרף לקבוצות שמעניינות אותי שם.שתפוז ידרוש לשלם 50 ש"ח עבור כניסה לאתר לכול 3 חודשים. תסכימו לשלם? או תוותרו על גלישה בתפוז?
לדעתי בהתחלה תהני מהפייס בוק, ומהר מאד תברחי משם.אני חושבת שצעד כזה יגרום לי לפתוח חשבון פייסבוק שעד כה התעקשתי לא לפתוח, ולהצטרף לקבוצות שמעניינות אותי שם.
לא אשלם, אפילו לא, 50 אג', כי היתרון של האתר הכושל הזה, הוא האנונימיות שלו וברגע שאצטרך לשלם, אצטרך לחשוף כרטיס אשראי ופרטים מזהים והואיל שהאתר הזה רחוק מלהיות מאובטח,שתפוז ידרוש לשלם 50 ש"ח עבור כניסה לאתר לכול 3 חודשים. תסכימו לשלם? או תוותרו על גלישה בתפוז?
וואייי לא חשבתי על זה, מספיק סיבה טןבה לברוח מתפוז אם ו...לא אשלם, אפילו לא, 50 אג', כי היתרון של האתר הכושל הזה, הוא האנונימיות שלו וברגע שאצטרך לשלם, אצטרך לחשוף כרטיס אשראי ופרטים מזהים והואיל שהאתר הזה רחוק מלהיות מאובטח,יהיה מי שיסכים לתת להם פירטי אשראי ו/או פרטים מזוהים.
נכון, יש להם עוד הרבה מה ללמוד מנפייס בוק, החיקוי ממש לא מוצלח.אסרב. גם כך, הפורמט החדש אינו ידידותי ולא מזמין.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.