נניח ש...

עמיתית99

New member
נניח ש...

נניח שהכרתְ גבר מקסים. נפלא מהמם. נניח שעוד לפני שהבנת מה קורה לךְ - כבר נסחפת למערבולת של רגשות. נניח שעוד לא קרה שום דבר פיזי ביניכם (כמעט...), אבל את יודעת שבכל רגע, אם רק תשחררי מעצור קטן - יתפרץ כל הרגש החם, ותתפוצץ שם שלהבת אהבה גדולה. נניח שהיום יום שישי, אַתְ עם המשפחה שלך, בארוחת ערב, חושבת עליו, ופתאום מקבלת ממנו sms . הוא עם המשפחה שלו, אבל רוצה אותך איתו. מה את עושה? גילוי נאות: כל הנ"ל אולי קרה ואולי לא. הנ"ל כתוב בלשון נקבה, אינני יודעת איך יגידו הגברים שבינינו את אותם הדברים. אשמח לדעת מה הייתן עושות, מה הייתם עושים.... נ.ב היתה לי חופשה קסומה! אני מאחלת לכל אחד ואחת מכם שתזכו לפרגן לעצמכם פסק זמן כזה מהחיים, בלי טלפון, בלי טלויזיה, במקום שקט, מוקף יערות, בלי חנויות, ועם חברים כל כך מקסימים. עמית ית

ben 911

New member
סמסי לו חזרה...תן לי דקה להתארגן ואני שלך.../images/Emo9.gif

צלליתה

New member
סמסי לו חזרה...תן לי שעתיים לסיים את הארוחה

המשפחתית, ואני שלך

בסמסום ענוג הייתי משיבה בחיוב../images/Emo99.gif

אין טעם לשחק אותה קשה להשגה,החיים מתמסמסים לי בייעף,אז עדיף להתבשם "ולהתמסמס" בזרועותיו,

אוהבת אותך....

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifלכאורה, הכל נפלא.., סימתם לאכול, נפגש

נפגשתם, ריגשתם, התרגשתם, עירבבתם איברים ונוזלים,(אמת שכבר הרבה זמן, לא התרגשתי ככה. לא זרמתי עם עצמי ככה עד הסוף הנפלא) , הגעתם לשיא אותו לא חוויתם מעולם קודם לכן, ואז מתחילה ההתדרדרות ההדרגתית..., כמה עצוב
והמחשבה המטרידה שחוזרת שוב ושוב: האם היה למפגש הזה, שלו איתי, משמעות כלשהי לגביו???

היום זה ב וקר של אהבה בפורום , שבת של אהבה

אשמח לקבל גם כמה חבוקים לכיוון שלי אם למישהיא חבוקים ואהבה בעודף חיבוקים זה משהו מיוחד וקסום במיוחד אם זה בא מכל הלב

עונה לו מייד

עונה לא באותו מטבע מייד שאחרי שיסיים את הארוחה שלו שיעשה מקום בחיקו לנסיכה קסומה שיתקשר שנקבע איפה נפגשים

עמיתית99

New member
סמסתי גם סימסתי, אבל הוא התחיל ראשון...

ראשית תודה על התגובות האוהדות. אני מאחלת לכל אחת מכן ולכל אחד מכם להרגיש את מה שאני מרגישה היום: אחרי החופשה, עם ריגוש רומנטי קטן, גם אם די ברור לי שזה לא התחלה של רומן סוער. אבל --- נעים להיזכר!. אחרי חופשה הרי צריך לנוח, אז נחתי אתמול כל היום אח"כ בישלתי ארוחת ערב - מה שהיה בבית, ושוב נפלתי גמורה מעייפות למיטה. ב 3 לפנות בוקר התעוררתי מסיוט: בחלום שלי הטלפון הנייד נמחק, ואיתו כל ההודעות שחלמתי לקבל. קמתי, לקחתי את הטלפון לראות אם זו מציאות או חלום. ישבתי ככה כמה שניות, מבינה שחלמתי ומנסה לחזור למציאות, לשינה... ואז---- צליל סמס מהאדון! זה כבר לא היה בחלום. סימוסים עד הבוקר, סימוסים בצהריים ---- איזו התרגשות!!!! ובדיוק סיימתי לקרוא את הספר "יונה ונער". מי שקרא יודע למה אני מתכוונת: שם, במקום סמס היו יוני דואר שהעבירו אהבה. כמה סימלי...

גאיה ק

New member
לסמס ולהתמסמס

איזו הקבלה סימלית מדהימה לספר. המשיכו כך והתמוגגו. רק שני את החלומות

למעלה