אל תאמין לאף אחד , גם לא לי .
יש פער גדול מאוד בין מה שניתן לקרוא לו המודעות היום יומית ( או ליתר דיוק החוסר מודעות היום יומי ) לבין מצב שבו שאתה חושב ומרגיש ש"הכל אהבה וקדוש ומושלם, שאנחנו חולמים חלום או רוקדים ריקוד ויום אחד כולנו נתעורר למי שאנחנו באמת."
כמובן שאני לא יודע בדיוק באיזה מצב היית אבל במינימום המחשבות מהסוג הזה עוסקות במשהו גבוה יותר , האם אתה באמת נכנסת למצב תודעה גבוה יותר אני לא יכול לומר .
לכן כדאי להבהיר שיש הבדל בין תפקודים ( כמו מחשבות ורגשות) לבין מצבי תודעה שהם הקומבינציה או ההרמוניה של התיפקודים .
לרוב אנחנו נמצאים בהזדהות עם "אני" ששייך לתפקוד כזה או אחר לכן אין ערך לסתם מחשבות רוחניות אם אתה לא עושה מדיטציה .
מדיטציה במובן הפשוט ביותר זה נסיון להיות מודע לכל מה שאתה , זה יכול להצריך "שחרור" ממחשבות אבל אולי דווקא פיקוס על תחושות או רגשות ...
אחרי הכל לשחרר מחשבות לא באמת משחרר את המחשבות , אלה זה משחרר את הקשב שלך , המחשבות כתפקוד אורגני עדיין ממשיכות .
כלומר , אתה לא מפסיק את מה שקורה , אלה מכין את עצמך ( צובר אנרגיה) לפעילות גבוה יותר .
בני אדם שנכנסו למצבים גבוהים מתארים את זה שהם ראו שהכל זה ריקוד ויום אחד נתעורר וכו'
אין ערך למחשבה על זה בלי שאתה נכנס לאותו מצב תודעה , כלומר אתה יכול להשתמש במחשבה הזאת בתור איזה שהוא מדריך כדי להכנס לאותו מצב תודעה גבוה .
התחום הרוחני הוא במידה רבה תחום של גילוי וחקר - אל תאמין לאף אחד שאומר לך ש"הכל זה אחד" או ש"הכל זה חלום"
אלו בסך הכל תיאורים , כמו של אנשים שהגיעו לחלל ומתארים מה הם רואים , ככה מי שהגיע למצבי תודעה גבוהים מתאר מה הוא רואה .